להרבות במאכלים מסויימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להרבות במאכלים מסויימים
    מאיר
    28/05/2011

בנוסף לארוחות שאני אוכל במהלך היום אני גם כמעט כל יום שותה מיץ תפוזים שאני סוחט,בירה שחורה,פירות יבשים,תפוח.
    האם זה מומלץ?
    בנוסף אני אוכל כל יום פטרוזיליה ושותה זקן תירס בתה בגלל מחלת כליות שאני סובל ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להרבות במאכלים מסויימים

הוספת תגובה

• להרבות במאכלים מסויימים - תגובה

רעות גרוס
    29/05/2011

מה המטרה שלך? אם אתה מרגיש טוב עם גופך, אין לך בעית משקל, תמשיך לאכול מה שאתה אוכל.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה לא בעיה לחזור על אותו אוכל

מאיר
    30/05/2011

מעבר לארוחות בוקר צהריים ערב ומה שאני אוכל אחרי אימון,אני בנוסף שותה הרבה בירה שחורה,תפוח כל יום,תפוזים,חמוציות פטרוזיליה וזקן תירס בגלל מחלת כליות.אין בעיה לאכול הרבה מן הדברים האלה?
    המטרה שלי היא להגיע למסה אבל זאת לא השאלה ששאלתי.אני אוכל את כי שמעתי שזה בריא ואני אוהב את המאכלים האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה לא בעיה לחזור על אותו אוכל - תגובה

רעות גרוס
    31/05/2011

אין בכלל בעיה לחזור על אותו אוכל. אם תשתה הרבה בירה שחורה ביום אתה עלול לעלות במשקל, פטרוזליה מאוד בריאה ואין לה כמעט קלוריות כך שבהחלט הרבה ביום זה טוב. תפוח, תפוז, חמוציות כל יום גם עם זה אין בעיה רק תזכור ש 3 פירות ביום זה בסדר והרבה ירקות ללא הגבלה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו