מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ועלייה במסת שריריוני01/03/2011
שלום. אני מתאמן קבוע (יותר משנה) 2-3 פעמים בשבוע אירובי ריצה כל פעם 5 ק"מ ריצה במהירות בינונית ואחר כך אימוני כוח בערך שעה. אני בן 22, שוקל כרגע 69. מאז שהתחלתי להתאמן הורדתי מהשומן והעלתי בשרירים, אבל בזמן האחרון שמתי לב שדי נתקעתי באותו מצב. אני רוצה להעלות במסת שריר. חישבתי שאני אמור לצרוך ביום כ-120 גרם חלבון, אבל בלי אבקה אני לא רואה איך אפשר להגיע לכמות הזאת. יוצא שאני צורך כחצי מזה ממזון בלבד ללא תוספים.אני מציין שאני לא מונע מעצמי מתוקים, אבל זה במידה, ומשתדל לצרוך שומן בריא.
האם לקנות אבקת חלבון? אולי אבקת חלבון לעלייה במשקל?
האם צריך לשנות איכשהו את האימון? אולי להשאיר כרגע את האירובי בצד ולהתרכז בכוח כדי לראות יותר תוצאות של בניית שריר? אשמח לתשובה מפורטת. תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובה! תודה
יוני03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה רלוונטי לתשובה- גובה 175
יוני05/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ועלייה במסת שריר - תגובה
סיון דוד05/03/2011הי יוני
בפורום זה אין מקום לבניית תפריט אישי ואני ממליצה לך להיפגש עם דיאטנית מוסמכת שתתאים לך תפריט שיעזור לך להגיע למטרותיך. אני כן יכולה לענות לך שבתור התחלה מספיק שתגיע ל- 100 גר' חלבון ביום. כמות כזו של חלבון בהחלט ניתן לקבל מהמזון בלבד ללא צורך בתוספים. אני אישית לא נתקלתי בקשיים כשנדרשתי להרכיב תפריט כזה ללקוחות שלי....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?