מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להעלות את מסת השריר בגוף?יפית25/04/2011
שוקל 63 גובה 1.74 בן 16
ארוחת בוקר:
חביתה בלחם מחיטה מלאה או פרוסה לחם מחיטה מלאה 1/2 קוטג' 9 +פרי+3 כוסות מים
ביניים: 2-3 ירקות/פירות ודגנים בכוס
צוהוריים:נקניק סלאמי זוגלובק/ שניצל+אורז ומרק עוף
ארוחת ביניים:פרי+דגנים וחומוס צבר עם לחם חיטה מלאה
עושה הליכה של חצי שעה ואימוני כוח בפארק
שותה אחרי אימון כמה כוסות מים ואוכל לאחר 45 מאז תום האימון
ערב:מנה חמה נודלס בטעם עוף+בננה+כוס קורנפלקס+מים
האם יש למשהו לשפר?אני צריך להוסיף מאכלים מסוימים? להיתאמן יותר?
אשמח אם תעזרו לי. אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להעלות את מסת השריר בגוף? - תגובה
רעות גרוס26/04/2011למרות שאתה רזה הייתי משנה כמה דברים: לעבור לקוטג' 5% בבוקר, אתה בהחלט יכול לחתוך ירק/ות ולהוסיף לארוחה.
ביניים אתה יכול להוסיף יוגורט + פרי חתוך (יש יוגורט טיבעי 1.5% של דנונה או חברה אחרת, 200 מ"ג שיש בו קרוב ל 11 גרם חלבון בגביע)
צהריים הייתי מוותרת על הסלמי (נקניק עתיר בשומן רווי) ובוחרת פסטרמה דלת שומן / חזה עוף במחבט עם מעט שמן / עוף בתנור/ דג בתנור + אורז + מרק (שיהיה עם ירקות).
ביניים, הייתי קונה חומוס ממעדניה שהם מכינים את החומוס, כי חומוס של צבר או כל חברה אחרת עשיר בשומן ואין בו הרבה גרגירי חומוס. חומוס אמיתי + לחם מחיטה מלאה כמו שאתה אוכל - מהווים יחד חלבון מלא.
בערב אתה לא אוכל חלבון (מנה חמה שעשירה בנתרן היא בטעם עוף אין בה כמעט חלבון) ולכן הייתי עוברת לטונה/ ביצה + 1/2 קוטג 5% / 1/2 טונה + ביצה או על מאכל חלבוני אחר + ירקות + שאר הדברים שאתה אוכל (בננה, קורנפלקס / לחם מחיטה מלאה וכו').
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?