מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת חדש בנושא כושריהודה29/04/2011
הי סיון
אני נפגשתי אתך בשנה שעברה בחדר כושר ואני עדיין מתאמן באופן קבוע... ירדתי הרבה בזכותך, זה טל כהן, רציתי לשאול אם קפה לפני אימון עוזר לשריפת שומנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת חדש בנושא כושר-מבקש עצה - תגובה
רעות גרוס01/05/2011אתה מתאמן המון זמן. לאחר האימון אתה צריך לאכול חלבונים ותוך שעה עוד ארוחה עם כ 30 גרם חלבון, מה שאתה אוכל לא מספיק. תסתכל בשאלות נפוצות מה לאכול לפני ואחרי אימון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יהודה02/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז קראתי וכפי שראיתי
יהודה02/05/2011את מתמקדת יותר במה לאכול. אני התכוונתי גם לזה אבל גם לכמויות שאני אוכל לפני ואחרי אימון כפי שהזכרתי בתחילת האשכול. אודה לך אם תוכלי להתייחס לסוגיה הזו.
אגב לפחות במה שניגע לאכילה לפני האימון אני רואה שזה תואם פחות או יותר את מה שאני אוכל.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחה לפני ואחרי אימון - תגובה
סיון דוד03/05/2011יהודה שלום
לא הייתי ממליצה לך לשנות את הכמויות בארוחה לפני האימון, כל עוד אתה מרגיש טוב במהלך אימון, אך כפי שרעות הסבירה לך כדאי לך להוסיף חלבון לארוחה שלאחר האימון. אתה צורך יוגורט+ 3 כפות קוטג' +לחם כך שאתה מגיע לכ-20 גרם חלבון בארוחה,זוהי צריכה נמוכה מן ההמלצה לשמירה ולבניית מסת שריר, נסה להגדיל את כמות הקוטג' בארוחה זו או להוסיף ביצה, לאחר כשעתיים , אני ממליצה לך לאכול ארוחה נוספת המכילה חלבונים בכמות של 30 גר' לפחות- לדוגמא קופסת טונה + מעט תירס .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי. תודה רבה!
יהודה05/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?