מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת מבוססת חלבון? מבולבלדויד17/03/2011
שלום רב, אני בן 22, 87, 1.84.
לפני חודש השתחררתי מהצבא והתחלתי להתאמן בחדכ, אני מתאמן בקביעות פעם ביומיים, אימונים די אינטנסיביים (50 ד' אירובי, שעה וקצת אימון התנגדות).
אני מעוניין בבד בבד, כמו רוב המתאמנים אני משער, גם להוריד בשומן וגם לעלות במסת שריר.
אני יודע שתזונה משפיעה המון על תוצאות, וקראתי שחשוב מאוד לצרוך חלבון(בצורה מפוזרת בכמה ארוחות), לפיכך בניתי תפריט שמכיל 125 גר' ביום רגיל, ו-150 גר' ביום שאני מתאמן, (סהכ אני צורך בין 1800-2000 קל' ביום - מאזן שלילי ע"מ להרזות)
העניין הוא, שככל שהתעמקתי יותר בנושא, ראיתי הרבה שטוענים שעודף חלבון עלול לגרום להשמנה ולנזק לכליות, ולכן אני ממש מבולבל.
בקיצור השאלות הן:
-האם אני מגזים בצריכת החלבון? כמה כדאי לי לצרוך?
-האם יכול להיות שלא אראה שינוי במשקל עצמו? (כי המחוגה במשקל דווקא לכיון למעלה - למרות שבכללי אני שומר על מאזן קלורי שלילי :/)
-האם אפשר בכלל גם להוריד באחוזי שומן וגם לעלות במסת שריר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת מבוססת חלבון? מבולבל - תגובה
רעות גרוס27/03/2011שלום, אדם שמתאמן בחדר כושר ורוצה להעלות מסת שריר כדאי שיצרוך 1.5 ג' חלבון ל 1 ק"ג גוף (יש מתאמנים שצורכים 2 גר חלבון/ 1 ק"ג גוף), לדעתי 1.5 ג' זה מספיק.
אתה יודע מה % השומן שלך?, כשאתה מרים משקולות חשוב שתדע את % השומן כדי לדעת האם כאשר המשקל מראה עלייה, אתה עולה במסת שריר או שומן.
אתה יכול להוסיף עוד אימון אירובי בשבוע ללא הרמת משקולות כדי לרדת ב % שומן (5 אימוני אירובי בשבוע).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?