שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ספורטאית
    01/03/2011

קודם כל היי! אני אוהבת לקרוא ולגלות דברים חדשים תודה לשאלות ולתשובות שמתפרסמות כאן.
    אז ככה: נניח ואני מתעוררת בשעה 9 ומחליטה לאכול 2 תמרים/חטיף אנרגיה/בננה ואז אחרי 30-45 דק' בערך יוצאת להליכה בת 50 דק, שלאחריה אני מגיעה הבייתה ועושה כפיפות בטן קצת ועוד כל מיני תרגילי כח שונים לחיזוק הירכיים.
    חצי שעה לאחר האימונים אני כבר אוכלת ארוחת צהריים טובה שמשלבת פחמימות+חלבונים+שומנים וירקות. (דוגמא: חזה עוף+3 כפות אורז/ 2 פרוסות לחם מלא+כף טחינה+סלט ירקות. לפעמים גם קצת אפונה או שעועית אם יש )
    השאלה שלי ה יא כזאת: האם בארוחת הביניים בין ארוחת הצהריים לבין ארוחת הערב אני צריכה לאכול רק פחמימה+פרי או שאני יכולה נניח לאכול מעדן אקטיביה 1.5% + חטיף אנרגיה/ כוס ברנפלקס ובנוסף גם פרי? (כי להזכיר לא אכלתי ארוחת בוקר, רק מן פחמימות קטנות לפני האימון).
    מקווה שהשאלה שלי מובנת. מחכה לתשובה בקוצר רוח.
    תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

רעות גרוס
    01/03/2011

בהחלט כדאי שתאכלי חלבון עם פחמימה, לדוג': יוגורט + פרי, פרוסת לחם + גבינה, כוס חלב + חטיף אנרגיה, מעדן + ברנפלקס וכו'.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.. עוד משהו קטן..

ספורטאית
    02/03/2011

האם אכילה של פרי כמו תפוח לאחר ארוחת בוקר כמו למשל 2 פרוסות לחם + 2 כפות גבינה + כף אבוקדו וקצת ירקות, יפריע לעיכול? או שזה בסדר לאכול אותו לאחר הארוחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.. עוד משהו קטן.. - תגובה

רעות גרוס
    02/03/2011

מבחינתי אין כל בעיה, אולי לנטורופתים או או לרפואה הסינית יש הסתגויות, מנסיוני, אין כל בעיה לאכול פרי לאחר ארוחה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו