מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוביה???אלמוני15/12/2012
שלום דוקטור.
הייתי במאסז אצל מישהי שאני לא מכיר ובסוף העיסוי היא אוננה לי בשתי ידיה, חוץ מזה לא היה לי שום מגע מיני לא מוגן. מעולם!! מאז אני מדמיין את כל תסמיני האיידס שרק כתובים באתרי האינטרנט השונים... אנא דוקטור ענה בכנות האם יש לי סיבה לחשוש או שאני יכול פשוט לשכוח מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור אנא תענה לי
אלמוני16/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוביה??? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012אין כל מצב להדבקה על פי התיאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רימינג בסקסגדעון15/12/2012
האם ניתן להידבק באיידס גם מביצוע רימינג ליקוק והחדרה של הלשון לפי הטבעת של בן או בת הזוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רימינג בסקס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012ממש לא !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד'ר בנטואיץדנה15/12/2012
שלום
נכנסתי לחנות שהעובדת הייתה טרנס ג'נדר וכשהיא נתנה לי שירות עף לה מהפה רוק לכיוון הפנים שלי. מהלחץ נגבתי את זה ולא התייחסתי לאיזור בפנים שזה פגע בי וחשוב לי לציין ששעה לפניי נפצעתי בשפה (מחוט שעושים שפם) במידה והיה לה דם בתוך הרוק וזה נכנס לי לעין או לפה או פגע בפצע שהיה לי על השפה יש אפשרות להדבק באיידס??
אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה פרופסור
דנה15/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר בנטואיץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012ממליצה שראשית תיפרדי מהסטיגמה שטרנסים הם נשאי HIV !!!!
אם נשא יורק לך בפנים ואפילו לתוך פצע אין מצב של הדבקה מכיון שאין נגיף ברוק !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם היה דם בתוך הרוק????
דנה16/12/2012ואם היה לו דם בתוך הפה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם היה דם בתוך הרוק???? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012אם לא ראית דם אין מצב
הכל חרדה מיותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה
דנה17/12/2012אך אני אמורה לראות דם עפה לי בסך הכל טיפה של רוק ולא יריקה, לפעמים יש בעיות בפה לדמום קל. אני לא יודעת עם בתוך טיפת הרוק שלו הסתתר קצת דם גם לא בדקתי, זה היה מהיר ומלחיץ ואני לא יודעת מה היה לו ברוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וכן
דנה17/12/2012במידה וכן היה דם ברוק וזה עף לי לעין או לשריטה שהייתה לי על השפה אפשר להדבק ככה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להקפיץ
דנה18/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להקפיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קבלתי תשובה
דנה21/12/2012לא קבלתי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקי ואיידסדנה14/12/2012
שלום רב,
האם יד סיכוי להידבק באיידס מהיקי-מציצה של החזה והפטמה,בו נשארו מעט נקודות אדומות כתוצאה מהמציצה,ולאיזה צד מסוכן יותר המוצץ או הנמצץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקי ואיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012אין מצב להדבקה בצורה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיקי ואיידס
דנה16/12/2012תודה על תשובתך.האם גם ממציצה ממושכת של הפטמה(אני הנמצצת)עדיין אין אפשרות להדבקה באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיקי ואיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012אין מצב להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיורם14/12/2012
האם גירוד ויובש בעור באזור האשכים והמפשעה קשורים לאיידס אחריי שלושה ארבעה ימים מאירוע מיני כולל אוראלי ?
או אין קשר בין הדברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יורם16/12/2012יש מן פס אדום בין האשכים למפשעה לאזור הטוסיק ?
יש בכלל קשר ליובש ושני סימנים אדומים אחד מכל צד ? אני אחרי 6 ימים מהאירוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012אין כל קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור לורבר , שאלה חוזרת !
עומר22/12/2012שוב אני שואל ,האם גירוד באזור המפשעות משני הצדדים , זהו תסמין או סימפטום שקשור לאיידס, אחרי אירוע מיני ואוראלי ?
אני 12 יום מהאירוע , יש בכלל מה לקשר או שפשוט נוח לי , בגלל החרדה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוספת דוקטור לורבר ?
איתן22/12/2012יש לי גם סימן אדום בעור,בכל צד של מפשעה יש קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוספת דוקטור לורבר ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/12/2012כבר עניתי שאין כל קשר
גש לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נראה כמו שפשפת
עומר23/12/2012זה נראה כמו שפשפת או פטריה. אני אחרי 12 יום, עדיין אין קשר לאיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
עומר26/12/2012זה לא נחשב סימפטום לאיידס ?
עור בצבע אדום ורוד במפשעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינותאביב14/12/2012
יש הרבה מקומות לבדיקת איידס...איפה אני יכול להיות בטוח שהכי טוב לבצע את הבדיקה?...מצאתי את "הוועד למלחמה באיידס" וגם מצאתי רופא בשם ד"ר רונן הולנד אשר גם אצלו ניתן לבצע בדיקת איידס...אני מעוניין יותר לבצע את הבדיקה אצל ד"ר רונן...האם אתם מכירים אותו?...אני יכול להרגיש בטוח לעשות אצלו את הבדיקה?...במידה ואתם לא מכירים אותו אז איך אני יכול לדעת אם המקום שאני הולך לעשות בו בדיקת איידס הוא מקום אמין?...יש אישורים כלשהם שאני צריך לבקש או משהו אחר?...אשמח אם תענו לי וגם אשמח אם מישהו כאן מהאנשים בפורום שמכירים את ד"ר רונן הולנד גם יענו לי...רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלות ששכחתי
אביב14/12/2012באתר של "הוועד למלחמה באיידס" אומרים שתקופת החלון לבדיקה מהירה היא 3 חודשים מהמגע הלא בטוח...ובאתר של ד"ר רונן הולנד רשום שתקופת החלון לבדיקה מהירה היא 2 חודשים...אז מה זה אומר?...אתם יכולים להגיד לי מהי תקופת הזמן הנכונה לחכות בשביל לבצע בדיקה מהירה? (בדיקה שהתוצאה ניתנת לאחר 30 דקות)...אשמח אם תענו לי על מה ששאלתי גם מהודעה הקודמת ותעשו לי קצת סדר בדברים...מצטער על כמות השאלות ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אני שיניתי כינוי פשוט
אביב16/12/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012ממליצה שתעשה את הבדיקה בועד למלחמה באיידס - הבדיקה אמינה ונעשית לפי כל הכללים הנדרשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו אחרון
אביב17/12/2012אני שאלתי אומנם לגביי המקומות האלה אבל האם יש מקום אחר שאת ממליצה עליו?...האם "הוועד למלחמה באיידס" מוכר למשרד הבריאות ואני יכול לסמוך עליו ממה שאת יודעת? כי תאמת הכי נוח לי ללכת אליהם והם הכי קרובים לי...או שאני אלך למרפאה של משרד הבריאות כמו לדוגמא מרפאת משרד הבריאות לוינסקי בתל אביב?...אבל שוב אם את אומרת ש"הוועד למלחמה באיידס" אמינים ומוכרים למשרד הבריאות אז עדיף לי ללכת אליהם משום ששם עושים בדיקה מהירה לפי מה שקראתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ...
אביב22/12/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו אחרון - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/12/2012מליצה ללכת לועד ברח' הנציב
הם אמינים לחלוטין !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכבוד הפרופסור - שאלה דחופהדן13/12/2012
היי פרופסור ,
אם גבר נכנס לתוכי ארבע פעמים , כלומר 4 כניסות ויציאות בלבד. בערך כ10 שניות
זה נעשה ללא קונדום. יש לציין שהוא הגבר היחיד עמו קיימתי יחסי מין ללא קונדום.וכמו כן זה הדבר היחיד שעשינו לא ירדתי לו אלא הוא ירד לי.
האם אתה חושב שזה פעולה מסוכנת להידבקות בHIV.?
כי חלק אומרים שצריך מגע ממושך והשאלה שלי אם רק 4 פעמים שהוא נכנס ויצא האם זה גם נחשב מגע ממושך ומסוכן? הוא בן 23 וסטרייט. תפקידו בלש במשטרה.
האם אתה חושב שנדבקתי?
תודה רבה לך פרופסור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכבוד הפרופסור - שאלה דחופה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/12/2012על פי התאור שלך אין סכנה! אם אתה מכיר אותו תבקש ממנו להבדק ואז תדע אם היה בכלל סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דן13/12/2012אני בחורה!
זה משנה את הסיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושב שכדאי שהתשובה תהיה עם הסתייגות
דני13/12/2012שלום,
על סמך מה ניתן לשלול בוודאות שאין סכנה?
אם לחודר יש "פרי קאם" או חתך בפין, זה מספיק כדי להדביק במידה ויש לו את הנגיף,האם אני טועה?
לא חושב שכדאי שיוסק מהתשובה שלך ש4 חדירות למשך 10 שניות זה בטוח ולא ממדבק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור..
דן15/12/2012הכניסה הייתה לנרתיק ולא לפי הטבעת.
האם זה אומר שהסיכון של 4 שניות כניסה לנרתיק להדבק באיידס קטנה יותר מכניסה לפי הטבעת? וכי הסיכון שואף ממש לאפס??
כי הוא גם סטרייט.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
דן16/12/2012פרופסור למה דילגת על השאלה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצההההההה
דן16/12/2012..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..דן12/12/2012
האם פצעים אדומים בפנים שקצת כואבים כשנוגעים בהם האם זה תסמין לHIV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי.. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/12/2012לא בהחלט לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירותיםאנונימי12/12/2012
אם אני יושב בשירותים ועושה צרכים ואז קורה לי המקרה הלא נעים שהמיים מהשירותים משפריצים לי על התחת X: אפשר להדבק מזה באיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירותים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/12/2012לא בשום פנים לא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקותאנונימוס11/12/2012
שלום, אני בן 14 ואני אוננתי היום כרגיל והשפכתי, לאחר שהשפכתי ניקיתי בנייר את השפיך ובטעות העברתי עם הנייר בעדינות בתחת לא בחוזקה ממש קרוב לאזור פי הטבעת. האם יש חשש להידבקות באיידס? נ.ב אני בריא מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה!!!
אנונימוס11/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להדבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/12/2012קיים אצלך בלבול לדעתי-אתה לא יכול להדביק את עצמך לכן אם אינך נשא אין אפשרות שתדביק את עצמך!! אם אתה חושש ממה שהיה על הנייר בראשונה- גם כן זה נשמע ממש הזוי ואין כל סיכוי להדבקה בדרך זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהאאאאאאא11/12/2012
ליפני שבוע היתקשרה אליי האקסית שלי היא הלכה לרופא שיניים שלה כי וההיא אמרה לה שיש לה כמה בעיות ויכול להיות שבעיות כאלה יש גם מאיידס
נשמע לי דפוק אבל אני בסרטים חבל על הזמן
כי גם לי יש דימומים בחניכיים מידיי פעם ופעם בה כמו כאב קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור לי בקשה ?
אאאאאא12/12/2012????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרצליהjoni11/12/2012
היי אני בן 27 רציתי לשאול שאלה זה היה לפני שלוש שנים בקייץ. הכרתי מישהי חמודה ועשינו סקס אים מגע מוגן הלכתי לכתי לבדוק. לבדוק אחרי שלושחודשים. Cbc הלימפוציתים הראו טוח בין 20 ל40 הם הראו 26 מאז לא היה לי כול סוג של חום שום שפעת כול אבא שלי עובד בתור פתולוגיה שאלתי אותי והוא אמר לי שזה סיכוי קטן רציתי לשמוע את תגובתכם לנושא בתודה מראש גוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרצליה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/12/2012על פי התאור שלך אין כך מקום לדאגה!! בדיקות המעבדה שעשית אינן באות במקום בדיקה לנגדנים לHIV ! אם אתה עדיין מוטרד לך לעשו בדיקה ותחסוך לך כאבי ראש מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותעומר11/12/2012
שלום פרוסר בנטואיץ'
אני כמו הבחור מכמה שורות למטה נפגשתי עם בחורה שעושה מסאז וגם מגע מיני. היא התחילה לגרות אותי ואז הלבישה על איבר מיני קונדום והחדירה לתוכה. אני הפסקתי את החדירה והיא הורידה לי את הקונדום. הלכתי לבדוק אותו בכיור ומיליתי מים לראות שאין נזילה. הכל תקין עם הקונדום. אבל אז בצענו מין אוראלי הדדי. אני חושש מהמין האורלי שעשיתי לה שמא נדבקתי.
ראיתי פה בעמוד שמישהו שאל אותך לגבי הענקת מין אוראלי לאישה וללכת לעשות בדיקות , ענית לא שאין כל סכנה במין האוראלי לאישה ואין כל צורך ללכת ולהיבדק. תגובתך תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה + תוספת
עומר11/12/2012האם צריך לגשת לקבל טיפול מונע ? בגלל המין הטוראלי שבצעתי לאישה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא ענית פרופסור בנטואיץ
אמיר13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי לא עונים....
עומר13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/12/2012מן התאור שלך אין כל סכנה להדבקה. זה שירדת לה אינו מדביק אלא אם כן בלעת הרבה מן ההפרשה שלה. כל מה שבפה בלבד אינו יכול להדביק!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופסור
עומר13/12/2012האם גירוד מתחת לאשכים ןבאזור המפשעה וגם סימנים של כמו יובש בעור קשורים לאיידס, אחרי שלושה ימים מהמקרה של האוראלי ההדדי ?
מקריאה בפורום של דוקטור איציק לוי שהוא רופא בכיר ביותר בתחום האיידס ( אתם בטח מכירים ) הרופא עונה שבהענקת סקס אוראלי לבחורה אין סכנה בהדבקה באיידס. ובשאלה נוספת שנשאל ענה שהסבירות להדבקה באיידס ממתן מין אוראלי לבחורה הוא - אפס.
תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהספיר10/12/2012
לפרופ' ולד"ר שלום
רציתי לשאול ביום שישי בערב,יצא לינשוך את השפה שלי,היה לי מן חתך כזה,סימן אדום.ביום שבת בצהריים נפגשתי עם בחור שההיכרות בינינו די חדשה. היו נשיקות,ממש נשיקות,ונשיקות שלי באיזור הצוואר שלו.הם העובדה שהיה לי באותו הזמןאת
החתך הקטן בשפתיים,מעלה לי את הסיכון להידבק באיידס,או שאין אפשרות במקרה כזה?
תודה63* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
ספיר11/12/2012לפרופ' ולד"ר
עוד משהו קטן שרציתי לשאול,קיים חשש להדבקה כשרוק של הבחור נוגע באיבר המין שלי?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/12/2012לא אין כל חשש. יש לזכור שברוק יש חומרים שמעכבים את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לדאוג
joni11/12/2012אני יכול להגיד לך בוודאות שרוב הסיכויים שמדובר ביתך שטחי אני מניח שהוא נסגר וגם אים הוא נפתח במקרה שיש אין חשש להדבקה אים יש אפטות גם סיכוי מזערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/12/2012אין כל אפשרות להדבקה על פי התאור שלך.!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמשה09/12/2012
היום מרטתי שערות מ כף ידי וכתוצאה מכך היה לי דימום, לאחר כשעתיים בערך פגשתי שני אנשים שאיני מכיר ולחצתי את ידיהם ויתכן שהם נגעו לי באיזור המריטה האם יש סיכוי שנדבקתי באיידס? יצויין כי אחד מהם אכל בשעה שלחץ ידי כך שיתכן שהיו בידו שאריות רוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
משה09/12/2012אנא ענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/12/2012אין כל סיכוי בעולם של הדבקות בדרך זאת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)