מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאני27/05/2011
היי, אני מקפידה ללכת לחדר כושר 4 פעמים ולעשות אימון שכולל חצי שעה אירובי + שעה משקולות. כמו-כן, אני מקפידה רוב הזמן לאכול נכון ומאוזן בהתאם לזמני האימון ובכלל. הבעיה היחידה היא שכבר די הרבה זמן יש לי התקפי בולמוס לפחות שלוש פעמים בשבוע. אני מנסה לטפל בבעיה, אך בינתיים שמתי לב שהצטבר לי שומן באזור המותניים. אני מרגישה שממש הרסתי את כל ההישגים שהצלחתי להגיע אליהם באמצעות עבודה ארוכה. רציתי לדעת האם אוכל ותוך כמה זמן להוריד את השומן הזה בהנחה שלא יהיו לי יותר התקפי בליסה? האם זה ייקח לי חודשים או שמא תקופה קצרה מספיקה לגוף להשתקם, שהרי אני כן בכושר וכבר עובדת עליו הרבה זמן, ולא שאני מתחילה מההתחלה. חוץ מהשומן אני חושדת שגם די הרסתי לעצמי את קצב חילוף החומרים, וברצוני לדעת האם זה משהו שאוכל לתקן, או שזה נזק בלתי הפיך? אשמח מאד לקבל תשובה מכיוון שאני ממש אובדת עצות ומתוסכלת. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
רעות גרוס29/05/2011ראשית, בת כמה את? זה שאת רואה שהצטבר לך שומן באיזור המותניים, האם זה באמת נכון, מדדת היקפים? המשקל עלה? המכנסיים לוחצות?
תמשיכי באימונים, אני לא יודעת מה קצב אימוני האירובי שלך אבל כדאי שהם יהיו די עצימים. אין בעיה, כאשר תאכלי מסודר וללא בולמוסים (תאפשרי לך בסוף שבוע לאכול קצת יותר - ואח"כ תאזני) אין סיבה שלא תחזרי למידות הקודמות שלך, הזמן תלוי בך, ככך שתפחיתי מהבולמוסים ותהיי יותר מאוזנת + אימונים אפקטיביים כך תחזרי למידות שלך מהר יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות
אני29/05/2011היי, תודה על ההתייחסות. אני בת 20, למה זה משנה?
וואה, זה באמת נכון! כן, כן וכן - בזה אין שום ספק. אני ממש מרגישה את השומן בבטן. הייתה לי בטן שטוחה ולא היה לי מה לתפוס, ועכשיו יש די הרבה.
אבל אין מצב שהרסתי לעצמי את קצב חילוף החומרים וגרמתי לנזק בלתי הפיך? כי קראתי שזה מה שנגרם בעקבות בולמוסים. אני ממש מפחדת שלא אצליח להוריד את זה.
ועוד שאלה - למה לאפשר לעצמי לאכול בסוף שבוע קצת יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות - תגובה
רעות גרוס29/05/2011כדי שלא יהיה לך בולמוסים, אם כל השבוע תאכלי נכון ומסודר + אימונים ותאכלי קצת יותר בסוף השבוע, לא תרגישי חסר ותהיי בבולמוסים. אם הבולמוס לא מפסיק לך לכי לדיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה והיא תוכל לעזור לך.
שוב, אם תחזרי לאכול נכון + אימונים תאכלי לחזור לגיזרתך, כיוון שאת צעירה יהיה לך קל יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?