אבקת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חלבון
    דוד
    11/03/2011

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר. המטרה שלי היא לגדול, אבל לא בהגזמה (לא באדיבילדר).

אני אוכל ביום משהו בין 120-140 גרם חלבון והייתי רוצה במקום לאכול אחרי אימון קופסת קוטג'/טונה בתור מקור לחלבון פשוט לקחת אבקת חלבון וכך להקל עליי וגם פשוט לקבל חלבון נטו (בנוסף לפחמימות שאני אוכל עם החלבון- בננה/כמה פרוסות לחם)

ההורים שלי מודאגים שזה לא טבעי ויכול לפגוע בגוף, ובגלל זה אני רוצה שתסבירו להם שזה טבעי ולא משהו שרע לגוף, וגם את הכמות שצריך לקחת, מתי וכל שאר הדברים שצריך לדעת.

[בנוסף לחלבון אני אוכל מספיק פחמימות לפי מה שהבנתי מאתרים שונים, אבל אשמח אם תסבירו גם על הנושא הזה, ובכלל מה כדאי וצריך לאכול]

אני בן 17 , 1.82 מטר , שוקל 70 קג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

דוד
    11/03/2011

לפי המשקל שלי והגובה מה לדעתך כדאי יותר שאני אקח - גיינר או אבקת חלבון?

יש לי מבנה גוף רזה, ולמרות שעליתי במשקל מאז שאני בחדר כושר, עדיין אני לא רואה על עצמי שעליתי במשקל, ואם אני לא טועה גיינר גם עוזר בעלייה במשקל.

תודה רבה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

רעות גרוס
    14/03/2011

אבקות חלבון (WHEY PROTEIN) וגם גיינר לא מזיקים לבריאות.

בגיינר יש כבר את הפחמימות, ויטמינים ומינרלים כך שאתה לא צריך להוסיף פחמימות נוספות. ה WHEY PROTEIN מכיל בד"כ רק חלבון מי גבינה (נספג מצויין בשרירים לאחר אימון) ולכן צריך להוסיף פחמימה.
    תבחר את מה שנוח לך יותר. אתה יכול לגוון כמה פעמים לאחר אימון לקחת אבקת חלבון ובשאר הפעמים לקחת קוטג'.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו