מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש במשחת דזיטיןvoozy200924/11/2008
בן שנה ו-11 חודשים שהטוסיק שלו נהיה אדום בשניה מפיפי אפילו... המשחה היחדיה שעוזרת מייד זוהי הדזיטין. האם יש מגבלת שימוש במשחה או שניתן להשתמש בה באופן קבוע? מניסיון, וניסינו באמת את כ-ל המשחות הקיימות, זו היחידה שעוזרת לו ומייד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר הדר ירדני24/11/2008שלום,
משחה מצוינת, אין בעייה להשתמש בה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואהענבל23/11/2008
שלום רב התינוקת שלי בת 4 חודשים ויש לה תקו' ארוכה דם בצואה בכמות קטנה של טיפה שתיים.היא מתאמצת בזמן עשיית צריכה ולפעמים כואבת לה הבטן לפני כן. רופא הילדים שלנו רוצה שהיא תעשה בדיקת דם על מנת לבדוק את קרישת הדם שלה ובנוסף לשלוח אותה למומחה לגסטרו, רופא התפתחות תינוקות שבדק אותה בטיפת חלב אמר לי לחכות עם כל הבדיקות. האם באמת כדאי לחכות? היא תינוקות שהגדילה שלה בסדר גמור ללא בעיות. אני רוצה לדעת מה מקור הדם אבל מפחדת לעשות לה בדיקת דם. אני מבקשת את חוות דעתכם . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענבל
ד''ר הדר ירדני24/11/2008שלום ענבל,
מהסיפור נשמע כי מדובר בפיסורה (חתך) קטנה באזור פי הטבעת המדממת ביציאות.
חייבים לבדוק שאכן זה המקור ולא משהו אחר.
יש בהחלט מקום לפנות לבדיקה - עדיף כירורג ילדים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי במצב הרוחענת23/11/2008
שלום רב בתי בת ה- 5.5 חודשים מאז שנולדה היא ילדה מאוד עירנית וחייכנית משחקת עם כולם... לא ישנה בכלל במהלך היום אם כן היא תופסת תנומה של 1/2 שעה אך לא יותר מזה בלילה היא ישנה מצויין היא הספיקה להוציא שתי שיניים קדמיות תחתונות לפני כשבוע התחלתי לשים לב בשינוי אצלה בהתחלה היא לא ישנה בכלל לא ביום ולא בלילה היא מתה מעייפות אך לא יכולה לישון כל הזמן עצבנית , בוכה לא רוצה לאכול.... מאתמול היא רוצה כל הזמן לישון בילתה את כל היום בשינה כשהיא מתעוררת היא בוכה אוכלת ושום חוזרת לישון הלילה ישנה בסביבות השעה 8 בערב עד 7 בבוקר רצוף עד שאני הערתי אותה כי הייתי צריכה ללכת לעבודה ברצוני לציין שלפני שבוע התחלתי להוסיף לה קורלנפלור לתמ"ל וגם נתתי לה ליום אחד טיפטיפות אפלפי לנזלת האם זה נורמלי שהיא רוצה לישון כל הזמן לדעתי משהו לא בסדר האם כדאי שאקח אותה לרופא לבדיקה? תודה מראש ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ד''ר הדר ירדני24/11/2008שלום ענת,
נשמע שיש מקום לבדיקה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטות\הקאות וירידה בכמויות האוכלiska22/11/2008
שלום רב, בני בן חודש וחצי, בימים האחרונים החלה להופיע ירידה בתיאבון... מכמויות של140CC-150CC התחיל לאכול 90-100CC לפעמים אפילו אוכל 70CC ונרדם ל3 שעות. האם קפיצות כאלה בכמויות זה בסדר ?? ובנוסף הופיעו פליטות בכמויות יותר גדולות מהרגיל וגם הקאות, לפחות פעם אחת ביום הוא מקיא ממש בזרם,בזמן האוכל או אחריו... מה יכולה להיות הבעיה? ואיך ניתן להפחית פליטות\הקאות?? בשבוע האחרון הוא עושה יציאה אחת ביום... לני כן היו לו לא פחות מ4 יציאות ביום, יכול להיות שזה קשור בירידה בתיאבון?!?! תודה מראש, יסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליסקה
ד''ר הדר ירדני24/11/2008שלום יסקה,
נראה לי שיש מקום לבדיקת רופא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-דחוף!יוליה22/11/2008
שלום ! תינוק בן חודשיים ומקבל ציפורלמזה 3 ימים במשך תקופה זו התאבון שלו ירד מאוד עם בכל ארוחה הוא היה אוכל 90-110 עכשיו הוא בקושי 60 אוכל ואני נלחמת איתו על כל לגימה, התחלתי כבר לחשוב שאולי החלב שלי לא טוב. בנוסף אני מאתמול הרגשתי קלקול בטן שהיום הפך לשלשול חריףאצלי ללא חום וללא עייפות נראה כמו הרעלת קיבה. השאלה היא האם יש קשר בין הרעלה שלי לחלב שהוא אוכל? התינוק עירני ומחייך רק בלי תאבון (מקווה שזה לא בגלל חלב) הוא שוקל 5260 ונולד 3240. אתמול בטיפית חלה השקילה הראה כי הוא אכן עלה. אך מה לעשות עם האכלות? אולי כדאי לחכות כמה ימים ואז לשקול אותו שוב כדי לפסול ירידה במשקל? והאם יש בדיקה שבודקת חלב אם כדי לפסול הרעלת חלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליוליה
ד''ר הדר ירדני22/11/2008שלום יוליה,
יתכן שקשור לציפרו. לא לדאוג. התאבון יחזור.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה רוקימית21/11/2008
שלום רב יש לי בן 7 חודשים בזמן האחרון הוא פולט המון רוק יותר מהרגיל וגם נודניק עושה עם הפה כאילו יש משהו מפריע לו יש לציין שיש לו כבר 6 שיינים במבט חטוף ניתן לירואת שהלשון קצת סגלגלה קצת לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
ד''ר בובי גרוס22/11/2008יש שתי אפשרויות - פקיעת שיניים נוספות או דלקת של רירית הפה שזה מחלה ויראלית.
יש להבדק אצל רופא הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקיוליה21/11/2008
שלום! תינוק שלי בן חודשיים מטופל בצפורל עקב חשש לדלקת בשתן (כמו כן יש לציין שהוא היה מאושפז עקב חשד זה והתרבית שלקחו לו דרך קטטר יצאה שלילית וגם תרבית דם שלילי אך בזרם mid stream שנלקח לפני התרבת נמצאו הליקוציתים עקב זה לוקח תרופה. ללא חום עירני ואוכל מצויין) כשהלככתי לקנות תרופה הרוקח המליץ לי גם לתת פרוביוטיק לילד השאלה שלי האם זה נחוץ לתת לו את זה כי באריזה רשום שזה מגיל חצי שנה. יש לציין שהילד ניזון מחלב אם בלבד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
ד''ר בובי גרוס22/11/2008אם תינוק בהנקה אז לדעתי אין צורך בפרוביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון גיל שנהמורן21/11/2008
בני עבר חיסון של גיל שנה לפני שבוע וחצי גם ביד וגם בירך לאחר כ שבוע היה לו חום 38.5 כשלושה ימים, החום פסק ובימים האחרונים יש נקודות אדומות על הגוף (לא הרבה) כמו אדמדמת כזאת וירד לו התאבון כמעט לאפס. אני יודעת שהחום והפריחה יכולים להגיע עד 12 יום אחרי החיסון אבל האם החיסון יכול לגרום לירידה בתאבון??? ומתי מומלץ לקחת לרופא לבדיקה?? לחכות עד שיעברו 12 יום?? בעקרון המצב רוח שלו ברוך השם בסדר שם דבר לא השתנה חוץ מזה שאחרי כמה כפיות הוא לא רוצה לאכול גם דברים שהוא מאוד אוהב כמו במבה למשל. בבקשה תענו לי אני קצת מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
ד''ר בובי גרוס22/11/2008באופן כלל הילד עובר בצורה חלקי את מחלת החצבת שיכולה להופיע כ 7 - 10 ימים אחרי החיסון.
זה כמו כל מחלה ויראלי - חום פריחה וחוסר תאבון קל למספר ימים.
אם זה לא חולף בזמן סביר יש לפנות לבדיקה אצל רופא הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחצוח שינייםמורן21/11/2008
בני בן שנה וחודש ויש לו שמונה שיניים התחלתי לצחצח לו רק עם מברשת ומים ואתמול התחלתי עם משחת אלמקס לילדים שכתוב עליה מתחת לגיל שבע. הוא עדיין לא יודע לירוק את המשחה עם המים רציתי לדעת אם זה בסדר שהוא בולע אותה או שעדיף בנתיים לצחצח לו רק עם מברשת ומים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
ד''ר בובי גרוס22/11/2008לעניות דעתי לא יגרם נזק אם הוא בולע אבל הייתי מסתפק במברשת ומים בלבד בגיל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RSV - איזו מילה מפחידהאמא של20/11/2008
ביתי בת 5 וחצי חודשים מזה מספר ימים היא מתקשה לנשום, מבדיקה שערך הרופא הוא אמר שהיא נדבקה בוירוס ה RSV שיש לה צפצופים בריאות ושיש לה ברונכוליטיס פעמיים ביום יש לבצע אינהלציה עם חומר אשר מרחיב את הסימפונות. אני נורא מודאגת מכיוון שהבנתי שהוירוס ממש מסוכן בגיל הזה כמו כן, בלילה המצב מחמיר עד כדי כך שהיא סובלת מהתקפת קוצר נשימה בדרגה קשה (מפרכסת איזה שעה) עד אשר הנשימה שוב מסתדרת לה. מה מומלץ לי בשביל להקל עליה? האם פעמיים ביום מספיק לתת אינהלציה? איך אני יכולה לדעת שהיא לא נחנקת לי? מתי לקחת לבית חולים? אמא מודאגת ועייפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא של
ד''ר בובי גרוס22/11/2008RSV בגיל זה זה כמו כל דלקת וירוס אחר. כל מחלה וראלית יכולה לגרום למחלה קשה בגיל זה לכן חובה להיות במעקב צמוד של רופא הילדים אשר יתאים את הטיפול למצב התינוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברית מילה חילוניתלי20/11/2008
שלום לכולן, האם מישהי שמעה על ד"ר דב דורפמן? ארגון "מילה טובה"? אני רוצה לערוך את הברית דרכם ואשמח לדעת עליהם פרטים.תודה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
ד''ר בובי גרוס22/11/2008לא מוכר לי.
כל כירורג ילדים יכול לבצע ברית. רק כירורג ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת הראש אצל התינוקתאמא מודאגת20/11/2008
רציתי לברר מה זה יכול להיות אם היקף הראש לפי המדידות בטיפת חלב עלה מאחוזון 50 לאחוזון 90. הילדה נראית ממש בסדר, צוחקת הרבה, מדברת, אוכלת טוב, ישנה טוב. הילדה בן שלושה וחצי חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת
ד''ר בובי גרוס22/11/2008מצב זה חייב בירור מלא.
אם גם המשקל והאורך עלה לאותה אחוזון???????
בד"כ היקף ראש ממשיך על קו קבוע כמו שאר המדידות. ולא חותכת קוים.
יש לפנות לרופא הילדים בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתם לענות לי אז כותבת שוב..אמא מודאגת20/11/2008
יש לי תאומים בני שלושה חודשים. כבר בהתחלה ניכר הבדל בתקשורת של שני התינוקות. אחד התינוקות, בשונה מאד מאחיו, נמנע מקשר עין, ממש מסיט את המבט כשאני מנסה להכנס לו לטווח הראייה, היו מספר מקרים שחשדתי שאינו רואה טוב אולם כיום ברור לי לחלוטין שהוא רואה מצויין אך מעדיף שלא להסתכל לי בפנים.. נדמה לי גם שהוא לא אוהב מגע, בוכה על הידיים ונרגע כשמניחה אותו במיטתו. שם הוא יכול להסתכל על ספר הציורים או על המובייל בריכוז מרשים ולמשך זמן רב, הרבה יותר מאחיו. יש לציין שהוא גם מושך ידיים למשחקים יותר טוב מאחיו. הוא לא מחייך הרבה וגם לא כל כך אוהב לאכול... כבר מגיל 0 היה מוכן לוותר על ארוחות, לא בכה, פשוט נרדם בלי אוכל לעוד כמה שעות... (כמובן שכשהבנתי שזו שיטה הערתי להאכילו). הוא ממלמל אבל מעט מאד, מסתכל עלי אבל מעט מאד. הבנתי שאלו יכולים להיות סימנים לאוטיזם. האם עלי להיות מודאגת? האם אפשר לאבחן את זה כבר בשלב מוקדם כזה? האם יש מה לעשות עכשיו? אני מאד מודאגת. אשמח להכוונה אגב, בטיפת חלב בדיקה לפני כשבועיים נאמר לי שמתפתח בסדר אבל לא שיתפתי בחשד הזה שלי, שהולך וצובר תאוצה בימים האחרונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת
ד''ר בובי גרוס22/11/2008אתר זה זה לא המקום לאיבחון התינוקות. יש לגשת בהקדם לרופא ילדים לבדיקה והערכה.
לא טיפת חלב כי שם לא תמיד עובד מומחה לרפואת ילדים. רק בקופת חולים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרק ראשון בחמש וחצי חודשיםמיה א20/11/2008
שלום רב, בתי בת חמש וחצי חודשים , כיום יונק חלב אם בלבד. עקב אי סדירות של מערכת העיכול פנינו לגסטרו ילדים שהמליץ להתחיל לתת מרק שמכיל גזר עוף ואורז. כידוע לי מילדי הקודמים, העוף ניתן מאוחר יותר ולא במרקים הראשונים. אנא המלצתך והאם כדאי לדחות את עניין העוף, אם כן למתי? בתודה מראש מיה א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיה
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום מיה,
לעניות דעתי מעט מוקדם.
מומלץ להתחיל פירות וירקות מגיל 6-7 חודשים.
עוף מעט אח"כ. אורז יכול לעשות מעט עצירות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה אלרגית לקרם לחותלינה20/11/2008
שלום רב, בתי בת כחודש וחצי. מדי ערב אנו עושים לה אמבטיה, ולאחר מכן אני מורחת לה קרם לחות לתינוקות של דר פישר (על בסיס שיבולת שועל). אני מורחת לה על הישבן, הרגליים, תוך כדי עיסוי קל. מזה כחודש וחצי הכל היה בסדר. אמש, אחרי שמרחתי לה את הקרם (בעיקר באזור הרגליים והישבן אבל קצת על החזה והידיים) והתחלתי להלבישה, היא התחילה לבכות בצרחות, בעוצמה שטרם שמענו ממנה. מיד הבנו שמשהו מאד כואב לה. היא לא הפסיקה לצרוח (רק לכמה שניות, כשבעלי הרים אותה). אבל השכבנו אותה שוב, כדי לבדוק את פני הגוף, ולראות אם יש איזה סימן חשוד. היא המשיכה לצרוח מכאבים. הורדנו את הבגד ואת החיתול, ומיד ראינו שעל רגליה, הישבן ואיזור אבר מינה ישנם סימנים כחולים ענקיים, רחבים, ומאד מאד מבהילים (שלא היו שם 3 דקות קודם לכן, כשהיא היתה באמבטיה...). בעלי החל מיד לנגב את הסימנים עם מגבון לח, ובאופן מפליא הם החלו להעלם. הבנו שמשהו על פני העור כנראה כואב לה או שורף, ולכן - מיד לאמבטיה, לשטוף את העור. אחרי כן הכל היה בסדר, שום סימן כחול, והילדה רגועה וחייכנית, נרדמה מיד. האם ייתכן שזו תגובה אלרגית לקרם גוף? גם אחרי יותר מחודש של שימוש יומיומי? האם זה הגיוני שתגובה כזו תופיע בצורת סימן כחול (ממש כמו שטפי דם תת עוריים), ותיעלם עם שטיפת האזור? להמשיך טיפול או להגיע לבדיקה? כמובן שאת קרם הגוף הזה סילקנו מיד. אודה להתייחסות, האמא המודאגת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללינה
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום לינה,
בהחלט תתכן תגובה אלרגית גם אחרי תקופה של חודש.
שטפי דם לא יורדים במים ולכן לא הגיוני שמדובר במשהו פנימי.
יתכן שהקרם פג תוקף.
באם הכל חלף, אין צורך ללכת לבדיקה, בהחלט חשוב להחליף קרם.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאד!
לינה20/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבברכה
ד''ר הדר ירדני20/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)