מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עושה המון ספורט ולא יורדת כלום ..רוני25/06/2011
שלום אני רוני ילדה בת 13 בקרוב ואני שמנה .. בחודש האחרון התחלתי לקחת את עצמי ביידים ובשבוע הראשון הורדתי 2 וחצי קילו בעזרת ספורט ושיטת הנקודות של שומרי משקל מאז אני המשכתי לעשות ספוט במכשיר שבבייתי כל יום 40 דקות .. וביום ראשון שנשקל נשארתי אותו הדבר .. והשבע האחרון התחלתי ללכת להליכות עם עצמי של שעה ושאני חוזרת הביתה אני עושה כפיפות בטן .. ונשקלתי ואני לא מורייייידה כלום ואפילו העלתי איזה 300 גרם , זה ממש מתסכל אותי אני כבר לא יודעת מה לעשות והמשפחה בכלל לא תומכת ולא מקשיבה .. ממה זה יכול להיות שאני עושה ספורט ושומרת על התזונה הנכונה ולא מורידה במשקל ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עושה המון ספורט ולא יורדת כלום .. - תגובה
רעות גרוס26/06/2011ראשית תמשיכי!! הכי חשוב לא להתייאש. אם את אוכלת את מס' הנקודות המתאים (ולא גבוה מידי) + פעילות גופנית לפחות 5 פעמים בשבוע, את תרדי במשקל. יש כאלה שזה הולך להם יותר בקלות ויש כאלה שיותר איטי- אם את במאזן קלורי שלילי (מוציאה יותר ממה שאת מכניסה) בסופו של דבר תרדי במשקל גם אם זה יקח קצת זמן!!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?