מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיןנדב02/01/2013
ישלי חבר טוב שיש לו איידס ואנחנו מבלים הרבה ביחד
הבנתי לפי מה שקראתי פה שכל עוד אנחנו לא מקיימים יחסי מין אין סיכון להדבק לא מאכילה ולא מנשיקה.
גם קראתי מה שכתוב על עם אף רוק לכוון העין ויש ברוק מעט דם.
קרה לנו השבוע שהוא צחק ועף לו טיפת רוק לעין שלי ויש לו חניכיים רגישות זה אכן נכון שלא ניתן להדבק כך?? האם הרוק הורג את הגיף או העובדה שהוא בחלל הפה ויש אויר?
עד כמה הדבר מוכח שלא ניתן להדבק מטיפת רוק ודם לתוך העין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין למה לא עונים
נדב08/01/2013שאלתי שאלה ולא קבלתי מענה. בנוספ אשמח לדעת גם לגביי כניסה של טיפת רוק לתוך הפה או לעין או לפצע בשפתיים או בפה במידה והיה לחבר דם בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/01/2013מוכח חד משמעית !! לא ניתן להידבק ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנות במקצוע שלילירי01/01/2013
שלום פרופ'
אני עוסקת במקצוע - לא נעים לומר - אבל חייבים: עיסוי אירוטי, מה שנקרא: בודי מאסאז'. ה"טיפול" כולל בסופו גם "הרפייה". האם תוכל להאיר את עיניי לגבי הסכנות הטמונות בכך: האם אני חשופה לנגיפים? אציין שאין קיום יחסים. המגע הוא בין יד חשופה לאיבר מין גברי ולזרע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנות במקצוע שלי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/01/2013לא אין כל סכנה בכך שעור היד שלך יהיה חשוף לנוזלי הגבר כולל זרע.
חשוב לרחוץ במים ומעט סבון לאחר החשיפה הזאת ליתר בטחון אבל אני מדגיש שאין כל סכנה משמעותית במה שאת עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש הדבקה באיידסרמי31/12/2012
אני היה לי מין מוגון אבל מה בסוף לפני גמירה שפשפתי את איביר המין שלי שהיה בנרתיק עם הקנדום ישר אחרי זה שהורתי את הקנדום שפשפתי את איביר המין שלי ללא קנדום
היד שלי היתה במגע עם פתח השופכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הדבקה באיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/12/2012אין כל סיכוי להדבקה בנסיבות אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עצירות ונזלת ושיעול הם תסמיניםדן31/12/2012
לHIV תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עצירות ונזלת ושיעול הם תסמינים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/12/2012לא בשופ פנים ואופן לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקהנועה31/12/2012
יש לי חבר חדש מזה 3 חודשים, קבענו שלא נשכב ללא קונדום עד שנלך להיבדק.
לצערי הוא חדר אלי 5-6 לפני יומיים ללא קונדום עד שהפסקתי אותו ואמרתי לו לשים.
ידוע לי כי הוא תרם דם לפני מספר חודשים, ותרם דם לפני 3 שבועות. הוא עבר בדיקת דם לפני שבועיים על מנת לשלול דלקת ריאות ובדיקות דם מקיפות כאשר היה בבית חולים לפני מספר חודשים בגלל חום גבוה.
הפעם היחידה שהוא שכב ללא קונדום הייתה לפני שנתיים וחצי- מאז כל בחורה אחרת הוא שכב איתה עם קונדום וכאמור, עבר את כל הבדיקות האלה ושתי תרומות דם.
הוא משרת כרגע בצהל כלוחם (לא יודעת אם זה פרט שמשנה משהו).
יש סיכוי שהוא נשא איידס עקב המגע הלא מוגן ההוא לפני שנתיי-שלוש? האם בבדיקת דם רגילה ניתן לעלות על הנגיף (הרי בבדיקת דם רואים מה היא ספירת תאי T ואם היא נמוכה יותר מאשר אמור להיות אצל אדם בריא).
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/12/2012על פי התאור שלך אם הוא היה נדבק לפני כל זמן שעולה על 7 שבועות לפני הבדיקה האחרונה שעשה- היו עולים על כך שהוא נשא. מסקנה- הוא אינו נשא אלא אם כן שיקר לך לגבי הבדיקות ואש כדאי לעשות בדיקה נוספת גם עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר בבדיקת דם רגילה אפשר לגלות?
נועה01/01/2013בבדיקת דם רגילה (לא ספציפית לאיידס) ניתן לגלות אם הוא נשא?
אני יודעת בוודאות שהוא תרם דם לפני 3 שבועות וערך בדיקת דם לשלילת דלקת ריאות לפני שבועיים. לגבי הקודמות לא הייתי איתו אז אני סומכת על המילה שלו. בכל אופן, אני רק מעוניינת לשאול אם על סמך על הבדיקות שעבר לפני שבועיים ותרומת הדם לפני 3 שבועות ועל המגע הלא מוגן היחיד שהיה לו (לפני שנתיים וחצי)- ניתן לקבוע כי הוא לא נשא?
פשוט רוצה לדעת אם לאחר שנתיים וחצי שהיה מגע לא מוגן ניתן לעלות גם בבדיקת דם לא ספציפית לאיידס על קיומו של הנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר בבדיקת דם רגילה אפשר לגלות? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/01/2013רק בבדיקה ספציפית לאיידס ולא בבדיקת דם רגילה.
כשתורמים דם מבצעים תמיד בדיקה ספציפית לאיידס. לכן בזמן שהוא תרם דם לפני שלושה שבועות היו צריכים לגלות אם הוא נשא כשארוע המחשיד היה לפני שנתיים וחצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובתרומת דם אין תקופת "טיהור"?
נועה01/01/2013זו שאלה מעט מעצבנת, עימך הסליחה, אך אני לחוצה.
האם תרומות הדם לא עוברות "סטריליזציה טרם הבדיקות לזיהומים (כמו איידס, צהבת וכדומה) ?" וכאשר הן עוברות תהליך זה הנגיפים הזיהומיים השונים (בינהם כמו איידס) פשוט מושמדים ואז לא רואים אותם בבדיקות?
או שפשוט כל המנות נבדקות באופן מידי ואז מכניסים אותן לבנק הדם או מה שזה לא יהיה?
בקיצור... אם הוא תרם דם פעמיים, גם לפני מספר חודשים (לאחר המגע הלא מוגן) וגם לפני 3 שבועות ולא הודיעו לו שיש איתו בעיה אז הוא "נקי" באופן כמעט וודאי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל תרומת דם נבדקת.
שמואל.02/01/2013ורק תרומה שאינה נגועה, מאושרת לשימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה ששאלתי..
נועה02/01/2013שאלתי האם תרומת דם עוברת תהליך טיהור בטרם היא נשלחת לבדיקה של מחלות נגיפויות (כמו איידס וצהבת).. ואז יש מצב שלא ידעו שהבנאדם שתרם הוא נשא איידס כי מנת הדם שלו נוקתה טרם הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלן דוקטור מספר שאלותחסוי30/12/2012
האם הופעת גירודים מידי פעם באזור הישבן זה תסמין לאיזשהו מחלה?
יש לי בעיית חניכיים כנראה (לא בדקתי את זה) אבל תמיד אני מדמם בלסת התחתונה
אם זה כאשר אני מצחצח שיניים ואם זה שאני אוכל תפוח מופיע לי דימויים
האם הסיכון גדל כאשר אני מבצע מין אוראלי עם בעיית הדימום שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן דוקטור מספר שאלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/12/2012ככל הנראה והידוע אין סכנת הדבקה גדולה יותר בגלל בעיית החניכיים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת לשאלהספיר29/12/2012
לפרופ' שלום
בהמשך לתשובתך לגבי הנשיקות שהיו לי עם הבחור כשהחניכיים שלי היו במצב מאוד רגיש בגלל הכתרים.אמרת שאין לי ממה לחשוש.רציתי לשאול,באחת הפעמים כשהמצב אצלי גם היה רגיש,הבחור הרגיש התחלה של וירוס בפה שלו באיזור החיך.לא היה לו דימום ממה שהבנתי.האם עדיין אני יכולה להיות שקטה,ואין לי מה לחשוש
מבחינת הדבקה?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2012כן עדיין אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
ספיר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באיידסמשה29/12/2012
נשרטתי בידי מצפורנים של אדם אחר בטעות(העביר לי חפץ ונשרטתי) אחר כך ירד לי דם ושריטה קלה האם ניתן להידבק באיידס מודאג מאד תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות באיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2012לא לא ניתן להדבק בצורה זאת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות באיידס
משה30/12/2012השריטה הינה מציפורניו (ולא מהחפץ) ואח"כ ירד דם האם ניתן להידבק באיידס ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות באיידס
מקפיץ וממתין-31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע טרם קיבלתי תשובה לשאלתי השניה
הדבקות באיידס31/12/2012השריטה שקיבלתי ביד שלי הינה מציפורניו של אדם אחר (ולא מהחפץ עצמו)היה שריטה עמוקה יחסית ואח"כ ירד לי דם האם ניתן מכך להידבק באיידס ? מודאג תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות באיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/01/2013הבינותי מלכחתחילה את העניין -ולא לא ניתן להדבק כך מאיידס!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מהדבקהחושש29/12/2012
שלום,
אני בחור שקיים יחסי מין עם בחור אחר שהינו נשא. קיבלתי ממנו מין אורלי וחדרתי אליו עם קונדום. הסיכוי להדבקה של שתי הפעולות ידוע לי. אבל חשבתי על עוד פעולה שהייתה שאני חושש ממנה. כאשר הוצאתי את איבר המין עם הקונדום בשביל קצת הפסקה, אני אוננתי עם הקונדום עדיין עלי - כלומר שפשפתי את היד על הקונדום שהיה בתוך הפרטנר הנשא - לא זיהיתי שהיה דם על הקונדום. לאחר מכן המשכתי בחדירות. לבסוף הורדתי את הקונדום ואני חושב שהמשכתי לאונן עם אותה היד. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הסיכוי?.. כמו הייתי רוצה לדעת האם ניתן לבצע בדיקת PCR ( בתשלום כמובן ) בארץ לאדם חרדתי כמוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש מהדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2012לפי התאו שלך אין כל סיכוי להדבקה.
ניתן לבצע בדיקת PCR בכל אחד ממרכזי האיידס בארץ בתשלום שנע בין 1200 ל2000 שח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטור מרגלית לורברעומר28/12/2012
אם 18 , 20 יום אחרי מגע מיני יש לי כאבי בטן חזקים וחלשים יותר חזקים לסירוגין , יש קשר לאיידס ? זה מסמן תסמין או סימפטום של איידס ? או אין בכלל קשר ?
אני חושב שבעבר ענית פה שאין כל קשר לאיידס .....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
עומר29/12/2012התחילו לי גירודים בשתי המפשעות בצמוד לשק האשכים. לאחר 3, 4 ימים אחרי מגע מיני.
לאחר זמן זה נהיה גם עור בצבע אדום בשני הצדדים ( כמו מן פריחה מקומית )
היום 18, 20 יום אחרי עדיין אותו הדבר.
רופא משפחה נתן משחה ואמר שזה קשור לגילוח שיער מהאיזור. דרמזיטיס או משהו כזה ולוקח לזה זמן לעבור.
אותי מעניין יותר אם יש קשר ישיר לתסמין או סימפטום לאיידס , האודם בשני הצדדים עם גירוד לסירוגין ? ( אולי פריחה ) ?
רשמת פה למישהו עם דבר דומה שאין כל קשר לאיידס ולפנות לרופא משפחה.
האם התסמין יכול להיות רק במקום אחד בגוף כמו שציינתי ( בשתי המפשעות ) או שוב אין קשר לאיידס ? אולי רופא עור יעזור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ וממתין
עומר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים ? מבקש תשובה לכל הסעיפים .
עומר30/12/2012בוועד לאיידס ענו בפורום שאין קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים ? מבקש תשובה לכל הסעיפים . - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי פרופסור בנטואיץ ?
עומר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי תשובה ריקה ??
עומר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי תשובה ריקה ?? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2012ראה תשובתי לפני דקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תשובה ?
עומר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה התשובות , פרופסור בנטואיץ ?
עומר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה איתי ?
עומר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלות
צבי בנטואיץ30/12/2012עניתי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שאין כל קשר בין התלונות והסימנם שתוארו על ידך לבין איידס. יכולו ת להיות סיבות שונות לתלונות שכאלה ובודאי לא איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין סימן של מנהל הפורום ? מתחזה
עומר30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה למעלה
עומר31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה עדיין
עומר01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה במגע בדם תינוק מאפריקה.שמואל.27/12/2012
במסגרת התמחותי כמוהל, מלתי לפני כשנה תינוק בן שבוע ימים בן להורים אריתראים, לא השתשתי בכפפות. אצבעותי נגעו ישירות בדם.
לא היה לי בידים פצע מדמם, אלא אולי פצעון קטן מאוד יבש, וסדקי יובש בעור.
