תזונה ועלייה במסת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ועלייה במסת שריר
    יוני
    01/03/2011

שלום. אני מתאמן קבוע (יותר משנה) 2-3 פעמים בשבוע אירובי ריצה כל פעם 5 ק"מ ריצה במהירות בינונית ואחר כך אימוני כוח בערך שעה. אני בן 22, שוקל כרגע 69. מאז שהתחלתי להתאמן הורדתי מהשומן והעלתי בשרירים, אבל בזמן האחרון שמתי לב שדי נתקעתי באותו מצב. אני רוצה להעלות במסת שריר. חישבתי שאני אמור לצרוך ביום כ-120 גרם חלבון, אבל בלי אבקה אני לא רואה איך אפשר להגיע לכמות הזאת. יוצא שאני צורך כחצי מזה ממזון בלבד ללא תוספים.אני מציין שאני לא מונע מעצמי מתוקים, אבל זה במידה, ומשתדל לצרוך שומן בריא.
    האם לקנות אבקת חלבון? אולי אבקת חלבון לעלייה במשקל?
    האם צריך לשנות איכשהו את האימון? אולי להשאיר כרגע את האירובי בצד ולהתרכז בכוח כדי לראות יותר תוצאות של בניית שריר? אשמח לתשובה מפורטת. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ועלייה במסת שריר

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה! תודה

יוני
    03/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה רלוונטי לתשובה- גובה 175

יוני
    05/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה ועלייה במסת שריר - תגובה

סיון דוד
    05/03/2011

הי יוני
    בפורום זה אין מקום לבניית תפריט אישי ואני ממליצה לך להיפגש עם דיאטנית מוסמכת שתתאים לך תפריט שיעזור לך להגיע למטרותיך. אני כן יכולה לענות לך שבתור התחלה מספיק שתגיע ל- 100 גר' חלבון ביום. כמות כזו של חלבון בהחלט ניתן לקבל מהמזון בלבד ללא צורך בתוספים. אני אישית לא נתקלתי בקשיים כשנדרשתי להרכיב תפריט כזה ללקוחות שלי....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו