מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהר03/02/2011
האים הפרשה מפצע, לא דם, מוגלה או כל נוזל אחר גם מדבק באיידס או שרק דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/02/2011עלול להעביר את הנגיף אם מקור ההפרשה מדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ר03/02/2011במידה והיה חתך ביד והפצע ניסגר אבל היה אפרשת נוזל זה מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ר03/02/2011סליחה שאני רושמת בהמשכים אבל רציתי לדעת במידה ואותו נוזל או מוגלה נימרח על לחם ואני אכלתי ממנו מיד מבלי לדעת זה יכול להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעני לי בבקשה
ר05/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ר06/02/2011מה זאת אומרת סביר להניח שלא אים נימרח על לחם הפרשת מוגלה ואוכלים מאותו הלחם יש סיכוי להדבקה כי אומרים שמדם אין סיכוי אז איך מאפרשת נוזל מפצע יש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ר06/02/2011האים צריך ללכת להיבדק עקב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/02/2011סביר להניח שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה תשובה לגבי האכילה של הלחם
ר06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא ענית לי לגבי השאלה
ר06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשא איידסמשה 1202/02/2011
לצערי קיימתי כמה פעמים מין אורלי, אני לא ניגשתי לבדיקות אם ח"ו אני נשא, שאלתי היא האם אני חייב ע"פ החוק לפני שאני מתחתן להבדק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשא איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/02/2011אין כל חוק בנוגע לשאלתך
מאידך, יש לך אחריות מוסרית כלפי זוגתך - לכן גש תיבדק לפני שתדביק אותה, במקרה ונדבקת ואינך מודע למצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפת דםדנה02/02/2011
אם בלעתי טיפת דם של מישהו בטעות אני יכולה להדבק בHIV ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפת דם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/02/2011לא, אין מצב להידבק בדרך זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנידן02/02/2011
האם משהו בבדיקת דם חוץ מבדיקת איידס יכול להעיד על איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מני - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/02/2011לא, חייבים לבצע בדיקה ספציפית (אנטיגן או PCR) לזיהוי הנגיף או אלייזה לזיהוי נוגדנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדן02/02/2011
האם הגיוני ששבוע לאחר מגע מיני יהיה שלשולים כאב גרון וחום והרגשה רעה למשך שבוע אחד? (כתסמין לHIVׂ ) ׁולאחר שבועיים מהמגע המיני הכל יחזור כשורה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/02/2011נדיר מאד, אם אכן התרחשה מחלה חריפה לאחר ההדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
דן03/02/2011אז הסיכוי נמוך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/02/2011נמוך ביותר, שואף לאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתי הקודמתגילי02/02/2011
לא הבנתי בתשובתך הקודמת ....
2 בדיקות קומבו שעשיתי לשני אירועים שונים { שליליות }כל אירוע בנפרד שוללות הדבקה ?
אירוע אחד בדיקת קומבו לאחר 15 יום ועוד בדיקה לאחר 21 יום - שלילית
אירוע שני בדיקת קומבו לאחר 14 יום ועוד בדיקה לאחר 21 יום - שלילית.
צריך לבצע עוד בדיקות אחרות כמו אלייזה אחרי חודשיים או שהבדיקות
קומבו מספיקות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעיתי סך הכל עשיתי 4 בדיקות קומבו
גילי02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי הקודמת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/02/2011אין צורך לעשות בדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HIVרביב02/02/2011
אם עשיתי ספירת דם לאחר בדיקת איידס שלילית ו MCHC עלה זה אומר שלא נידבקתי ספירת דם תקינה לאחר חצי שנה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/02/2011פירת דם לא רלבנטית לאבחנה של HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותגילי01/02/2011
שלום לדוקטור
אחרי 2 אירועים מיניים עשיתי בדיקות קומבו .
מקרה ראשון עברתי שתי קומבו אחרי 15 יום ו 21 יום
מקרה שני עברתי שתי בדיקות קומבו אחרי 14 יום ו 21 יום
הכל שליל
מה עכשיו ?
אפשר להרגיע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2011בדיקות שוללות הדבקה ב HIV
האם בדיקות חוזרות מחליפות לגעתך את השימוש בקונדום?
האם שווה להסתכן כל פעם מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.שאלה מאדם חרדתיגיא01/02/2011
האם מלחיצת יד עם אדם שנפצע באגודלו והשאיר מעט דם על ידי אפשר להידבק? אין שום אינדיקציה שמדובר בנשא. כמו כן מדובר בשוטר.האם הם נבדקים באופן סדיר?
מקווה ל תשובה מהירה ומרגיעה...כמה לוריוונים אפשר כבר לקחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.שאלה מאדם חרדתי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2011אין מצב להדבקה ממגע דם על העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו ליירותי31/01/2011
הייתי עם בחור שהכניס את קצה הכיפה לאיבר מיני לשניה אחת והוציא.
האם יש חשש להדבקה במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו ליי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2011סיכוי זניח ואפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס ותופעותדן31/01/2011
שלום!
יש לי מספר שאלות:
1. קיימתי יחסי מין לפני כחודש וחצי ולאחר שבוע הרגשתי כאבים באשכים ונפיחות הלכתי לרופא והוא הביא לי דוקסלין שהורידה לי את הנפיחות רציתי לדעת אם אלו תופעות של איידס ?
2. האם איידס יכול לעבור בקונדום שפג תוקפו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס ותופעות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/20111. אלו לא תופעות של איידס אלא של מחלת מין אחרת
2. אם הקונדום נקרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס במגע דםיובל31/01/2011
אם אני משחק כדורגל ואני חושש מהשחקנים שמולי או בכלל מהאנשים בקבוצתי..
ניקח סיטואציה, אני נפצע ומדמם קלות, ואדם מקבוצתי גם מדמם קלות והגענו לחיכוך. יש סיכוי שאדבק אם הבן אדם השני נשא.. היפוטתית לגמריי.
רק רוצה להבין מה כמות הדם הדרושה בכדי להדבק האם בכלל קיימת כזאת כמות או שזה רק דרך הוריד, כמובן רק בנוגע לדם שאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס במגע דם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2011סיטואציה הזויה לגמרי - לא רואה מצב כזה כריאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעני לשאלתי זה ממש חשוב .חסוי31/01/2011
עם מישהו נחתך מסכין גילוח של מישהו שחולה באיידס זה אומר שהוא נדבק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעני לשאלתי זה ממש חשוב . - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2011תיתכן הדבקה רק אם יהיה דם טרי על הסכין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדחוףף30/01/2011
עשיתי בדיקת קומבו 20 יום אחרי מגע ואלייזה אחרי 62 יום והיום עבר חצי שנה מהמגע ואני רוצה להיבדק ואני מפחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2011בדיקת אלייזה שלילית אחרי 62 ימים - אומרת שלא נדבקת. אין צורך לבצע בדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדחוףף30/01/2011
עם בחורה עשתה לי ביד בצורה חזקה והיה לי על הפין שני שיפשופים אדמומים רציתי לדעת עם נוזל יכול לעבור דרך זה ?הנוזל לא הגיע לפתח השופכה רק לשיפשופים ולהתחלת הכיפה?
ד``ר מרגלית לורבר30/01/2011תלוי מה מידת הפציעה - עור לא שלם עלול להעביר את הנגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)