מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השוואת עדשות מגע חודשיות+צלינדרמיכל07/12/2010
ברצוני לקנות עדשות מגע עם צלינדר(גם זה לא בטוח יש לי רק 0.75 צלינדר אולי את חושבים שלא כדאי לי כי זה הרבה יותר יקר?), וראיתי באינטרנט באתרים רבים של הזמנת עדשות והשוואת מחירים, שהמחירים בין חברות שונות די דומים, רציתי לדעת איזה חברה עדיפה מבחינת איכות ונוחות. אני רוצה לקנות חודשיות טוריות בחפיסה לשני שנה, אולי אחרת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוואת עדשות מגע חודשיות+צלינדר - תגובה
נתנאל סילם12/12/2010קודם כל אם את צריכה צילינדר או לא תלוי בעוד כמה גורמים ורק אחרי בדיקת ראיה אפשר יהיה להחליט בוודאות אם את צריכה . בכל מקרה אני מניח שתראי יותר טוב בכל מקרה עם הצילינדר.
בקשר למחירים זה נכון שהם דומים אבל בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לקנות באינטרנט ללא בדיקה והתאמה - כך גם תוכלי לראות מה מרגיש לך יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרייה בתמיסת שטיפהתמר06/12/2010
האם אפשר להשרות עדשות חודשיות בתמיסה שמיועדת לשטיפה SALINE?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרייה בתמיסת שטיפה
איציק שבח06/12/2010שלא לצורך ניקוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעיניים ועדשות מגע..איליי05/12/2010
אני מרכיב עדשות מגע רכות ויש לי יובש בעיניים,
היובש בעיניים שלי הוא לא ברמה יותר מדיי חמורה, העדשות לא מציקות לי בעין - אך העין קצת אדומה ואני נוטה למצמץ הרבה.
האופטימטריסט שלי אמר לי שהיובש שלי לא רציני כל כך, והוא אמר לי שככה זה בגיל ההתבגרות (אני בן 16) והיובש בגלל שהעור בפנים שלי שומני וזה יעבור.. הוא אמר לי לא להתחיל על טיפות עיניים ובנתיים לסבול קצת (זה לא ממש לסבול, כי זה לא מציק לי - אבל כמו שאמרתי מקודם, העין אדומה ואני נוטה למצמץ הרבה)
רציתי לשאול האם זה הגיוני מה שהוא אמר וזה יעבור בעתיד?
והאם יובש בעיניים (ברמה שיש לי כמו שתיארתי) בשילוב עם עדשות מגע , מסוגל לפגוע בעין בדרך כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים ועדשות מגע..
איציק שבח06/12/2010הייתי נמנע מלהרכיב את העדשות,
תשאל אופטומטריסט נוסף שיראה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להסיר עדשות מגע קשות לפני בדיקהשגית04/12/2010
שלום
אני צריכה לעשות בדיקת ראיה לתרך התאמת משקפיים. אני מרכיבה עדשות מגע קשות במשך רב שעות היום ואני צריכה משקפיים לשעות הערב.
מתי אופטימלי עבורי להסיר את העדשות. אני יודעת שגרסו שיש להסיר כ12 שעות לפני הבדיקה אך היום יש הטענים שמיכוון שאני זקוקה למשקפיים מיד לאחר הסרת עדשות ולמספר מועט של שעות כדאי לערוך את הבדיקה מיד לאחר הסרת העדשות.
אז מה הגישה הנכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להסיר עדשות מגע קשות לפני בדיקה
איציק שבח06/12/2010כפי שצינת ישנם 2 גישות :)
עדיף שתשאלי את האופטומטריסט שיערוך את הבדיקה מה הוא ממליץ,
כי הוא לוקח אחריות על שיטת הבדיקה שלו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי...ומהי הגישה שאתה נוהג לעבוד
שגית06/12/2010עמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי...ומהי הגישה שאתה נוהג לעבוד
איציק שבח07/12/2010אני מפעיל שיקול דעת,
אצלך הייתי ממתין שעה- שעתיים, לא יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע לא סימטריותשי04/12/2010
לאחר 4 בדיקות עיניים ,והחלפת עדשת מגע אחת ,החליפו לי בשנית את עדשות המגע שרכשית באופטיקה (רכשתי זוג , ראיתי בהם גרוע , החליפו לי את עדשה שמאל , וגם אז לא ראיתי טוב ,והחליפו לי שוב הפעם את שתי העדשות)
יש לי בעיניים צילינדר(עין ימין 0.75 ועין שמאל 1.75), ונאמר לי שצורת הקרנית שלי לא סטנדרטית .
כאשר פתחתי את המחסנית נדהמתי לראות שעדשה ימין שקופה ודקה (עדשה רכה ) והשנייה עבה מאוד ,גדולה ובצבע כחול בהיר , כך שבעיניים ממש רואים אותה ואת הצבע שלה .
האם מוכר לך מקרה כזה של שוני כה גדול בין העדשות \?
חשוב לציין שגם עכשיו אני לא רואה כל כך טוב עם העדשות, וזאת בניגוד לראייה החדה עם משקפי ראיה
כבר התייאשתי ללכת לאופטיקה
תודה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע לא סימטריות
איציק שבח06/12/2010כנראה שעדשה אחת היא טורית, דהיינו עם התיקון הצילינדרי,
ועדשה אחת (עם הגוון) היא ללא הצילינדר, ז"א איננה טורית, מכיוון שהצילינדר נמוך בעין הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עדשות מגע שנתיותאיליי03/12/2010
יש לי עדשות מגע שנתיות ואתמול אחת נפלה לי על הרצפה לפני אירוע ממש חשוב שהייתי חייב לשים עדשות,
רק אחרי 5-10 דקות מצאתי אותה וכמובן שהיא התקשתה קצת ואז השארתי אותה חצי שעה בחומר של Saline (המים הסטריליים) ואחרי חצי שעה שהיא חזרה להיות רכה הרכבתי אותה - והאמת שלא קרה כלום והכל היה בסדר.
בכל מקרה רציתי לדעת האם זה היה טעות שהרכבתי אותה אחרי חצי שעה? והאם זה שהיא התקשתה ועכשיו חזרה להיות רכה יכול לפגוע בעין\עדשה ?
אי אתמול אחרי ששמתי אותה בערב לא קרה כלום והכל היה רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי עדשות מגע שנתיות
איציק שבח06/12/2010לפי התיאור שלך לא נגרם נזק,
אבל קיימת גם אפשרות פחות סבירה שהעדשה נסדקה במידה וזה קרה , אתה תרגיש יותר מאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסת עדשות מגע שנפלהאני02/12/2010
שלום רב. קופסת עדשות מגע (רכות של "מויסט", חד-פעמיות), נפלה בזמן המסירה על הרצפה בחנות שבה קניתי את העדשות. הקופסא הייתה סגורה. האם יכולה להיות בעיה שקרתה לעדשות כתוצאה מהנפילה או שניתן להשתמש בהן ללא בעיה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסת עדשות מגע שנפלה
איציק שבח06/12/2010לא סביר שהעדשה ניזוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אמורה בדיקת התאמת עדשות לתת ?דניאל02/12/2010
שלום,
לאחר שנים רבות בהן לא הרכבתי עדשות (מטעמי נוחות) ביצעתי בדיקת התאמת עדשות מגע.
בבדיקה נבדק המספר שלי נבדקה העין והמבנה שלה.
ניתנו לי שתי עדשות לבדיקה במקום (אחת לכל עין) ובחרתי בנוחה מבין השתיים.
האופטיקאי הסביר לי קצת לגבי העדשה וציין שמדובר במותג שלהם.
השאלות שלי:
1. האם לאחר בדיקת התאמת עדשות מגע (ששילמתי עליה 300 שקלים) אני אמור לקבל דו"ח/מרשם ?
2. האם בדיקת ההתאמה אמורה לתת לי רשימה של חברות/דגמים שמתאימים לי ?
במקרה שלי לא קיבלתי כלום מלבד המלצה לעדשות סיליקון הידרוג'ל של חברה שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אמורה בדיקת התאמת עדשות לתת ?
איציק שבח02/12/2010השאלות שלך בעצם היא שאלה אחת.
ולעצם העניין, אם התשלום הוא עבור בדיקת ההתאמה ללא מרשם את לא אמורה לקבל מרשם ובעצם שלמת על "זמן כסא".
הכל לפי התנאים שסוכמו מראש. אין בזה סטנדרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לשים משקפיים!!!!דרור02/12/2010
שמתי עדשות במשך כ4 שנים ללא שום בעיה אני רוצה לציין שהמספר של בעינים הוא 8 בשני העניים ..
ב4 חודשים האחרונים התחלתי לעבוד בעבודה שמצריכה הסתכלות במחשב ב8 שעות ביום 4 פעמים בשבוע בשבועים האחרונים התחלתי לראות מטושטש עם העדשות
הלכתי לבדיקה שקבעה שעלה לי המספר ל 8.30 ו 9
האופטמטריס קבע שבגלל שאני יושב הרבה מול מחשב הוא נתן לי 8.15 ו 8.45 וגם שם צילנדר חצי ..
בכל מקרה מאז ממש כואב לי הראש אני רואה יותר מטושטש ממה שראיתי עם העדשות למרות שבדקתי והמספרים שהוא שמו לי במשקפים הם טובים .
שמתי לב שביום אני רואה יותר טוב מבלילה כי אני רואה לא טוב בלילה
שאלות
1.מה לעשות עם הטשטוש הזה זה יכול לגרום לגדילה במספר
2.מה הפתרון עם הישיבה מול מחשב
3.משקפיים אוו עדשות מה עדיף
4.ההחלטה של לא לתת תמספר המדיוק נכונה
5. האם לתת זמן לענים להתרגל לזה למרות הטשטוש .
אנני ממש סובל אז עזרה לא תזיק בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי לשים משקפיים!!!!
איציק שבח02/12/2010עברת הרבה שינויים באקט אחד,
מעבר לזה שהמרשם שלך יחסית גבוה ולא מקל,
גם המרשם שלך התעדכן כלפי מעלה וגם עברת מעדשות מגע למשקפיים.
זה יכול לגרום לכל הבעיות שציינת.
לכן, אתה צריך להתייעץ שוב עם האופטומטריסט שלך ולמצוא פתרונות אידיאליים בעבורך.
לא מן הנמנע, שתצטרך משקפיים/ עדשות מגע מסויימים לצורך העבודה בלבד.
יש הרבה הבדלים בין השימוש במשקפיים לבין השימוש לעדשות מגע.
ההבדלים הללו מתחדדים ונהיים קיצוניים במרשם כשלך, באורח עבודה כשלך ובמקרה כשלך שאתה רגיל ללכת שנים עם עדשות מגע.
למה לא לחזור לעדשות מגע חדשות עם מרשם מעודכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגעבתיה01/12/2010
איך אני יכולה לדעת האם החלפתי בין העדשה של עיין ימין לעדשה של עיין שמאל אני לא רוצה להרוס את העיניים שלי כי יש לי הבדלים בין המספרים בעיין ימין -6.00 ובעיין שמאל-5.50 ואני לא רוצה במיוחד שעיין שמאל תהרס אם בטעות שמתי לה את העדשה של עיין ימין שהיא גבוהה יותר רציתי לדעת מה זה מה שכתוב על העדשות בעדשה עצמה אם מסתכלים טוב רואים שכתוה עלי משהו מה זה אומר האם אופטימטריס יכול לעזור לי לדעת האם החלפתי בין העדשות? אשמח לקבל תשובה מהר כי ככל שעובר הזמן אני עלולה להרוס את הראיה שלי שגם ככה לא משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע
איציק שבח02/12/2010א. האופטמטריסט בהחלט יכול לעזור.
ב. אם החלפת בין העדשות העין עם ה-6.00 אורה לראות פחות טוב מרחוק,
לכן את יכולה לעצום לסירוגין את עין ימין / שמאל ואם החלפת את תראי פחות טוב בעין ימין.
אם את רואה שווה תהפכי בין העדשות ותראי אם עכשיו את מגלה שעין ימין רואה פחות טוב.
(זאת בהנחה ששני עינייך מגיעות לחדות שווה).
ג. את יכולה להרגע העיניים שלך לא יהרסו אם תלכי יומיים עם עדשות הפוכות (ימין- שמאל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו המספר?קרן30/11/2010
במידה והתוצאה של בדיקת ראייה הינה
ימין 6/20
שמאל 6/15
מה זה אומר? מהו המספר?
האם זה לרחוק או לקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו המספר?
איציק שבח02/12/2010הנתונים שציינת מביעים את החדות הראייה ללא משקפיים,
לקבוע מספר על סמך זה, זה לא יותר מניחוש.
החדות ללא משקפיים נגרמת מלקויות שונות ותנאים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?
קרן02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר? - תגובה
איציק שבח06/12/2010זה לא מציין מספר למשקפיים (מה שרצית לדעת),
אלא רק מידת החדות שלך ללא משקפיים.
על פניו, נראה שאת צריכה משקפיים לרחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות המגע גורמות לי לכאב מציק בעיןתמיר.ש29/11/2010
הדרך הכי טובה לתאר את מה שאני מרגיש - זה כמו שאטב כביסה יהיה סגור לך על העור כל היום, אפשר לסבול את זה וגם להתרגל, אבל זה משאיר את החותם שלו בסוף היום. או אולי תיאור אחר - פומפה שלוחצת על העין.
זה קורה לי בעין ימין בלבד, בעין שמאל שום כלום, ניסיתי כל מיני סוגי עדשות, וזה קורה לי בכולן עד כה, ניסיתי חודשיות והן יומיות. אני כרגע עם היומיות של ג'ונסון וג'ונסון.
אני ממש יכול להרגיש את השקע הקטן שהעדשה יוצרת לי בעין בסוף היום, מעיין דפורמציה קלה במבנה החלק של העין, כתוצאה מהעדשה, וזה ממש מציק, ואני כבר די חסר אונים.
לאופטימטריסטים שאיתם התייעצתי עד כה לא היו פתרונות.
מה שכן, קראתי לאחרונה יותר ויותר על עדשות מגע, וחשבתי לנסות
B.C יותר גבוה, אני עד כה הייתי עם B.C=8.6 והבנתי ש B.C=9 אמור תאורטית להיות רפוי יותר, וכך להפחית ממה שאני מכנה "אפקט הפומפה". מה דעתכם בנושא באופן כללי, ולגביי הפתרון שאני מציע בפרט?
תודה רבה,
תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות המגע גורמות לי לכאב מציק בעין
איציק שבח02/12/2010יתכנו כמה מצבים שגורמים לתחושה שלך,
שלהם פיתרונות שונים,
BC יותר גבוה (בסיס יותר שטוח) הוא אחד הפיתרונות לכך,
אבל לפני כן כדאי לנסות טיפות הרטבה.
מעבר לכך צריך לבדוק למה יש הבדל בין עין ימין לשמאל?
האם הקרניות שוות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למשקפייםמורן28/11/2010
שלום, אני בת 18 והחלטתי ללכת לעשות בדיקת ראייה כי אני לא רואה טוב מרחוק כבר הרבה זמן. עשיתי בדיקה וקניתי משקפיים במספר 1.5
אני לא מתכוונת ללכת כל הזמן עם המשקפיים, אולי כמה שעות ביום.
השאלה שלי היא אם יכול להיות מצב בו העיניים שלי יתרגלו למשקפיים ואז אני לא אהיה יכולה ללכת בלעדיהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למשקפיים
איציק שבח28/11/2010אין ספק שהמשקפיים ישפרו לך את הראייה כך שתרגישי את הערך המוסף שלהם,
אבל כמו שתתרגלי ללכת עם תוכלי להתרגל ללכת בלי.
אבל למה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי במיקוד הראייהאיליי25/11/2010
אני מרכיב גם משקפיים וגם עדשות מגע וחודשיים שלמים אני כבר רואה לא חד ורק לפני כמה ימים עשיתי בדיקה והראייה שלי הדרדרה בשלושתרבע מספר בכל עין.
בכל מקרה העדשות החדשות עדיין לא הגיעו וכרגע שהמספר פחות ממה שצריך ואני לא רואה מושלם - אז יש לי בעיה של מיקוד בראייה - זה נורמלי במקרה הזה? שיגיעו העדשות עם המספר החדש שלי כבר לא יהיה לי קשה להתמקד?
ועוד שאלה האם זה עשה נזק לעין בזמן שחודשיים הלכתי עם עדשות שנמוכות מהמספר שאני צריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במיקוד הראייה
איציק שבח28/11/2010תלוי במספר, לא מן הנמנע שיש בעייה נפרדת שלא קשורה למרשם הלא- מדוייק שאתה מרכיב כרגע.
נזק לעיניים בד"כ לא נגרם ממספר לא מדוייק. הראייה פחות חדה ותו לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות חד פעמיות נקרעות בעיןשחר24/11/2010
הי שמי שחר,
בת 25 עם אותו מספר כבר מעל שנה.
אני מרכיבה עדשות חד פעמיות FOCUS,
העניין שהעיניים שורפות ,העדשה נקרעת בעין ואני איתן משמונה עד כאחת בלילה..
לא מרכיבה משקפיים.
הלכתי לרופא עיניים והסביר לי שעדשות חד פעמיות פחות איכותיות והן לא מחזיקות את מספר השעות שאני איתן, המליץ לעבור לחודשיות ולהרכיב מדי פעם משקפי ראיה.
לדבי לייזר אני חוששת מהדבר..שמעתי שזה יכול לחזור אחרי לידה.
מה אתם ממליצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות חד פעמיות נקרעות בעין
איציק שבח28/11/2010המלצת הרופא נשמעת הגיונית.
לגבי לייזר, היום הניתוח הברה יותר בטוח בתוצאות.
לגבי שינוי מספר ארי לידה,
אם המספר אמור להשתנות אחרי לידה, הוא ישתנה בין אם עברת לייזר ובין אם לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)