האם יש סיכוי להדבקה באופן זה, כמובן בהתחשב במכלול הנתונים. בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה במגע בדם תינוק מאפריקה. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`30/12/2012אין כל סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מיןיאיר26/12/2012
ערב טוב ותודה על העזרה..
לפני כשבעה חודשים ביצעתי מין אוראלי באישה העובדת בתחום...
לפני שלושה שבועות בצעתי בדיקת איידס בוועד למלחמה באיידס ברחוב הנצי"ב בתל אביב.
1.האם עלי להיות רגוע עקב תוצאות הבדיקות?(המהירה-3 חודשים והרגילה-7 שבועות ,שניהם יצאו שליליות..
2.האם הבדיקה שעשיתי בוועד אחרי 3 חודשים ועשרים יום אחרי המגע יעילה?או שעלי לחכות, ולבצע שוב..
3.נבדקתי גם לכלימדיה,עגבת ,צהבת(a,b),זיבה,הרפס.. האם יש עוד מחלות שאותן לא בדקתי..?
תודה..פשוט המחשבה והקריאה באינטרנט קצת לא חד משמעיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/12/2012מה שעשית בהחלט מספיק ואמין לגמרי לכן אין צורך בכל בדיקה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווופפפפרמי26/12/2012
אני היה לי מין מוגון אבל מה בסוף לפני גמירה שפשפתי את איביר המין שלי עם הקנדום ישר אחרי זה שהורתי את הקנדום שפשפתי את איביר המין שלי ללא קנדום
היד שלי היתה במגע עם פתח השופכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווופפפפ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/12/2012אין כל סיכוי להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותשם בדוי26/12/2012
שלום רציתי לגעת מ"ס דברים ברשות הפרופסור והד"ר הנכבדים
רציתי לדעת אם ובמידה וחס וחלילה יש הדבקה לפני חצי שנה האם בדיקת pcr יכולה לזהות את זה או שאין מספיק כמות נגיפים בדם לבדוק את זה אני יודע שגם בדיקת נוגדנים אמורה לגלות את זה אבל שאלתי היא לבדיקת pcr קראתי שישי בדיקה איכותית ובדיקה כמותית גם קראתי שבדיקה זאת מגלה עותקים האם זה סימן שנשאר אחרי שיש ירידה האם בדיקה זאת אמינה לאחר חצי שנה ואפשר לסמוך עלייה
דבר נוסף איפה אפשר לבצע בדיקה של ה cd4 ספציפית האם זה בדיקה שיגרתית בקופת חולים בספירת דם או שעלי לעשות בדיקה ספציפית לזה במידה וכן איפה אני יכול לעשות אותה
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/12/2012אין כל צורך והגיון לבצע בדיקת PCR אחרי חצי שנה! יותר פשוט טוזמין לבצע בדיקת קומבו רגילה ואם היא שלילית נשללה אפשרות ההדבקה לחלוטין.
בדיקת CD4 אינה שגרתית ואיני רואה טעם שתתאמץ לבצעה אם אתה חושש שנדבקת. ראוי ורצוי לבצע בדיקת קומבו ולודא שלא נדבקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור או ד"ר נכבדים
שם בדוי27/12/2012בכל זאת הייתי רוצה לדעת ברשותכם לגבי 2 השאלות שלי אני מבין שאתה לא רואה סיבה אבל בכל זאת מאוד יעזור לי אם תענה לי על השאלות הנ"ל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי טנטרי האם מסוכן?לירן26/12/2012
שלום. רציתי לשאול האם יש סיכון במה שמכונה היום עיסוי טנטרי, לינגאם מסאג'? מגע של ידיים באיבר המין ולא יותר מזה. ללא ערום הדדי וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור??
לירן26/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי טנטרי האם מסוכן? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/12/2012אין כל סיכון!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? אולי המעסה נגעה בעצמה???
ליז07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי והדבקה
צבי בנטואיץ07/01/2013גם אם המעסה נגע/ה בעצמו/ה ולצורך העניין הכניס את ידה לנרתיק שלה והיא נשאית-שני דברים מאוד לא סבירים על פי הסטטיסטיקה הקיימת-גם אז אין בכך מספיק להדבקה על ידי עיסוי העור. מכל מקום לאורך כל השנים לא דווח אף פעם על מקרה שכזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' קראתי תגובתך ואיני מבינה...
שיר25/02/2013העיסוי עליו שאלו הוא עיסוי שכולו באברי המין עיסוי זה קיים גם לנשים וגם לגברים אם היד של המעסה עם חתכים או נוזל מדוע שלא תדביק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)