מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהספורטאית01/03/2011
קודם כל היי! אני אוהבת לקרוא ולגלות דברים חדשים תודה לשאלות ולתשובות שמתפרסמות כאן.
אז ככה: נניח ואני מתעוררת בשעה 9 ומחליטה לאכול 2 תמרים/חטיף אנרגיה/בננה ואז אחרי 30-45 דק' בערך יוצאת להליכה בת 50 דק, שלאחריה אני מגיעה הבייתה ועושה כפיפות בטן קצת ועוד כל מיני תרגילי כח שונים לחיזוק הירכיים.
חצי שעה לאחר האימונים אני כבר אוכלת ארוחת צהריים טובה שמשלבת פחמימות+חלבונים+שומנים וירקות. (דוגמא: חזה עוף+3 כפות אורז/ 2 פרוסות לחם מלא+כף טחינה+סלט ירקות. לפעמים גם קצת אפונה או שעועית אם יש )
השאלה שלי ה יא כזאת: האם בארוחת הביניים בין ארוחת הצהריים לבין ארוחת הערב אני צריכה לאכול רק פחמימה+פרי או שאני יכולה נניח לאכול מעדן אקטיביה 1.5% + חטיף אנרגיה/ כוס ברנפלקס ובנוסף גם פרי? (כי להזכיר לא אכלתי ארוחת בוקר, רק מן פחמימות קטנות לפני האימון).
מקווה שהשאלה שלי מובנת. מחכה לתשובה בקוצר רוח.
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
רעות גרוס01/03/2011בהחלט כדאי שתאכלי חלבון עם פחמימה, לדוג': יוגורט + פרי, פרוסת לחם + גבינה, כוס חלב + חטיף אנרגיה, מעדן + ברנפלקס וכו'.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. עוד משהו קטן..
ספורטאית02/03/2011האם אכילה של פרי כמו תפוח לאחר ארוחת בוקר כמו למשל 2 פרוסות לחם + 2 כפות גבינה + כף אבוקדו וקצת ירקות, יפריע לעיכול? או שזה בסדר לאכול אותו לאחר הארוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. עוד משהו קטן.. - תגובה
רעות גרוס02/03/2011מבחינתי אין כל בעיה, אולי לנטורופתים או או לרפואה הסינית יש הסתגויות, מנסיוני, אין כל בעיה לאכול פרי לאחר ארוחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?