מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות לתינוק בן 4 חודשיםמורן26/01/2010
שלום,
בני בן 4 חודישים , ינק עד גיל 3 חודישים הנקה (פעם אחת ביום תמ"ל)
בחודש האחרון העלתי בהדרגה את התמ"ל והוא יונק רק בלילה.
הוא סובל מעצירות, הוא יכול שבוע לא לעשות והא ממש מתפטל מכאבי בטן.
אני עושה לו מסאגים בבטן ומורחת לו שמן בפי הטבעת ולפעמים עוזרת לו עם מד חום כדי שיוציא.
הרופאה אמרה לי לתת לו מיץ עגבניות ולשים כפית שמן זית בתמ"ל אבל זה לא עוזר
עד שהוא מוציא בעזרתי (הרמת רגלים ועיסויים) הוא מוציא חתיכות קשות מאוד.
מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' יצחק לוי26/01/2010העצות שקיבלת מהרופאה טובות מאוד
אם אין תגובה עם מספר כפיות של מיץ . רסק עגבניות ניתן להוסיף מיץ של שזיפים מיובשים שניתן להשיג בכל בית טבע.
אם גם זה לא עוזר ניתן להשתמש בנרות גליצרין לתינוקות ורק לאחר בדיקת רופא
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צמיחת שינייםליאת26/01/2010
שלום רב ד"ר,
בני בן שנה. בשבועות האחרונים הוא סובל מאוד מצמיחת שיניים - יש לו 4 וזו החמישית.
הקודמות כאבו אבל כמו שעכשיו.
הוא לא מצליח לישון כבר לילות רבים ומתעורר כל כמה דקות בבכי וצרחות.
הג'ל לחניכיים לא עוזר והוא לא רוצה להכניס לפה את הנשכן המקורר.
מה עוד אפשר לעשות?
תודה,
שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי26/01/2010ניתן לתת אקמול לכאבים
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינהלציה לתינוקת בת 9 וחצי חודשיםר.ח26/01/2010
שלום רב,
רציתי לשאול באופן כללי לגבי אינהלציה לתינוקות. בתי מצוננת כבר כמה ימים וזה התפתח לחירחורים וליחה. בלילה ישנה טוב ולא משתעלת. ביום קצת שיעולים אך לא הרבה. הרופא המליץ על אינהלציות 3 פעמים יום.
רציתי לשאול מה בעצם עושה האינהלציה? אם התינוקת ישנה טוב ובמצב רוח טוב במשך היום האם זה הכרחי? זה מטפל בליחה או רק עוזר לנשימה? כל הנסיונות שלנו לא הצליחו והיא פשוט צורחת בהיסטריה ואני כבר מרחמת עליה.
הנזלת שלה שקופה ולא ירוקה ונוזלת בד'כ רק כשבוכה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר.ח. שלום
ד''ר קווין שרייבר27/01/2010רציתי לשאול מה בעצם עושה האינהלציה?
תלוי באיזו תרופהץ אמור לעזור לציפצופים מהריאות
אם התינוקת ישנה טוב ובמצב רוח טוב במשך היום האם זה הכרחי?
תלוי בבדיקה
זה מטפל בליחה או רק עוזר לנשימה?
נשימה
הנזלת שלה שקופה ולא ירוקה ונוזלת בד'כ רק כשבוכה.
מה לעשות?
מכשיר אדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפהסיון25/01/2010
שלום רב,
אתמול ביתי בת ה1.3 חזרה מהגן עם ריח נורא מהפה, יש לציין שהיא הייתה עם חום גבוה ויש לה דלקת באוזן, האם זה תקין שיש לתינוקות בגיל הזה ריח רע מהפה או שזה נובע מזה שהיא עם דלקת באוזן?
תודה מראש
סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון שלום
ד''ר קווין שרייבר25/01/2010רואים את זה המון. בדיוק למה זה קורא לא ידוע
על תדאגי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולליאת25/01/2010
שלום,
בני בן כ- 10 חודשים ולאחר שחלה בשפעת לפני כשבועיים נותר שיעול (כרוני?) עם ליחה.
לעיתים השיעול מסתיים בהקאה (קראתי שכך תינוקות מוציאים ליחה ?!).
איך ניתן להקל מפני השיעול ?
אציין כי אנחנו מפעילים מכשיר אדים קרים מידי לילה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
ד''ר קווין שרייבר25/01/2010בחורף זה יכול לקחת אפילו עד חודש לעבור
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינוןשרון25/01/2010
אני אמא לתינוקת בת שלושה שבועות. אני מניקה והתינוקת אוכלת טוב.
בימים האחרונים אני סובלת מצינון ומכאב גרון - ללא חום או תסמינים אחרים.
האם אני יכולה להדביק אותה?
האם מותר לי לגעת בה? לנשק אותה? או שאסור לי להיות בקרבתה בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי שלום
ד''ר קווין שרייבר25/01/2010את יכולה להדביק אותה
כל קירבה יכול לעלות את האחוזים של הדבקה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד...
שרון25/01/2010תודה על מהירות התגובה.
מה אתה ממליץ לי לעשות? האם שימוש במסיכה יכול לעזור?
איך אפשר להפחית את הסיכוי להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים?שרון25/01/2010
שלום,
בתי בת שלושה שבועות, יונקת יפה ועולה במשקל.
בשבוע האחרון קשה לה יותר לעשות קקי - היא מתפתלת, נאנקת מכאבים (גם מתוך שינה) ובוכה. לעתים זה מסתיים בטיטול מלא ולעתים בטיטול מוכתם בלבד.
התנוחה שמקלה עליה בעיקר היא כשמחזיקים אותה על הכתף, אבל אז לא יוצא לה כלום... רק כאשר מרימים לה את הרגליים כלפי הבטן, יוצא משהו - וגם אז זה מלווה בכאבים אצלה.
האם אלו גזים או שזה עלול להיות משהו אחר?
מה ניתן לעשות כדי להקל עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי שלום
ד''ר קווין שרייבר25/01/2010אפילו עם הבכי הזה מה שאת מתארת זה תקין. היא לומדת איך לעשות יציאות
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנעמה25/01/2010
הבת שלי בת שמונה חודשים ולפני כשבוע שמתי לב שגדלו לה כמה שערות בודדות כהות על השפתיים החיצוניות של הפות. האם זה נורמלי בגיל כ"כ צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה שלום
ד''ר קווין שרייבר25/01/2010בד"כ זה בסדר אבל אם זה ממשיך כדאי בירור נוסף
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה זה יכול להיגרם?
נעמה25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה
ד''ר קווין שרייבר25/01/2010לא ידוע
שינוים בהורמונים, אולי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה זה יכול להיגרם?
נעמה25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת, על החזרות.. ההודעות הוכפלו
נעמה25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי ללא דמעותקרן24/01/2010
מאז שבתי בת החודשיים נולדה היא בוכה ללא דמעות. האם זה תקין?
היא איננה סובלת מדלקת עיניים, ועיניה לא אדומות.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר קווין שרייבר24/01/2010זה תקין
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה של תינוקרעות24/01/2010
שלום,
ביתי בת חמישה שבועות, יונקת ובריאה. כל החלפה החיתול מלוכלך בצואה, אם זה רק כתם או כמות גדולה. לפעמים כשהיא מתעטשת או משתעלת יוצא לה גם. האם זה תקין
תודה,
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות שלום
ד''ר קווין שרייבר24/01/2010זה תקין
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רעות25/01/2010תודה על התשובה המהירה.
מכיוון שכל הזמן יש לה קצת צואה סביב פי הטבעת תמיד אדום שם, לא משנה איזה משחה אני שמה, גם זה תקין? או שיש דרך להעלים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות שלום
ד''ר קווין שרייבר25/01/2010לפעמים צריכים משחה טרופתי.
האודם מהצואה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
נעמה25/01/2010אבל ממה זה יכול להיגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יסטה בחלל הבטןשי ביתן24/01/2010
שלום רב. יש לי ילדה בת 3 חודשים שנתגלתה אצלה עוד בזמן ההיריון צ'יסטה בחלל הבטן בקוטר 3 ס"מ בערך עם נוזל שקוף. כעת לאחר 3 חודשים היא קטנה לס"מ אחד אולם שינתה צורה ונראית כשיכפול של המעי הגס. האם חובה לנתח בגיל כזה או שניתן לחכות עוד מס' חודשים. האם אפשר לחיות עם זה? מה הסכנות בניתוח מעין זה למעט הרדמה כללית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי שלום
ד''ר קווין שרייבר24/01/2010אילו שאלות באמת מיועדות לכירורג ילדים לא לרופא ילדים
סליחה, ובהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי מתן צואה בתינוקענת24/01/2010
שלום,
בני בן החודשיים וחצי יונק חלב אם בלבד כמעט כל שעה וחצי.- שעתיים.
יש לציין שהיה נותן צואה לפחות פעמיים ביום.
מזה כ- 8 ימים לא נתן צואה. לאחר התערבות של רופאת ילדים עם בדיקת חוקן (הכנסת אצבע
בלבד) הוציאה קצת קקי רך ואמרה שזה לא עצירות . כמו כן אמרה לי לתת חצי כפית מיץ עגבניות.
יום למחרת עשה צואה מאוד מאד דביקה.(לא משהו שאני רגילה לראות.)
לציין שהילד מתפתל מכאבים, סובל מגזים , ומוציא גזים מאוד "מסריחים". אני משתדלת לאכול
ירקות ופירות
1. רציתי לדעת על מה זה יכול להעיד השינויים בהרגלי היציאות?
2. מה כדאי לבדוק ולאיזה רופא עליי לפנות כדי לעשות בדיקות מקיפות יותר?
3. האם יש השפעה בין התזונה שלי לבין היציאות שלו? (לא שיניתי כלום מבחינת תזונה)
4. עד כמה ימים זה נחשב כ"נורמלי" לא לתת צואה?
5. האם בגלל היניקות המרובות של כל שעה וחצי - שעתיים, זה מה שגורם לא להכנסת אוויר ולכאבי הבטן?
6. האם יש קשר בין pigmentary mosaicizm ולכאבי הבטן ?
אודה לתשובה מהירה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
ד''ר קווין שרייבר24/01/2010
1. רציתי לדעת על מה זה יכול להעיד השינויים בהרגלי היציאות?
זה נורמלי לחלותין
2. מה כדאי לבדוק ולאיזה רופא עליי לפנות כדי לעשות בדיקות מקיפות יותר?
לא הייתי עושה. בד"כ זה בתחום של רופאי גסטרו
3. האם יש השפעה בין התזונה שלי לבין היציאות שלו? (לא שיניתי כלום מבחינת תזונה)
לפעמים
4. עד כמה ימים זה נחשב כ"נורמלי" לא לתת צואה?
10
5. האם בגלל היניקות המרובות של כל שעה וחצי - שעתיים, זה מה שגורם לא להכנסת אוויר ולכאבי הבטן?
לא
6. האם יש קשר בין pigmentary mosaicizm ולכאבי הבטן ?
לא שידוע לי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים לתינוקת בת 1.3סיון24/01/2010
שלום רב,
האם יתכן שיש לביתי בת ה-1.3 טחור? יש לה מעין שפיץ בדיוק בפי הטבעת וגם כשהיא עושה את צרכיה היא בוכה מכאב.
אם כן האם יש טיפול לזה?
תודה מראש
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון שלום
ד''ר קווין שרייבר24/01/2010אפשרי. יש לה עצירות?
זה גם יכול להיות התחלת אבסס (זיהום)
כדאי ליבדק
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול כבד לתינוק בן שנה וחציאמא מודאגת23/01/2010
שלום
בני בן השנה וחצי סובל משיעול כבד, הוא לא ישן כל הלילה.
אנו נמצאים כרגע בטיול בארה"ב ואנו לא יודעים איזה תרופה/סירופ לשיעול ניתן לתת לו כיוון שיש לו מחסור ב-G6PD.
אשמח אם תוכל להמליץ לנו איזו תרופה הוא יכול ליטול והאם יש איזשהן תרופות סבתא שיכולות להקל עליו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד''ר קווין שרייבר24/01/2010אין סירופ טוב לילדים בגיל כזה
הייתי מנםה דבש 5 CC פעמיים ביום
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אמא מודאגת24/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס לתינוקתמירי22/01/2010
שלום רב,
אני בת 33 ויש לי בת בגיל שנה ו-4 חודשים. לפני יומיים הייתי אצל רופא שיניים והוא הבחין בפצע קטן אצלי מתחת לשפה התחתונה וטען כי יש לי הרפס. לאחר סקירה שעשיתי הבנתי כי מדובר בוירוס בעייתי, שנשאר בגוף כל החיים, מדבק ואף יכול להיות קטלני עבור תינוקות. אבקש לציין כי עד לאותו יום לא ידעתי שהפצעים שפוקדים אותי לעיתים רחוקות הם הסימפטומים למחלת ההרפס.
אני מנשקת את בתי המון, לעיתים גם על השפתיים (עד לפני שידעתי שיש לי הרפס).
אתמול הבחנתי בפצעים קטנים מתחת לשפה התחתונה אצל בתי התינוקת.
שאלותי הן:
1. איך אוכל לדעת בוודאות שיש לה הרפס? והאם ניתן לקבוע בבדיקה את סוג ההרפס?
2. האם סיכנתי אותה בכך שנישקתי אותה והחלפתי לה טיטולים עם ידיים שליעיתים נגעו בפצע?
3. מה הסיכונים של המחלה הזו עבור תינוקות?
4. מה עושים?
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
ד''ר קווין שרייבר24/01/20101. איך אוכל לדעת בוודאות שיש לה הרפס? והאם ניתן לקבוע בבדיקה את סוג ההרפס?
אין בדיקהץ רב הסיכוים: זה הרפס
2. האם סיכנתי אותה בכך שנישקתי אותה והחלפתי לה טיטולים עם ידיים שליעיתים נגעו בפצע?
לא
3. מה הסיכונים של המחלה הזו עבור תינוקות?
אין סיכון אמיתי
4. מה עושים?
אין מה לעשות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)