דיאטת מבוססת חלבון? מבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת מבוססת חלבון? מבולבל
    דויד
    17/03/2011

שלום רב, אני בן 22, 87, 1.84.
    לפני חודש השתחררתי מהצבא והתחלתי להתאמן בחדכ, אני מתאמן בקביעות פעם ביומיים, אימונים די אינטנסיביים (50 ד' אירובי, שעה וקצת אימון התנגדות).
    אני מעוניין בבד בבד, כמו רוב המתאמנים אני משער, גם להוריד בשומן וגם לעלות במסת שריר.

אני יודע שתזונה משפיעה המון על תוצאות, וקראתי שחשוב מאוד לצרוך חלבון(בצורה מפוזרת בכמה ארוחות), לפיכך בניתי תפריט שמכיל 125 גר' ביום רגיל, ו-150 גר' ביום שאני מתאמן, (סהכ אני צורך בין 1800-2000 קל' ביום - מאזן שלילי ע"מ להרזות)
    העניין הוא, שככל שהתעמקתי יותר בנושא, ראיתי הרבה שטוענים שעודף חלבון עלול לגרום להשמנה ולנזק לכליות, ולכן אני ממש מבולבל.
    בקיצור השאלות הן:
    -האם אני מגזים בצריכת החלבון? כמה כדאי לי לצרוך?
    -האם יכול להיות שלא אראה שינוי במשקל עצמו? (כי המחוגה במשקל דווקא לכיון למעלה - למרות שבכללי אני שומר על מאזן קלורי שלילי :/)
    -האם אפשר בכלל גם להוריד באחוזי שומן וגם לעלות במסת שריר?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטת מבוססת חלבון? מבולבל - תגובה

רעות גרוס
    27/03/2011

שלום, אדם שמתאמן בחדר כושר ורוצה להעלות מסת שריר כדאי שיצרוך 1.5 ג' חלבון ל 1 ק"ג גוף (יש מתאמנים שצורכים 2 גר חלבון/ 1 ק"ג גוף), לדעתי 1.5 ג' זה מספיק.
    אתה יודע מה % השומן שלך?, כשאתה מרים משקולות חשוב שתדע את % השומן כדי לדעת האם כאשר המשקל מראה עלייה, אתה עולה במסת שריר או שומן.
    אתה יכול להוסיף עוד אימון אירובי בשבוע ללא הרמת משקולות כדי לרדת ב % שומן (5 אימוני אירובי בשבוע).

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו