מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה לא רגועה תינוקת בת 5 חודשיםחגית22/02/2010
ילדתי בת חמישה חודשים, לאחרונה (כחודש בערך) היא מתעוררת בלילה כל שעה, בעיקרון היא ישנה ומתוך שינה כשהעיניים עצומות היא משפשפת את עיניה ומושכת באוזנייה עד שהיא שורטת את עצמה ומתעוררת בבכי, ככה ממש כל שעה על השעון, אני מרימה אותה מהמיטה והיא נרגעת ונרדמת עד שאני מתייאשת ופשוט ישנה בחדרה (יש לנו מיטה נוספת שם) ומניחה אותה לידי במיטה (דבר אשר לא מפסיק את ההתעוררות, אלא פשוט יותר קל לי)
רציתי לציין כי הצלחתי להגיע לסדר יום אשר בערך בשמונה היא כבר נרדמת לבד אחרי המקלחת והאוכל, וכבר ניסיתי למשוך אותה עד תשע כדי שתהיה "יותר עייפה", דבר זה גם לא עבד.
כמו כן הייתי מספר פעמים אצל הרופאה והיא אמרה שאין לה כלום בעיניים ובאוזניים
אני מיואשת ויותר מכל, כואב לי עליה, ברור שמשהו מציק לה מאוד
אני ממש אודה לך על העזרה הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שאני מתערב
יהונתן23/02/2010לנו היה משהו דומה ואצלנו התברר שהסיבה לבכי הייתה פצעים בחלל הפה. הילדה הייתה קמה כל שעה וחצי בלילה בבכי קורע לב,אחרי שהרופא איבחן פצעים בחלל הפה,דבר שמציק וכואב בטירוף,התחלנו לתת דקטרין,וזה עזר מייד.
האם בדקתם את הפה?
מקווה שהכל בסדר ושיהיה לכם רק טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית שלום
ד''ר קווין שרייבר23/02/2010ממה שאת מתארת זה נשמע יותר כמו משהוא התנהגותי. אם הבדיקות של הרופא תקינה לא הייתי דואג
מה עם REFLUX ריפלוקס?
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפות לתינוקת...נעמה22/02/2010
מאתמול שמתי לב להפרשה לבנה מאיזור הפות אצל תינוקת בת 5 חודשים
האם נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה שלום
ד''ר קווין שרייבר22/02/2010נורמלי
על תדאגי
ברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל בלילהליאת22/02/2010
שלום,
בני בן שנה וחודש.
ברוב הלילות מתעורר לפחות פעם אחת.
אנו נותנים לו תמ"ל (60 מ"ל), לפעמים הוא אוכל אותו ולפעמים רק מוצץ את הבקבוק ונרגע וממשיך לישון.
שאלתי היא, האם זה נורא שאנו עדיין מאכילים אותו בלילה?
אם זה רק 60- 120מ"ל זה בסדר?
תודה,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר22/02/2010חלב בלילה הורס את השיניים.
בגיל כזה ילדים יכולים לישון משך כל הליליה
הוא לא צריך לאכל
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 3 חודשיםאולגה21/02/2010
בני בן 3 חודשיםת אוכל רק סימילאק עד לפני שבועיים בלילה ינק וביום אכל סימילאקץ אין ךא יציאות סדירות ואם אני לא עוזרת לו יכול להיות ללא יציאה 5 6 ימים. התאבון והשינה תקינים אך הוא נראה מתאמץ ובאי שקט כאשר מנסה לעשות קקי ולא הולך לו. ניסיתי מיץ עגבניות עזר רק מספר פעמים, ניסיתי מיץ גזר אותו סיפור. נתתי מספר ימים תפוח עץ מרוסק ללא תוצאה. מה עלי לעשות ואיך לעזור לו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אולגה21/02/2010שכחתי לציין - עולה במשקל באופן תקין. משקל לידה 2700 ק"ג
לפני שבוע שקל 6.350 ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יצחק לוי22/02/2010אם המרקם של היציאה תקין כלומר מישחתי ולא נוקשה,
אין מה לדאוג, אם מספר כפיות של עגבניות שריסקת בפומפיה לא יעזרו,
ניתן לעזור לפעמים על ידי מיץ של שזיפים מיובשים, כמה כפיות
ניתן לרכוש מוכן גם בכל בית טבע
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אולגה22/02/2010מרקם של יציאת הוא לא כמו אבן אבל לא ממרחתי די קשה
אולי צריך לנסות ךהחליף סימילאק למטרנה?
מיץ שזיפים אתה מתכוון לגרבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה/ יובש בפניםשירי21/02/2010
שלום,
על פניה,, צווארה ועורפה של ביתי התינוקת (בת חודש ושלושה שבועות), הופיעו פצעים ואדמומיות חזקה אשר הלכה והחריפה, בנוסף הופיעו קילופים ואדמומיות מרובה בקרקפת ובאוזניים.
בתחילה נאמר לנו רק להקפיד ולרחוץ אותה עם אמול/ בלניאום, אך כאשר הגרד לא נעלם קיבלנו טיפות פניסטיל ומשחת אלקום לטיפול בגרד.
