אימון ספינינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ספינינג
    אפי
    14/04/2011

שלום רב,

אני עושה ספינינג כבר שנתיים

3-4 פעמים בשבוע וממש נהנית

קניתי שעון דופק לפני כשנה וזה רק שידרג לי את האימונים

לאחרונה אני לא מצליחה להגיע לאותה כמות קלוריות ואותו דופק ועומס שהייתי מגיעה לפני כמה חודשים למרות שלא עשיתי הפסקה מספינינג או הפסקה מספורט

יש לכם רעיון למה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ספינינג

הוספת תגובה

• אימון ספינינג - תגובה

סיון דוד
    16/04/2011

עשית שינויים בתפריט היומי שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון ספינינג - תגובה

רעות גרוס
    17/04/2011

אם אני מבינה נכון, הדופק שלך נמוך יותר וכן סה"כ הקלוריות שלך לאימון ירד, נכון? ראשית, אם ירדת במשקל והכנסת את המשקל החדש כנתון לשעון, התפוקה הקלורית שלך תרד (ככל שהמשקל גבוה יותר כך כמות הקלוריות שנשרפת האימון גבוהה יותר), שנית, יתכן מאוד ששיפרת את הכושר הגופני שלך ולכן הדופק שלך ירד באימון, כדי להעלות שוב את הדופק את צריכה לאתגר את עצמך באימון, עוצמה / מהירות גבוהים יותר, כך הדופק יעלה וסה"כ הקלוריות גם יעלה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפי
    17/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו