מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעות לילהקובי07/02/2011
לפני 3 שבועות היה מגע מיני.מוגן.אך האורלי והרימינג שהיה עם האישה מדאיגים אותי.
כי מאז אותו ערב יש לי הזעות לילה.עשיתי בדיקת קומבו ביום ה13 יצא שלילי.אני מבין שתסמין של הזעות לילה בלבד יכול להיות איידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעות לילה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/02/2011לא, הזעות לילה בלבד איננו תסמין של HIV
תחזור על הקומבו אחרי 3 שבועות ואם שלילי - לך לרופא לבירור הזעות לילה מסיבה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעות
קובי07/02/2011תודה על תשובתך..אז לדברייך הבדיקת קומבו ביום ה13 היא לא שווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/02/2011כפי שעניתי לך תחזור עליה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהיובל07/02/2011
מה כמות הדם הדרושה על מנת שהמחלה תעבור..?
חיכוך דם בדם, פצע לשני בני הזוג בשפתיהם יכול להעביר?
או שצריך כמות דם גדולה יותר..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/02/2011אין מן הסתם עבודות שבדקו את כמות הדם הנדרשת להדבקה
מה שידוע שככל שכמות הנגיף גבוהה יותר בדם כך הסיכוי להדבקה גדול יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכון?שואל06/02/2011
לפני מספר ימים קיימתי אקט מיני עם זונת רחוב בפעם הראשונה בחיי ומאז אני מאוד לחוץ
האקט כלל יחסי מין ואגינליים עם קונדום (ללא גמירה) ולאחר מכן הורדתי את הקונדום ואוננתי עד לגמירה
העינין הוא שיש לי מעין פצע הרפס(לא מדמם,הפצע נראה ורדרד) על איבר המין והחשש שלי שכאשר הורדתי את הקונדום הידיים שלי נגעו בנוזלי הנרתיק של הבחורה ולאחר מכן באו במגע בזמן האוננות עם הפצע שעל איבר מיני
האם יש סיכון להידבקות במידה ונוזלי נרתיק שהיו על הקונדום וידיי באו במגע עם פצע ההרפס הזה?
לאחר סיום כל האקט מילאתי את הקונדום במים (על מנת לוודא שהוא לא נקרע ושאין בו חורים בלתי נראים) ושום דבר לא נזל ממנו - האם אני יכול להיות רגוע שהקונדום הגן עלי במאת האחוזים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכון? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/02/2011נראה, על פי התיאור שלך שאין כל מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילהר06/02/2011
אים אכלתי ממזלג שנשא אכל לפני מאותו המזלג והאוכל אפשר להידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/02/2011לא, ככה לא נדבקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלייזהלימור06/02/2011
שלום,
ביצעתי היום בדיקת איידס- חצי שנה אחרי מגע מיני לא מוגן.
בימים האחרונים אני סובלת מנזלת, מעט כאב גרון וחום לא גבוה, אך מעט גבוה מהרגיל.
האם התסמינים האלו יכולים להשפיע על תוצאות הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלייזה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/02/2011לא, אין קשר בין מחלת השפעת לבין תוצאות בדיקת HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה קודמת ו 2 בדיקות קומבונתן06/02/2011
שלום דוקטור לורבר מרגלית
ענית למישהו לא מזמן שאין צורך לעשות קומבו פעמיים ושלוש מספיקה
בדיקה אחת אחרי 3 שבועות .
אני בכל זאת עשיתי 2 בדיקות קומבו אחרי 14 יום והשניה אחרי 21 יום.
שתיהן ברוך השם שליליות.
עכשיו אפשר להסתפק בזה או לחפש עוד אלטרנטיבה לבדיקות מסוימות
ואחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה קודמת ו 2 בדיקות קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011אין צורך בבדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדקת האליזהעדי05/02/2011
אני ביצעתי בדיקת האליזה אחרי המגע המני לא מוגן 60 יום עכשיו כבר עבר 6 חודשים האים כדאי עכשין לבציע עוד בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקת האליזה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה05/02/2011
לאחר כמה זמן מהמגע אפשר להיבדק כדי להיות רגוע לחלוטין בבדיקת אליזה?חלק אומרים חודשיים,שלושה וגם חצי שנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011חודשיים הם הזמן המומלץ כיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ו להירגערועי05/02/2011
דוקטור לורבר שלום
עשיתי בדיקת קומבו אצל דוקטור גרדשטיין במרפאה שלו בתל אביב.
בדיקה אחרי 21 יום { שלושה שבועות בדיוק }. יצא שלילי.
הדוקטור אמר לי שאפשר להירגע ולחזור לשגרה.
האם באמת אפשר להתנהג רגיל אחרי תשובה שלילית ולהמשיך עם בת זוגתי חיים רגילים מעכשיו.
הבדיקה באה בעקבות מקרה מיני שלי ושל חבריי בערב רווקים....
אני מבין שהרופא בכיר ומומחה בנושא { איידס } ועובד בקפלן .
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רועי05/02/2011אני מבין מדבריו שהבדיקות נשלחות לקפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
מיכה06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ו להירגע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011ד"ר גרשטיין הוא מבכירי הרופאים בארץ בנושא HIV
אתה יכול לסמוך עליו ועל תוצאות הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיגריה ואיידסשירה04/02/2011
היי,
במידה ועישנתי סיגריה עם אדם שהוא נשא איידס, והרגשתי את הרוק שלו על הסיגריה, ולי היה סדק קטן בשפה (שלא ירד ממנו דם) האם אני יכול להידבק בצורה הזו? האם את מציעה לי להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריה ואיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011לא נדבקים ב HIV מרוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדחוףף04/02/2011
זה נכון שאצל נשאי איידס הגלובולינים שלהם מעל הנורמה תמיד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011כן זה נכון במרבית המקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה באיידסשירה04/02/2011
היי,
הייתי במועדון של גייז. אחד החברים שלנו שתה המון והתנשק עם בחור אחר (הם אפילו הלכו לשירותים אז אולי היה גם מין אוראלי), ואחרי זה הוא חזר ונתתי לו לשתות מהכוס שלי, דרך קש, כמה פעמים. לי יש פצע בלשון כי נשכתי אותה יומיים לפני. האם יש סיכוי שבמידה והחבר, או הבחור שאיתו הוא הלך לשירותים, חולים באיידס והם שתו מהכוס שלי נדבקתי באיידס? במיוחד לאור הפצע שיש לי בלשון?
אני לא עשיתי איתם שום דבר מלבד לשתות מאותה הכוס, ואפילו הפכתי את הקש כאשר אני שתיתי אחריהם, האם אני צריך להיבדק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה באיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011אין כל סכנת הדבקה בדרך שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהאופיר04/02/2011
שלום ד'ר.
עקב מתח נפשי ביצעתי בדיקת קומבו שבועיים מיום החשש להדבקה (יצא שלילי,ברוך השם)
אעשה שוב פעם ,ב'ה ,בדיקת קומבו עוד שבוע,אך לעצם הבדיקה שעשיתי.
האם זה לא אומר כלום?
האם אני יכול להיות אופטימי לדעתך?
מה הסיכוי שיגלו את בחלבון אחרי שבועיים מיום החשש להדבקה?
תודה רבה ד'ר,תבורכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011אם היית נדבק יש סיכוי גבוה שהיו מגלים את ההדבקה כבר אחרי שבועיים
זה שיצאת שלילי - תירגע אך תחזור על הבדיקה או אלייזה אחרי 8 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CKR5דנה03/02/2011
אדם שיש לו את האנזים הזה אינו יכול להדבק באיידס ? ואיך אפשר לבדוק אם יש לי את האנזים CKR5 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CKR5 - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011זה לא אנזים - זה קולטן על גבי התאים
מדובר במוטציה של CCR5 שקיימת באחוז קטן מאד מהאוכלוסיה
לא קיימת בדיקה שגרתית לגילויה אלא במעבדות מחקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני יוצא אם המון בחורות ואני ראבי03/02/2011
רוצה לדעת אם מין אורלי יכול להדביק אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני יוצא אם המון בחורות ואני ר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011כן, מין אוראלי עם נשאית יכול להדביק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)