מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדחוףף30/01/2011
חודש אחרי מגע היה לי ירידה בלימפוציטים אבל עדיין הם היו בנורמה זה תסמין להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/01/2011למה ללכת סחור סחור - היה מגע לא מוגן? יש סיכוי להדבקה? לך תיבדק ל HIV ולא ללימפוציטים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיניםסרג30/01/2011
שלום דוקטור!האם פוליקוליטיס יכול להיות תסמין להדבקה?או שזה מחלה בפני עצמה?עשיתי אלייזה 56 ו 77 ימים אחרי מגע.זה שולל הדבקה לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/01/2011וליקוליטיס לא קשורה ל HIV
הבדיקת שביצעת אמינות ושוללות הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגדחוףף30/01/2011
רציתי לדעת עם יכול להיות מצב שנשא של נגיף האיידס כבר חצי שנה לדוגמא וספירת הלימפוציטים שלו תקינה ועומדת על אותו מספר שהיה לבן אדם כול החיים ליפני שנידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/01/2011כן בהחלט,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדחוףף29/01/2011
קיבלתי אוראלי מזונה שחורה בהולנד עם קונדום ואחרכך הורדתי את הקונדום והיא אוננה לי והיא לא נגעה באיבר מינה עשיתי קומבו אחרי 20 יום ואלייזה אחרי 62 ימים הכול שלילי זה שולל הדבקה? ומה שמריע לי שאחרי חודש ירד לי קצת הלימפוציטים מ3000 לימפוציטים ל2000 זה אומר משהו ?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2011יש עוד סיבות לירידת הלימפוציטים - גש לרופא המשפחה שלך
לגבי הבדיקות שביצעת - הן אמינות ושוללות הדבקה ב HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בסך הכל, שבת שלום ושבוע טוב..ללא שם29/01/2011
בסך הכל בקשתי לדעת אם אחרי בדיקות הקומבו שעשיתי { יצאו שליליות } כדי לבדוק
את בדיקות האלייזה בוועד אפשר להירגע לחלוטין ולחזור לשגרה ???
לפי השאלות ששאלתי שנמצאות יותר למטה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ למעלה
מיכה30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ ומבקש תשובה
ללא שם30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפוחדתשירה29/01/2011
שלום
בת 26, לפניי כחודשיים וחצי קיימתי יחסים לא מוגנים לצערי, הבחור לא גמר בפנים, מאז אני בפחדים רציניים , יצא לי פצע / כתם ליד פי הטבעת מגרד מאד שכרגע כמעט ועבר (יצא כחודש לאחר המגע המיני) יש לי כאבי גרון ולפניי שלושה ימים החלו שלשולים לא ברורים ולא קשים, הייתי לפניי שלושה ימים אצל רופא עור ומחלות מין ראה את הפצע בדק את הגרון ואמר לי שאין סיבה לדאגה וזה סתם צירוף מקרים , מה עוד ניתן לבדוק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים?? תודה
אתי03/02/2011יש להוסיף כי הבחור עשה לפניי מספר חודשים בדיקה ויצאה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחדת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/02/2011ממליצה להיבדק ל HIV לאחר יחסים לא מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה בצווארשאלה29/01/2011
שלום
לפני כשנה קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום עם אישה שאיני מכיר, אך למרות שהיו מוגנים חששתי כי באותה תקופה היו לי פצעים באיבר המין (יבשים, ולא מדממים)
חודשיים בדיוק לאחר המגע הייתי בועד והבדיקה היתה תקינה.
אך באותה תקופה היו לי כל מיני תסמינים ואחד מהם זה בלוטה בולטת יחידה בצוואר
מביוון שזה כבר שנה כך, הלכתי לבדיקה של אאג שאמר שהכל תקין ויש מקרים כאלו ואם הגודל לא משתנה הכל בסדר
יחד עם זאת קראתי שזה אחד התסמינים לHIV האם זה נכון ?
האם יתכן שבכל זאת נדבקתי ולכן הבלוטה עוד בולטת ?
אני מפחד.. אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה בצוואר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2011בלוטת לימפה מחייבת בירור לאו דוקא בשאלה של HIV
גש לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שאלה29/01/2011תודה,
אך האם הבדיקה אמינה ? אחרי חודשיים ? (60 יום)
רופא משפחה בדק את הבלוטה ולא היה מודאג..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/01/2011בדיקת HIV אמינה אחרי חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש בת זוג נשאיתעבדללא28/01/2011
אני נשאה מ1987 ידיעה כתוצאה מערוי דם נגוע ,כמעט 23 שנים מצבי הבריאותי משביע רצון CD4 מעל 345 וירולד 0 מטופל אצל אחד הרואפים הטובים בתחום
נפרדתי מאשתי לפני כ 2 שנתיים לא נשאית
מחפש בת זוג נשאיית ,, רקע אני אקדמאי עובד באחת מקופות היולים הגדולות ,, באדמרציה ,, בוגר הנדסה ....
ההאם יש מאגר לנשאיות מהמגזר הערבי ?
בדקתי בועד? אין להם שום תעוד האחות במרפאה התגיסה מגיע לה תודה גדולה לברר אצל האחיות במרכזי האיידס בארץ ואין תוצאות
האם יש אפיק שאפשר לחפש ?
הרופא המטפל שלי הציע לי מחן"ל סרבתי מסיבות כי הערבי מחול והמוסלים מנטליות אחרי מהערבי החיים בישראל
סליחה על הספור הארוך
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש בת זוג נשאית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2011אין כל מאגר מידע שכזה
רק מפה לאוזן או דרך אתר ההיכרויות אטרף - שאיננו רק לגייז - תוכל לחפש שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמייקל28/01/2011
הייתי עם תחתונים, בחור ערום התחיל לשחק בזין שלו על פי הטבעת שלי ( שכאשר אני עם תחתונים והוא לא) וניסה להחדיר, לשתי שניות(כאשר אני עם תחתונים) וכאן עצרנו.
יש סיכוי להדבקה??
(על ידי מעבר מהזין שלו אל פי הטבעת דרך התחתון?)
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2011אין כל סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה שענית לי והתייחסת אבל..ללא שם28/01/2011
רק תעני לי בבקשה האם הבדיקות קומבו שעשיתי לשני הבדיקות בוועד
את הבדיקה הראשונה בוועד בדקתי באמצעות 2 קומבו אחרי 15 יום ואחרי21 יום =שלילי
ואת הבדיקה השניה בוועד בדקתי באמצעות 2 קומבו אחרי 14 יום ואחרי 21 יום= שלילי
האם אפשר להירגע לחלוטין ולעבור למישור אחר ?
חייב חייב תשובה.
תודה רבה שוב .
חייב להרגיע ולהירגע
האם בכלל הייתי צריך לבצע בדיקות אלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה מעריך אותך מאוד על הכל
ללא שם28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הכי הכי תשובה אחרונה בבקשה
ללא שם28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הכי הכי תשובה אחרונה בבקשה
ללא שם28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצא לי בטעות 3 פעמים,סליחה
ללא שם28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלך לרופא אבל חייב להיות רגוע
ללא שם29/01/2011רק בבקשה תשובה אם הזמן לבדיקות הקומבו שבדקו את בדיקות האלייזה
בוועד היו בסדר מבחינת הזמן ? את האלייזה הראשונה בוועד בדקתי באמצעות קומבו אחרי 15 יום ואחרי 21 יום=שלילי. את האלייזה השניה בוועד בדקתי באמצעות קומבו
אחרי 14 יום ואחרי 21 יום = שלילי.
אפשר וצריך להפסיק להיבדק ולהירגע לחלוטין ?
אם כן אלך לרופא משפחה שיפנה אותי לטיפול בכיוון אחר ...
תודה רבה מאוד מעריך את סבלנותך...
וסליחה מראש על הלחץ ההיסטריה והחרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
ללא שם29/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קומבו לבדוק את הוועדגדי28/01/2011
שלום דוקטור ושבת שלום
כתבתי לך על בדיקת אלייזה רגילה שעשיתי בוועד לאיידס בתל אביב לאחר 57 יום ולאחר 64 יום יצא שלילי בשניהם.
. נכנסתי לחרדה שאולי במהלך הבדיקה בוועד נדבקתי מהבודקים בוועד שלקחו
לי דם. { קומבינה עם המחט ,סטריליות של הציוד וכו } . השבת לי שאין מצב כזה ולצאת מהחרדה המיותרת. בכל זאת עשיתי לכל אלייזה שבוועד 2 קומבו. לבדיקה שלאחר 57 יום בוועד עשיתי קומבו אחרי 15 יום ואחרי 21 יום יצא שלילי. לבדיקה אחרי 64 יום בוועד עשיתי גם 2 קומבו. אחת אחרי 14 יום והשניה אחרי 21 יום גם יצא שלילי .
למעשה בדקתי שבמהלך הבדיקות אלייזה בוועד בתל אביב לא נדבקתי מהבודקים של הוועד.
האם אפשר להפסיק להיבדק לאחר תוצאות הקומבו שבדקו לי למעשה את ביצוע בדיקות האלייזה בוועד ?
תודה וסילחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
סרג28/01/2011סליחה שלום.אבל זה לא מצחיק אחי.לפי ההגיון הזה אז צריך לבדוק גם את המקום בו עשית את הקומבו.באמת,אם אתה לא מסוגל להתמודד עם חרדה לבד-פנה לרופא.אין מצב שידביקו אותך לא בועד ולא בבית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות קומבו לבדוק את הוועד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/01/2011אנא צא מהחרדות ! יתכן שאתה זקוק לעזרה מקצועית ? רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מאיידסאלון28/01/2011
שלום לפני חמישה שבועות שכבתי עם מישהי לאחר שגמרתי הבחנתי שנקרע הקונדום במהלך היחסים לאחר שלושה ימים התחלתי להרגיש תשישות כאב ראש וחולשה שליוותה אותי במשך שבועיים לאחר שלושה שבועות מהמקרה הרגשתי חולה אבל עם חום נמוך בערך 37.2 עשיתי בדיקת קומבו לאחר 23 יום שיצאה שלילית
יש לי כבר כמה שבועות שילשולים והיום הבחנתי שיש לי מין שכבה לבנה על הלשון ועיגול מוזר עם נקודות עליו רציתי לדעת עם יש לי ממה לחשוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/01/2011אם בדיקת הקומבו שלילית - לא נדבקת
גשי לרופא המשפחה לחפש בעיה רפואית אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר יקרהכרמית27/01/2011
תודה על התייחסותך והמענה המהיר, תבורכי.
1.כמו שאמרתי לך אני בהריון חודש שביעי ויש לי חרדות קשות ופחד היסטרי בעיקר מאיידס והפטטיס. אני מרבה לשטוף ידיים במשך היום וכתוצאה מזה לפעמים נוצרים לי חתכים שנפתחים ומדממים. ביום שישי האחרון כמו שכתבתי לך הייתי בחנות קטנה של חב"ד והפתח בכניסה היה מאוד צר, ועמדתי בכניסה לחנות ודיברתי עם המוכרים. באותו זמן נכנס נרקומן שכולו פצוע ביד ומדמם, הוא גם החזיק נייר ביד שהיה כולו מלא דם. הכל היה מהר, כאשר הסתובבתי לראות מי נכנס לחנות ראיתי אותו נכנס ובגלל שלא היה מקום הוא היה קרוב אלי והיד שלי התחככה למספר שניות עם שלו. אח"כ הוא בא לאיזור הדלפק ושוב נצמד אלי עם הגוף והיד. אחרי שיצאתי מהחנות הבחנתי בכך שיש לי חתך מדמם בדיוק ביד שהתחככה בו. סביר להניח שהחתך נפתח כתוצאה מפצע יובש בכף היד ודימם. אז האם זה מגע מסוכן? אני רוצה להיות בטוחה במאה אחוז. נניח והחתך שלי המדמם בא במגע עם הדם על הידיים שלו, האם זה מגע מסוכן? אינני יודעת אם היו לו חתכים שהתייבשו או חתכים מדממים פעילים.
2.נניח והוא נשא וגם חולה בהפטטיס, מה הסיכוי להידבק אם החתך שלי בא במגע עם הדם שלו לכמה שניות? האם צריך כמויות גדולות של דם שיטפטפו ממנו, הוא מספיק כמות קטנה?
3.האם שמעת על אנשים שנדבקו בצורה כזו?
4.אני גם נגעתי בתיק, אחרי שהוא נדבק לי לתיק עם כל היד המדממת ובלי לשים לב נגעתי ישירות בחתך שלי, כי לא ידעתי שיש שם חתך, רק אחרי שמתי לב.
כששאלתי אותך האם לדעתך אני צריכה טיפול מונע, אמרת שאין צורך, כי לדעתך הסיכוי הוא אפסי.
5.האם יש טעם לעשות קומבו בעוד שבועיים שלושה, הועד אומר שהאמינות שלה היא בין 92 אחוז ל 94. אז אם זה יוצא שלילי, אני בעצם לא יכולה להיות רגועה נכון?
6. מדוע ישנם אתרים שמלחיצים וכותבים שמספיקה טיפה אחת קטנה של דם נגוע בתוך פצע פתוח חלילה להידבק? חלק מהאתרים ובפרט הועד שצריך מסות של דם של שני פצעים פתוחים מדממים שיהיו במגע ישיר ארוך וממושך? האם זה נכון ומזה אומר? מזה ארוך וממושך? והאם אותו הדבר לגבי הפטטיס?
7. אם נגיף ההפטטיס שורד עד שבוע ימים גם בטיפת דם, אז אם מישהו נפצע ונשאר על החפץ דם יבש ואת נפצעת אחריו כמה שעות אחרי, את תדבקי בהפטטיס?
8. מה הסיכוי אם מישהו דוקר אותך בכוונה עם מזרק נגוע, להידבק באיידס או הפטטיס? מה הסיכוי באחוזים?
9 .הייתי במיון בשל התכווציות ברחם ואחות הגיעה משום מקום עם נייר יבש ביד ללא אלכוהול והוציאה לי את המחט של האינפוזיה ששמו לי ושמה לי את הנייר שהיה בידה. היא טיפלה בעוד מטופלים. השאלה אם הידיים שלה היו עם דם ממטופלת קודמת דם טרי או יבש, האם ע"י שימת הנייר שהחזיקה על איזור הדקירה המדממת, יכולה להדביק אותי באיידס או הפטטיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר יקרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/01/2011נראה ליש כבר עניתי על שאלותיך
אנא שאלות קצרות בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונה תודה רבה אני מעריך מאודדחוףף27/01/2011
עם יש לי בגוף מחלת כלייה או דלקת וכתוצאה מיכך יורדים אצלי כמות של הנוגדניםlgg אז גם נוגדנים נגד נגיף האיידס יורדים וזה יוצר שלילי כוזב או שזה לא קשור.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה תודה רבה אני מעריך מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/01/2011אין מצב שבו יורדת כמות הנוגדנים לרמה שהתשובה שלילית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטורדחוףף27/01/2011
האם יכול להיות שבמעבדה בבלינסון הדבלבלו בדם שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/01/2011מה שיתבלבלו? אם יש אי בהירות יודיעו לך ותשלחי דגימת דם נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)