מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזורדינה07/06/2011
היי,
לפני כחצי שנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור (שהיה סדיר לפני הגלולות).
ביקרתי אצל רופאת נשים אך היא המליצה לי לקחת שוב גלולות (לא פותר את הבעיה אבל עם הגלולות יהיה לי מחזור)
אני לא מעוניינת לקחת שוב גלולות לכן הגעתי לפורום הזה כדי לשאול האם חוסר המחזור יכול לנבוע מזה שירדתי במקל (ובכך ירדו כנראה אחוזי השומן בגופי)?
אם אני אוסיף לתזונה שלי שומנים בריאים (כשירדתי במשקל לא אכלתי בכלל שומן) זה יוכל לעזור למחזור להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
רעות גרוס08/06/2011באיזה אחוזי שומן את? אומרים שמתחת ל 18% שומן, יכול להפסיק המחזור, את בטווח הזה?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת..
דינה08/06/2011אף פעם לא בדקתי אני לא יודעת כל כך היכן לבדוק את זה..
אני בת 20 גובהי 1.59 משקל 49* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת.. - תגובה
רעות גרוס09/06/2011ה BMI שלך קצת נמוך 19.4 אבל לא אמור לגרום לך להפסקת מחזור אך כל אישה היא שונה ולכן תתייעצי עם רופאה (אני עם BMI נמוך יותר ויש לי מחזור..אבל עדיין יכול להיות שזה משפיע עליך ואולי הסיבה היא שונה).
בלי קשר חשוב שתאכלי מאוזן וטוב - שהתפריט שלך יכולול פחמימות, חלבונים ושומנים, ירקות ופירות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?