תוסף מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף מזון
    יוסי
    18/06/2011

שלום..
    אני בן עוד חודשיים בן 19. שוקל כ47 קילוגרמים. כנראה שזה תת-משקל בינונית. וגובה 1.75 . לפני חודש בדיוק התחלתי להתעמל בבית עם משקולות שיש לי בבית . התחלתי להיות מודע לעניין הפחמימות והחלבונים והתחלתי לצרוך אותם יותר עם הקפדה יותר הדוקה על תזונה מה שכבר העלה אותי ל48 קילו. רציתי להתחיל להשתמש בתוסף המזון קריאטין כי שמעתי שהוא משפר ביצועים ומאיץ תהליכים בצורה טובה.
    האם אתם ממליצים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף מזון

הוספת תגובה

• תוסף מזון - תגובה

רעות גרוס
    20/06/2011

אתה בתת תזונה גדול מאוד ה BMI שלך הוא 16!! הייתי קודם אוכלת כמויות גדולות יותר גם בפחמימות וגם בחלבונים וכרגע נמנעת מקריאטין.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תוסף מזון

יוסי
    21/06/2011

כן, בסוף קניתי GAINER אבקת פחמימות שכוללת בתוכה 650 קלוריות למנה ו55 גרם חלבון למנה.אני שותה את זה עם חלב 3%. מה שהופך את זה לעוד יותר משמין.
    בין היתר אני מקפיד לאכול בבוקר , בצהריים ובערב . אני גם אוכל לפני השינה הרבה פעמים. אני מקפיד גם לאכול אגוזים. בימים שאני לא לוקח גיינר, כלומר בימים שאני לא מתעמל. כי אני מתעמל רק 4 פעמים בשבוע. אני משתדל לאכול טונה, ביצים או כמות גדולה יותר של אגוזים. התחלתי להתעמל לפני קצת יותר משלוש שבועות. לפי המתכונת הזאת ועם התמדה והקפדה , כמה נראלך העלייה שלי תיהיה בחודש? וכמה בשנה?

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תוסף מזון - תגובה

רעות גרוס
    22/06/2011

אין לי מושג, אבל תמשיך כך ותעלה במשקל (אמרת שכבר עלית). לפעמים הרבה יותר קשה לעהלות במשקל מלהוריד, אבל אתה בדרך הנכונה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו