מה לאכול לפני העבודה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לאכול לפני העבודה.
    מתי
    27/03/2011

שלום רב למנהלות הפורום!
    ברצוני להתייעץ אתכן על תפריט במיוחד לפני העבודה. אני מדריכת כושר ובעת העבודה לא נוח לי אם אכלתי אפילו שעתיים לפני מפני שאני חשה מלאה ובלאגאן בבטן. יחד עם זאת אם אני לא אוכלת אני מרגישה על הפנים בעבודה. בעיקר בקטע הוורבאלי. ההדרכה המילולית לא זורמת. אם אני אוכלת בעיקר פחמימות וסוכרים ההדרכה זורמת נהדר אלא שכמו שאמרתי אכילה של פחמימות מורכבות לפני העבודה מכבידה לי על הבטן (גם ירקות אינם מתעכלים אצלי מהר ונשארים זמן רב בבטן וכן חלבונים ולכן אני מעדיפה לאכול אותם שעות לפני העבודה). פחמימות פשוטות, לעומת זאת, וסוכרים אינם מכבידים עלי וגורמים לי לתחושה נהדרת בעבודה. הן מבחינת העיכול והן מבחינת הנמרצות והדיוק בדיבור וההנחיה של השיעור. אני פשוט חוששת שאכילה כזו לאורך זמן תגרום לי להשמנה. מה אתן אומרות? מאד אודה לכן על העצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לאכול לפני העבודה.

הוספת תגובה

• מה לאכול לפני העבודה. - תגובה

רעות גרוס
    27/03/2011

שלום, בעניין עיכול הירקות, שאלי את הרופאה שלך לגבי אנזים גלקטוסידאז שעוזר בעיכול ירקות (יש אנשים שירקות גורמות להם לגזים וכאבי בטן).
    לדעתי אם את עושה פעילות גופנית, פחמימות פשוטות (לחם עם מעט גבינה, למרות שזה חלבון תמרחי מעט) לא "ישמין" אותך, תנסי, תפחיתי את המתוקים ותראי מה את מרגישה. בפחמימות מורכבות יש יותר ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים שבריאים יותר וכן מתעכלים לאט יותר ועוזרים לירידה או שמירה על משקל.
    כמו שאמרתי, תראי איך זה משפיע עלייך. אם את כן צריכה לאכול את הסוכרים ואת מוציאה הרבה אנרגיה גם לא תשמיני, תשתדלי לאכול לאחר העבודה יותר חלבונים פחמימות מורכבות וירקות (תקחי את הגלקטוסידאז).

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו