מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף מזוןיוסי18/06/2011
שלום..
אני בן עוד חודשיים בן 19. שוקל כ47 קילוגרמים. כנראה שזה תת-משקל בינונית. וגובה 1.75 . לפני חודש בדיוק התחלתי להתעמל בבית עם משקולות שיש לי בבית . התחלתי להיות מודע לעניין הפחמימות והחלבונים והתחלתי לצרוך אותם יותר עם הקפדה יותר הדוקה על תזונה מה שכבר העלה אותי ל48 קילו. רציתי להתחיל להשתמש בתוסף המזון קריאטין כי שמעתי שהוא משפר ביצועים ומאיץ תהליכים בצורה טובה.
האם אתם ממליצים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף מזון - תגובה
רעות גרוס20/06/2011אתה בתת תזונה גדול מאוד ה BMI שלך הוא 16!! הייתי קודם אוכלת כמויות גדולות יותר גם בפחמימות וגם בחלבונים וכרגע נמנעת מקריאטין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תוסף מזון
יוסי21/06/2011כן, בסוף קניתי GAINER אבקת פחמימות שכוללת בתוכה 650 קלוריות למנה ו55 גרם חלבון למנה.אני שותה את זה עם חלב 3%. מה שהופך את זה לעוד יותר משמין.
בין היתר אני מקפיד לאכול בבוקר , בצהריים ובערב . אני גם אוכל לפני השינה הרבה פעמים. אני מקפיד גם לאכול אגוזים. בימים שאני לא לוקח גיינר, כלומר בימים שאני לא מתעמל. כי אני מתעמל רק 4 פעמים בשבוע. אני משתדל לאכול טונה, ביצים או כמות גדולה יותר של אגוזים. התחלתי להתעמל לפני קצת יותר משלוש שבועות. לפי המתכונת הזאת ועם התמדה והקפדה , כמה נראלך העלייה שלי תיהיה בחודש? וכמה בשנה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תוסף מזון - תגובה
רעות גרוס22/06/2011אין לי מושג, אבל תמשיך כך ותעלה במשקל (אמרת שכבר עלית). לפעמים הרבה יותר קשה לעהלות במשקל מלהוריד, אבל אתה בדרך הנכונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









