מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה -
בני29/05/2011תודה
רק רציתי לציין שאני בן 40 ורוכב לשם רכיבה כייפית ולהורדת כולוסטרול וכן ספורט למוח ולא לאימון שרירים או להורדה במשקל,
האם גם לכך דרוש להקפיד על תזונה נכונה ? כלומר האם כשאני לא אוכל נכון לפני ואחריי אני בעצם מזיק לגוף, כי את הגוף לא מעניין מהי מטרת הרכיבה...?
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופניים-בני29/05/2011
היי
אני חדש בפורום הזה, לא מבין מילה אחת בנושא תזונה וחדר כושר, אבל רוכב כמה שנים על אופניים זנב קשיח, היו תקופות שרכבתי באופן קבוע, כך שהרגשתי שמשהו נבנה ועוזר לי להשתפר יותר,
אולם ישנם תקופות כמו עכשיו, שפתאום אני יוצא לטיול בשטח, ואני שואל האם זה מסוכן ?
במסע האחרון שהיה חזק ביותר נתפסו לי לפתע השרירים ברגל על יד הברך, כאילו ננעלו לגמריי, ורק אחריי קפיצות ומסאג' שעשיתי לעצמי זה קצת השתחרר והמשכתי ברכיבה,
מה אסור לי לעשות?
מה אני צריך לעשות כדי לצלוח משימות כאלו בלי נזקים לגוף ?
עוד שאלה אחת> אני זוכר מקרים שדפקו לי הרקות מייד בתחילת הרכיבה, ממה זה נובע ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופניים- - תגובה
רעות גרוס29/05/2011כמה שעות אתה רוכב? אתה אוכל משהו לפני? תוך כדי הרכיבה. תסתכל בשאלות נפוצות על מה לאכול לפני/אחרי אימון ותראה אם משהו משתפר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופניים-רעות-
בני29/05/2011היי
תודה על המענה המהיר,
אני מדווש לא פחות משעה, כ- 3 פעמים בשבוע,
ועושה אחת לחודש איזה מסע של כמה שעות שאני הרוכב הכי מקצועי, כך שאין לי ממי לקבל הדרכה,
אני משתדל לא להיות רעב, אבל לא אוכל משהו מיוחד לקראת הרכיבה,אולי בננה, ושותה הרבה מים...
-
כשאני רוכב כמה שעות אז אני משתדל להקשיב לגוף ולנוח מיידי פעם ולאכול "שומשום או חלבה" האם זה משפיע או שזה פסיכולוגי ?
וברשותך עוד שאלה,
כמה זמן מותר לנוח בהפסקות, נדמה לי שאח"כ קשה להתחיל שוב, מה הפטנט להמשיך בדיווש אחרי עצירה של חצי שעה בערך ?
תודה לך רעות על הזמן שאת משקיעה עבורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופניים-רעות- - תגובה
רעות גרוס29/05/2011באימונים הארוכים והעצימים שלך אתה חייב לאכול שעתיים לפני פחמימות, אפשר שעה לפני לאכול פרי, לשתות הרבה מים, לקחת איתך בר לאכול תוך כדי הרכיבה ואפילו משקה איזוטוני, אחרי הרכיבה לאכול חלבונים ופחמימות.
באימון של שעה בערך, לאכול פחמימות עד שעה לפני האימון וכמובן אחריו, לשתות הרבה מים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?