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לטיפול זה מאחר ונראה לי כי מדובר בחומרים חזקים לתינוקת,
בעיקר אני מודאגת משימוש במשחה סטרואידי,
בתודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי22/02/2010קרוב לוודאי שמדובר בסבוראה
האבחנה והטיפול נראים נכונים
בשימוש מושכל בתרופות אלו , לא יהיה נזק
אם לא עובר ניתן להתיייעץ עם רופא עור
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת-איך אפשר להקל על תנוקת בת 7 חוענת21/02/2010
חודשים מנזלת? היא קצת נודניקית היום ואולי זאת היבה.אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
ד''ר קווין שרייבר21/02/2010מכשיר אדים, טיפות מי מלח לאף, לשים את המיטה שלו בשיפוע.
כל הדברים האילו יכולים להקל. זה יכול לקחת עוד זמן עד שזה יחלוף לגמרי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי היסטריע20/02/2010
שלום, בני בן 4 חודשים ושבוע,לפני יומיים החלפתי לו את הפיטמה של הבקבוק לשלב 2
(בקבוק של B-FREE) זוהי פיטמה מגיל 3 חודשים והחלפתי לו רק עכשיו כי לאחרונה היה מתאמץ נורא לאכול, הוא מקבל מטרנה.
מאז החלפת הפיטמה הוא לא רגוע כלל ,יותר נכון להגיד שהוא פורץ בבכי היסטרי תוך כדי האכלה אציין שסבל מגזים מאוד ועדיין סובל אבל לא באותה רמה הוא מפליץ המון ובוכה תוך כדי
1.יכול להיות שזה המטרנה?
2 . האם בגלל החלפת הפיטמה ושהאוכל זורם יותר מהר כאבי הבטן הנוראיים חזרו ברמה כזאת חזקה כי הוא ממש מתפתל?
3. האם להחזיר את הפיטמה הקודמת?
4. אתה ממליץ לפנות לרופא בנושא כאבי הבטן?
ומתי זה כבר יעבורררררררררררר
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
ע20/02/2010אני כבר צריכה להתחיל להביא לו ברזל ומפחדת שהמצב יהיה יותר גרוע לכן עדיין לא הבאתי לו מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יצחק לוי20/02/2010חכי שהמצב יחזור לקדמותו ורק אז תתחילי לתת לו ברזל
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יצחק לוי20/02/2010ייתכן והדבר קשור להחלפת הפיטמה
ייתכן ובחדשה האוכל זורם אחרת ואולי יש יותר בליעת אויר הגורמת לנפיחות וגזים
מציע בשלב ראשון לחזור לפיטמה הקודמת
מי שאמר
ITS NOT BROKEN WHY FIX IT
כנראה צדק
שבוע טוב
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לוי תודה רבה רבה..............
ע21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה האם יש צורך ברופאקרן20/02/2010
שבוע טוב!
לבני בן החצי שנה בימים האחרונים יצאה פריחה (פס אדום) מתחת לכל עין, קצת מתחת לריסים התחתוניים והוא כל הזמן משפשפ את העיניים ,בנוסף היום ראיתי שיש לו גם פריחה בתוך הפופיק נקודות אדומות
האם יכול להיות בגלל מזג האויר והאם יש צורךבבדיקת רופא?
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי20/02/2010ייתכן ומדובר בתגובה אלרגית
אם לא חולף מעצמו כפי שקטרה בהרבה מיקרים תוך יומיומיים מציע להיבדק
שבוע טוב
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהילנה19/02/2010
שלום!
בני היום בן שלושה חודשים ועדין יש לו פריחה על חלקים מסוימים בגוף .זה התחיל כשהוא היה פחות או יותר בן חודש ונמשך עד היום. לקחנו אותו לרופא והסבירו לנו שאלה פצעי בגרות של תינוקות (קטמים אדומים וגם פצעונים קטנים אדומים) וזה אמור לעבור לו אחרי זמן מסוים. בתור טיפול קיבלנו משכת אלוקום קרם שעוזרת מאוד.
השאלה שלי מתי זה אמור לעבור לו כי הוא כבר בן שלושה חודשים ואם המשכה הזאת לא מזיקה לתינוק כל כך קטן ( הבנתי שהיא מבוססת על סטרוידים).
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי20/02/2010קרוב לוודאי מדובר באטופיק דרמטיטיס
תנסי שמן אמבט וקרם לחות לתינוקות
אם זה לא עוזר והפריחה חמטרה ניתן להוסיף אלוקום
מריחת אלוקום בשטחים קטנים לתקופה קצרה אינה מזיקה
לעומת זאת מריחתה בשטחים נרחבים לתקופה ארוכה עלולה להזיק
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה אבל
קרן20/02/2010את שמה לב אם יש לו גושים מהמטרנה? כשהחלפתי פיטמה לבקבוק בני גם היה בוכה , לעיתים זה היה בגלל שהאוכל נתקע ונוצר גוש ולפעמים כי יצא לו יותר מידיי , תבדקי וכמובן חכי לתשובת רופא!
הכי חשוב גם כשקשה תחייכי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 4 חודשיםקרן19/02/2010
בני יהיה בן 4 חודשים בעוד כמה ימים.
לאחרונה הוא מרבה לרייר ולהכניס את ידיו לפה.מזה שלושה ימים הוא מרבה לבכות.ביומיים האחרונים הוא יונק בתדירות גבוהה יותר ולאורך יותר זמן.
האם אלה סימפטומים של בקיעת שיניים?
מה עוד זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי20/02/2010כך בדיוק מתחיל תהליך בקיעת השיניים
חיצונית עדיין לא רואים דבר אך אלו הם הסימנים להתחלת התהליך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהנלי19/02/2010
ערב טוב
האם מותר/מומלץ לחפוף כל יום ראש של ילדה בת שנה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי20/02/2010בהחלט כן
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה אצל תינוקותחסוי18/02/2010
שלום,
בתי בת 3 חודשים ואתמול התחילה להשתעל שיעול עם ליחה. אני עושה לה קצת אדים וזה מקל עליה למספר שעות2/3) אבל השאלה שלי היא האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות על מנת להקל את התסמין? האם זו בעיה שחולפת מהר או כזו שלוקח לה זמן לעבור?
אודה לתשובה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
ד''ר קווין שרייבר19/02/2010האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות על מנת להקל את התסמין?
טיפות מי מלח לאף ג"כ יכולים להקל
האם זו בעיה שחולפת מהר או כזו שלוקח לה זמן לעבור?
בחורף, זה לוקח הרבה זמן
בב
הצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר שקט בזמן שינה בשבוע אחרוןשלומי18/02/2010
שלום רב
יש לנו תינוק בן חודשיים,בשבוע האחרון הוא מתקשה לישון רצוף במשך היום ולפעמים גם בלילה,הוא מבקש להרדם על הידיים ואחרי שמחזירים אותו לעגלה או למיטה משהו שהוא תהליך רגיל וקבוע,אחרי כמה דק ישר מתעורר ומתחיל לבכות,וגם אם הוא ממשיך לישון קצת יותר זמן אז שוב הוא מתעורר פתאום בבכי ועד שלא נרים אותו על הידיים הוא לא ירגע.בנוסף בזמן השינה הרבה פעמים הוא מזיז ידיים ורגליים בצורה כאילו שהוא נבהל.היינו אצל הרופא הוא בדק אותו וברוך השם לא מצא שום בעיה.מה יכולה להיות התופעה הפתאומית הזאת ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליש שלום
ד''ר קווין שרייבר18/02/2010מה יכולה להיות התופעה הפתאומית הזאת ?
זה משהוא התנהגותי. רואים המון ילדים ככה
זה יעבור
אין על מה לדאוג
ברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםענבל17/02/2010
שלום,
בתי בת חצי שנה ולאחרונה מגרדת בחוזקה באזור האוזן והעורף מספר פעמים ביום עד למצב בו היא ממש פוצעת את עצמה.
ממה יכול לנבוע הגירוד הנ"ל והאם יש מה לעשות בנידון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי17/02/2010קרוב לוודאי מיובש בעור,
נסי שמן אמבט וקרם לחות
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת ארבעה חודשיםשירה17/02/2010
שלום, ביתי מאוד רגישה בעור כלומר משנולדה היא סובלת מתפרחת חיתולים שהולכת באה העור שלה מאוד עדין מספיק 15 דקות שלא שמתי לב שהיא עם קקי וכל הטוסיק אדום לפעמים זה מתבטא כמו פצעים בישבן ולפעמים אני רואה אפילו פצעים פתוחים בישבן אני מורחת משחות ואחרי כמה ימים זה עובר עד הפעם הבאה שאני מפשלת בלשים לב אם עשתה צואה אני גם שמתי לב שלפעמים בצואה יש כמו נזלת כזאת אדמדמה בהתחלה הייתי היסטרית אך אימי אמרה לי קרוב לוודאי בגלל תפרחת חיתולים האם זה יכול להיות כי כמו שבתפרחת הולכת וחוזרת כך גם התופעה הזאת האם יש ממה לדאוג? יש לציין שזו תינוקת שפולטת המון האם יכול להיות בעיה בדרכי העיכול הרופא ילדים הפנה אותי לבדיקת צואה אך אני ממש מפחדת שיגלו דם בצואה יש ממה לדאוג? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי17/02/2010סוד הטיפול בתפרחת חיתולים הוא אוורור אוורור ושוב אוורור, וכאשר לא מאווררים יש להחליף לעיתים קרובות כדי לשמור את האיזור יבש. מבחינת משחות, כל החלפה דסיטין ופעמיים שלול ביום דרמקומבין. הממשחות לא במקום אוורור והחלפה.
בהצלחה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 4 חודש
שירה17/02/2010תודה אך האם מתפרחת חיתולים נובע הנוזלת האדמדמה בצואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת ארבעה חודשים
שירה18/02/2010תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שלום
ד''ר קווין שרייבר19/02/2010בד"כ לא. הייתי עושה בדיקות צואה
אם היא מקבלת פורמולה הייתי גם מעלה את העיניין של רגישות לחלבוני חלב פרה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)