שמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנה
    אנה
    04/04/2011

שלום
    אני ממש שמנה
    צריכה להוריד כ30 קילו
    אם לא יותר
    שוקלת 100
    בת 21
    גובה 1.68
    איזה ספורט הכי טוב לי לעשות?כפיפות בטן מרזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנה

הוספת תגובה

• שמנה - תגובה

סיון דוד
    05/04/2011

הי אנה
    ראשית, אני ממליצה לך לשלב תזונה נכונה עם אימוני כושר על מנת לראות ירידה במשקל ולהגיע למקום בו את מצליחה לשמור על המשקל החדש.

בנוגע לסוג האימון כדאי שתתייעצי עם מדריך כושר, בפורום כושר גופני של אתר BEOK. לדעתי כפיפות בטן לא יעשו את העבודה לבדן, תצטרכי להוסיף גם אימוני אירובי כמו הליכה או רכיבה על אופניים על מנת לראות תוצאות טובות יותר.

כשתתחילי בתהליך את מוזמנת להתייעץ איתנו בנוגע לתזונה שלך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה

אנה
    05/04/2011

אני כבר עושה הליכה כל יום איזה 40-50 דקות
    ואשמח אם תעזרי לי עם התזונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה - תגובה

רעות גרוס
    05/04/2011

שלום אנה, אני ממליצה לך להפגש עם דיאטנן/ית שמתמחה גם בספורט, היא תתן לך תוכנית תזונה המתאימה לך אישית + תוכנית אימונים. טוב מאוד שאת עושה הליכה, חשוב שתעשי בקצב המתאים ולכן כדאי שתפני למומחה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו