להעלות במשקל ולרדת באחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להעלות במשקל ולרדת באחוזי שומן
    אלון
    18/05/2011

אני רוצה לדעת מה עלי לעשות בכדי לרדת באחוזי שומן אך עם זאת אני רוצה להעלות במשקל
    אני שוקל 63 גובה 173 (אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע)

אני רוצה להעלות למשקל 70 אך להיות על אחוז שומן נמוך...

איך אני עושה את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להעלות במשקל ולרדת באחוזי שומן - תגובה

סיון דוד
    19/05/2011

הי אלון
    האימונים בחדר הכושר אמורים לעזור לך להגיע למטרתך אםת שלב אותם עם תזונה נכונה. נסה לסדר לך ארוחות לאורך כל היום, להקפיד על ארוחות לפני ואחרי האימון. הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית (תבדוק אולי יש בחדר כושר) שתתאים לך תפריט אישי באופן חד פעמי.
    במידה ויש לך תאבון ירוד ואתה לא "אכלן", הייתי ממליצה על תוספת קלוריות מאבקה כמו גיינר או שייק אחר עשיר קלוריות וחלבון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן אני משיג גיינר?

אלון
    19/05/2011

איפה אני יכול לקנות גיינר או אבקה כלשהיא ובאיזה מחיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיינר - תגובה

סיון דוד
    23/05/2011

יש חדרי כושר שמוכרים את התוספים האלו, ואם לא אז נסה לבדוק אפשרות למחירים ולחנויות דרך האינטרנט.
    שוב, אני ממליצה לך להיפגש עם דיאטנית שתדריך אותך לגבי הכמויות הנכונות לתפריט ותעזור לך להגיע למטרתך ולשמור עליה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו