מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    דינה
    07/06/2011

היי,
    לפני כחצי שנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור (שהיה סדיר לפני הגלולות).
    ביקרתי אצל רופאת נשים אך היא המליצה לי לקחת שוב גלולות (לא פותר את הבעיה אבל עם הגלולות יהיה לי מחזור)
    אני לא מעוניינת לקחת שוב גלולות לכן הגעתי לפורום הזה כדי לשאול האם חוסר המחזור יכול לנבוע מזה שירדתי במקל (ובכך ירדו כנראה אחוזי השומן בגופי)?
    אם אני אוסיף לתזונה שלי שומנים בריאים (כשירדתי במשקל לא אכלתי בכלל שומן) זה יוכל לעזור למחזור להגיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• מחזור - תגובה

רעות גרוס
    08/06/2011

באיזה אחוזי שומן את? אומרים שמתחת ל 18% שומן, יכול להפסיק המחזור, את בטווח הזה?

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת..

דינה
    08/06/2011

אף פעם לא בדקתי אני לא יודעת כל כך היכן לבדוק את זה..
    אני בת 20 גובהי 1.59 משקל 49

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת.. - תגובה

רעות גרוס
    09/06/2011

ה BMI שלך קצת נמוך 19.4 אבל לא אמור לגרום לך להפסקת מחזור אך כל אישה היא שונה ולכן תתייעצי עם רופאה (אני עם BMI נמוך יותר ויש לי מחזור..אבל עדיין יכול להיות שזה משפיע עליך ואולי הסיבה היא שונה).
    בלי קשר חשוב שתאכלי מאוזן וטוב - שהתפריט שלך יכולול פחמימות, חלבונים ושומנים, ירקות ופירות.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו