תזונת אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת אימונים
    אלעד
    24/04/2011

שלום רב,
    הופניתי אל הפורום שלכם מפורום אומנויות לחימה...
    עולם האומנויות הלחימה לא מתמקד יותר מדי בתזונה, לפחות לא החובבנים שביניהם... אני מתכוון להתחרות באופן חובבני
    ולצורך כך חשוב שאכין את הגוף מבחינה תזונתית וארד במשקל בצורה טובה. כמו כן, בגלל ריבוי האימונים אני צריך התאוששות טובה
    ביניהם ורמת אנרגיה גבוהה בהם.

אז ככה:
    אני בן 28 1.82 שוקל 100 קילו. המטרה שלי היא להגיע לקטגוריית משקל של עד 90 קילו.
    אני מתאמן בין 4 ל 6 פעמים בשבוע. כל האימונים הם אימונים ספציפיים (איגרוף, גיוגיטסו ברזילאי, MMA)
    שאורכם נע הבין שעה וחצי לשעתיים. האימונים אינטנסיביים ועצימים.

בניתי לעצמי תפריט תזונה על מנת לרדת במשקל בצורה מבוקרת עד ל 90 קילו אך בו בזמן
    לשמור על רמת אנרגיה טובה באימונים ועל התאוששות בריאה מהם.

אשמח לחוות דעתכם על התוכנית וכן על המלצות שלכם לגבי אוכל לפני אימון, אחרי אימון ותוספים למינהם (אבקות חלבון, קריאטין, משקאות אנרגיה למינהם וכו).

תודה רבה לעוזרים!!

תפריט תזונה
    א. בוקר:
    כף שיבולת שועל
    כפית דבש
    מעדן 0%

בינים:
    פרי

צהריים:
    חזה עוף (250 ג')
    מרק ירקות/ברוקולי/שעועית

ביניים (לפני אימון):
    חטיף אנרגיה/ פרסות לחם עם ריבה

מיד אחרי אימון 2 תמרים

ערב (ארוחה לאחר אימון)
    3 פרוסות לחם קל
    ביצה קשה
    טונה במים
    קוטג' 3%

לילה:
    מעדן 0%\ פרי + 2 אגוזי ברזיל.

אשמח לתגובות ותיקונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת אימונים

הוספת תגובה

• תזונת אימונים - תגובה

סיון דוד
    03/05/2011

שלום אלעד
    לדעתי התפריט נראה די מדי בקלוריות ובעיקר בפחמימות מורכבות וירקות. אני ממליצה לך לקבוע פגישה עם דיאטנית קלינית (תבדוק אולי יש דיאטנית במסגרת המקום בו אתה מתאמן) שתרכיב לך תפריט שיתאים לך לאימונים ולמטרה שלך שהיא הורדה במשקל שלב ראשון ולאחר מכן שמירה על המשקל הרצוי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו