עלייה במסה או חיטוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במסה או חיטוב?
    יוני
    09/02/2011

שלום. אני רוצה לשאול בקשר לתזונה.
    הגובה שלי הוא 175, משקל 69 ובן 22. אני מתאמן קבוע כבר מעל לחצי שנה, 3 אימוני משקולות + 3 אירובי ריצה בשבוע. הבעייה היא שאני לא רואה כל כך את התוצאות שאני מחכה להן. הורדתי במשקל ובשומן, אבל אני לא כל כך רואה ניפוח בשרירים. יוצא שאני אוכל בגדול 50-60 גרם חלבון ביום + ירקות ופחמימות.
    יכול להיות שאני לא אוכל נכון? קראתי קצת באינטרנט וחשבתי שאולי אני צריך תקופת עלייה במסה ואחר כך חיטוב. השאלה מה זה בעצם, מה בדיוק אוכלים (פחמימות, שומן וכו'), כמה ולמה (הרי השומן לא הופך אחר כך לשרירים)?
    בנוסף, אני מעוניין לקנות תוספי מזון ורציתי לשאול אם עדיף אבקת חלבון או גיינר (חלבון עם פחמימות לעלייה במשקל). פשוט אני לא רוצה לדחוף לעצמי אוכל כשאני לא רעב. אני מצטער על אורך השאלה, פשוט אני מת כבר לראות תוצאות. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במסה או חיטוב?

הוספת תגובה

• נ.ב.

יוני
    09/02/2011

האם עלייה במסה זאת אומרת להשמין? ואיך זה אמור לעזור אם זה לא שרירים? מה צריכים לעשות בתק' העלייה במסה ומה בתק' החיטוב? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...!!

יוני
    15/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...!! - תגובה

סיון דוד
    17/02/2011

שלום יוני
    1. לדעתי צריכת חלבון שלך בתפריט נמוכה מדי למשקלך , למס' האימונים שאתה מבצע בשבוע ולמטרה שלך שהיא בניית שריר. נסה להגביר את צריכת החלבון מהמזון כך שתגיע ל 1.5 גר' חלבון לק"ג .
    2. אני ממליצה לך לקרוא הסבר שלי על ארוחות לפני ואחרי אימון ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה, ייתכן ואתה לא אוכל נכון לפני או אחרי האימון ולכן לא מגיע לתוצאות הרצויות למרות האימונים המרובים.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו