TANITA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TANITA
    מייק
    24/05/2011

אני מאמן ויש משהו שעליו אני לא סגור מאז שאני התחלתי לאמן (שנתיים) ושרוב המאמנים בחד"כ לא יודעים או כמוני לא סגוריםעליו : יש לנו מכשיר מדידה (כידוע לא מדויק) נקרא טינטה מודד רק את הגפיים התחתונות , אני לא מצליח להבין ב100% איך אני אמור להסביר למתאמנים מה מופיע שם , אז לגבי האחוזי שומן אני דיי מבין , אך לגבי הFFM והTBW כששואלים אותי אם זה בסדר, אני לא יודע מה לענות ! אני מתחמק לרוב או אומר שהכל תלוי במטרה , אני בטוח בזה שהכל תלוי במטרה , אך מדברים על אנשים מן השורה , כמה TBW צריך להיות בכללי בגוף האדם , כמה הFF הוא זה נחשב תקין , סביר , אני לא תזונאי , אך אם זאת כן מעניין אותי להבין בפרט את הדברים אלה , לא עברנו שום הסברים על זה וזה מטריד אותי יותר מתמיד
    2- אם זה מכשיר המודד רק את הגפיים התחתונות , זה אומר שהאחוז שומן לא תקין בכלל אלא יותר גבוה לא??
    אשמח לעזרה :) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TANITA

הוספת תגובה

• TANITA - תגובה

סיון דוד
    24/05/2011

הי מייק
    1. אני ממליצה לך לפנות למרכז השירות של אגנטק, החברה המשווקת את המכשירים הנ"ל בקרית עתידים- טל' 03-6493111 , ולבקש את החוברת בה כתובים הערכים המומלצים לכל קטגוריה. לי יש מכשיר של OMRON וקיבלתי אותו עם חוברת בה כתובים כל הערכים המומלצים מכל קטגוריה, כדאי שתהיה לכם חוברת כזו בחדר הכושר.

2. מכשיר המודד משקל ואחוזי שומן דרך גפיים תחתונות בלבד אמור להיות מעט פחות מדויק לדעתי ממכשיר המודד גפיים עליונות+תחתונות, אך עדיין אם אתה יודע איך לבצע מדידה נכונה הוא אמור לעשות את העבודה כמעט באותה רמה, ולשקף את אחוזי השומן בגוף כולו (ולא רק עבור פלג גוף תחתון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך עושים זאת ?

מייק
    26/05/2011

קודם כל תודה רבה לך סיון על עזרתך , דבר שני אמרת ש"אם אני יודע את העבודה , אוכל לחשב גם את הגפה העליונה " איך עושים את זה בדיוק , יש חישוב , לא ידעתי שבכלל אפר
    המון תודה שוב על מהירות התשובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללים למדידת אחוזי שומן ומשקל

סיון דוד
    26/05/2011

התכוונתי שאם אתה מקפיד על הכללים למדידה נכונה אז אתה אמור לקבל תוצאות שמדויקות במידה טובה כמו של מכשיר המודד גפיים עליונות ותחתונות.
    הכללים שאני מכירה:
    1. בכל שקילה יש להקפיד לשקול באותה השעה פחות או יותר.
    2. יש להיות בצום של לפחות 3 שעות לפני המדידה, ולכן אני ממליצה בד"כ לשקול על הבוקר, לפני שאוכלים. שתיית נוזלים משפיעה על מאזן הנוזלים ויכולה להשפיע על תוצאות של מסת שריר/שומן.
    3. לא לשקול נשים לפני מחזור כי יכול לשבש את התוצאות.
    4. לא לשקול מיד לאחר אימון שכן הגוף מיובש, ומצב של מיעוט נוזלים יכול להראות מסת שומן גבוהה מדי ולא לשקף את המצב האמיתי בגוף.
    5. יש לשקול את המטופל בבגדים קלים, בלי גרביים ולשים לב שאין מכשירים /מפתחות בכיסים שיכולים להשפיע על התוצאה.
    ישנן עוד המלצות, אבל נסה בינתיים להקפיד על הנ"ל שהן החשובות ביותר.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה סיוון , עוד משהו בבקשה

מייק
    02/06/2011

ידוע שנוזלים משחקים תפקיד ראשי בטניטה פחות כי כמו שאמרת אם יש שינוי בנוזלים משקילה לשקילה זה יכול לשנות לי את שאר הנתונים
    השאלה היא עד כמה ? אם נניח שבן אדם נשקל לפני חודש והיה לו 44 קילו מיים בגוף , הוא שוב נשקל ויש הבדל של קילו מיים יותר (45) למשל , זה משנה משמעותית? ואיך אני מחשב את זה כדי לתת ערך יותר מדויק לגבי אחוזי שומן ומסה רזה ?

תודה רבה שוב על עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה סיוון , עוד משהו בבקשה - תגובה

סיון דוד
    07/06/2011

לדעתי עלייה של ק"ג אחד בכמות הנוזלים בגוף אינה תשנה משמעותית את התוצאות, אך שוב אני ממליצה לך להפנות שאלות ליועצות של החברה המשווקת ...

חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו