איך להעלות את מסת השריר בגוף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להעלות את מסת השריר בגוף?
    יפית
    25/04/2011

שוקל 63 גובה 1.74 בן 16
    ארוחת בוקר:
    חביתה בלחם מחיטה מלאה או פרוסה לחם מחיטה מלאה 1/2 קוטג' 9 +פרי+3 כוסות מים
    ביניים: 2-3 ירקות/פירות ודגנים בכוס
    צוהוריים:נקניק סלאמי זוגלובק/ שניצל+אורז ומרק עוף
    ארוחת ביניים:פרי+דגנים וחומוס צבר עם לחם חיטה מלאה
    עושה הליכה של חצי שעה ואימוני כוח בפארק
    שותה אחרי אימון כמה כוסות מים ואוכל לאחר 45 מאז תום האימון
    ערב:מנה חמה נודלס בטעם עוף+בננה+כוס קורנפלקס+מים

האם יש למשהו לשפר?אני צריך להוסיף מאכלים מסוימים? להיתאמן יותר?
    אשמח אם תעזרו לי. אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להעלות את מסת השריר בגוף? - תגובה

רעות גרוס
    26/04/2011

למרות שאתה רזה הייתי משנה כמה דברים: לעבור לקוטג' 5% בבוקר, אתה בהחלט יכול לחתוך ירק/ות ולהוסיף לארוחה.
    ביניים אתה יכול להוסיף יוגורט + פרי חתוך (יש יוגורט טיבעי 1.5% של דנונה או חברה אחרת, 200 מ"ג שיש בו קרוב ל 11 גרם חלבון בגביע)
    צהריים הייתי מוותרת על הסלמי (נקניק עתיר בשומן רווי) ובוחרת פסטרמה דלת שומן / חזה עוף במחבט עם מעט שמן / עוף בתנור/ דג בתנור + אורז + מרק (שיהיה עם ירקות).
    ביניים, הייתי קונה חומוס ממעדניה שהם מכינים את החומוס, כי חומוס של צבר או כל חברה אחרת עשיר בשומן ואין בו הרבה גרגירי חומוס. חומוס אמיתי + לחם מחיטה מלאה כמו שאתה אוכל - מהווים יחד חלבון מלא.
    בערב אתה לא אוכל חלבון (מנה חמה שעשירה בנתרן היא בטעם עוף אין בה כמעט חלבון) ולכן הייתי עוברת לטונה/ ביצה + 1/2 קוטג 5% / 1/2 טונה + ביצה או על מאכל חלבוני אחר + ירקות + שאר הדברים שאתה אוכל (בננה, קורנפלקס / לחם מחיטה מלאה וכו').

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו