מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לאחר אימון כושרדיאנה קניסה03/06/2011
היי שלום אני דיאנה ואני בדיאטה השיטה שלי היא כזו: בבוקר אני אוכלת חביתה עם 2 ביצים ו2 צנימים עם גבינה עם נס קפה ללא חלב
לארוחת הבוקר שלי אני אוכלת 2-3 גזרים לעיתים גם יוגורט 1.5 שומן עם קורנפלקס בפנים ותפוח עץ חתוך
לארוחת הצהריים אני אוכלת ארוחה מלאה עם סלטים אורז בשר
וכשאני חוזרת מהעבוד ה אני אוכלת לעיתים קרטיב וכל זה זה עד השעה שש בערב.
השאלות שלי הם כאלה: האם התפריט שלי בסדר?
האם אני צריכה לאכול משהו אחרי אימון הכושר?
וכמה קלוריות למעשה אישה צריכה לצרוך במשך היום?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר אימון כושר - תגובה
סיון דוד07/06/2011הי דיאנה
התפריט שלך מכיל כ-1200 קק"ל, הוא אינו נראה מאוזן מכיוון שאינך אוכלת ארוחת ערב למעט קרטיב. ההמלצה היא לאכול 3 ארוחות עיקריות ביום- בוקר צהריים וערב, ובין הארוחות לאכול ארוחות ביניים קלות כמו יוגורט או פרי.
אני ממליצה לאכול את ארוחת הערב כשעתיים שלוש לפני השינה ולא בשעה שש בערב.
לגבי האימון -מומלץ לאכול לאחר האימון ארוחה המשלבת חלבון ופחמימה.
לגבי כמויות קשה לי להמליץ לך כי לא כתבת נתונים אישיים כמו גובה משקל גיל ומס' אימונים בשבוע
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?