מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון מחומשזיוה צקלג19/11/2008
נכדתי ,בת החודשיים אמורה היתה לקבל היום את החיסון המחומש. בטיפת חלב, "פיספסה" האחות את החיסון של דלקת קרום המוח והזריקה לקטנה חיסון של 4 מרכיבים בלבד. היא כמובן התנצלה אבל מה שמענין אותנו זה שהיא אמרה שבעוד שבועיים תזריק לה את החיסון הנוסף של דלקת קרום המוח. האם זה בסדר מבחינה בריאותית? והאם חוץ מדקירה נוספת יש בעיה עם זה? אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לזיוה
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום זיוה,
אכן תקלה אבל אין בעייה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקות ובעלי חייםזיוה19/11/2008
אני בשבוע 36 להריוני..ומגדלת כלב אשר מנשיר שיער כמו כל הכלבים. השאלה שלי היא האם יש פחד להמשך גידול הכלב עם תינוקת ? מבחינת מחלות? ניקיון(בגלל הנשירה)? או כל דבר אחר? האם ההמלצה היא לא לגדל כלב יחד עם תינוקות?או שאין הזהרה כזאת? או פחד כזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לזיוה
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום זיוה,
אין כל בעייה ואף רצוי לגדול עם בעלי חיים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער במצח שלא נשרמיכל18/11/2008
שלום רב, בתי בת 11 חודשים. כאשר היא נולדה, כמו הרבה מהתינוקות היה לה שיער על הכתפיים, האוזניים והמצח. במשך הזמן, נשר השיער המאוזניים והכתפיים, אך השיער על המצח (מקו הגבות ועד קו השיער) לא נשר. זה די בולט ומפריע לי מבחינה אסתטית. האם זה מעיד על איזשהו חוסר איזון הורמונלי? מכיוון שאני רגישה לזה, הבחנתי בילדים גדולים יותר שיש להם שיער על המצח שלא נשר. האם יכול השיער שלה לנשור עדיין, על אף שהיא כמעט בת שנה? אודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ליאל198702/02/2015אני עכשיו בסיטואציה בה היית
אשמח לדעת אם כבר נשר לה....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למיכל
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום מיכל,
בדרך כלל שיעור קשור למוצא ולתורשה וחשוב לדעת איך שאר המשפחה.
בגדול קרוב לוודאי שאינו מעיד על בעייה, כדאי לא להראות לה יותר מדי את רגישותך לנושא.
בכל אופן מומלץ בדיקה אצל הרופא לוודא שאכן תקין.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא מודאגת לתינוק שנולד פגבטי18/11/2008
שלום רב, בני התינוק נולד פג ואני מקפידה שלא יתקרב למקומות סגורים הומי אדם או לילדים/מבוגרים שלא חשים בטוב. הוא החל מנובמבר מקבל את חיסון ה rsv .לצערי אני כעת מעט חולה ( ללא חום אך גרון כואב , משתעלת, ומעט מנוזלת ). שאלתי היא האם דרך הנקה אני עלולה להדביק אותו ומה עלי לעשות ע"מ למנוע את הדבקתו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבטי
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום בטי,
הנקה בדרך כלל מגינה מפני זיהומים.
נסי לנשק פחות, שטפי טוב ידיים, אווררי את החדר,
יש כאלו שגם שמים מסכה כמו של חדר ניתוח.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחותדוד18/11/2008
אנו הורים לתאומים ו יש לנו כמה שאלות לגבי אכילה ומקלחותץ 1. שני התאומים אצלנו אוכלים סימילק אבל אחד מהם אינו רגוע אז החלפנו למטרנה אבל הוא לא אכל את כל הכמות כמו שהוא אכל את הסימילק (120 מ"ל) כאילו שהוא לא רוצה או לא מתאים לו, כך נתנו כיומיים, לאומת זאת ילד השני אוכל את שני המאכלים ללא בעיות, אז החלתנו להחזיר אותו לסמילק, האם מותר להחליף את הסוג התוסף לאתים קרובות? אתמול נתתי לילד השני בתעות מטרנה ואז באחילה הבאה נתנו סימילק האם זה מסוכן לילד? 2.אנחנו עושים מקלחות צמחים. האם אפשר לארבב כמה סוגים ביחד (קממיל,צ"רדה, ציפורני חתול, לבנדר)? יש לאחד מהילדים פריחה מה עדיף למרוך קרם לחות או טלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה דוד
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום דוד,
לא מומלץ להחליף מזון לעיתים תכופות, לוקח למעי זמן להסתגל לכל שינוי ובמיוחד בתנוקות קטנים כאלו.
טלק בכלל לא מומלץ למרוח, עדיף משחה מתאימה.
בקשר לערבוב צמחים, האמת שאני לא בקיאה בתחום.
אבל למה לערבב?
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייסת רימונים-טוב ל IQ?יפית18/11/2008
שלום, קיבלתי מחמותי מוצר חדש של מטרנה-דייסת רימונים. מצויין על האריזה שהיא מכילה רכיבים המסייעים להתפתחות קוגניטיבית של התינוק. יש דבר כזה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיניי זה סתם שטויות, אין באמת מה ש
דני19/11/2008שמפתח IQ בתוך אוכל...נו באמת...צריכים לתבוע את מטרנה אם אמהות באמת מאמינות לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליפית
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום יפית,
המוצר חדש ואיני מכירה אותו.
רימונים בדרך כלל מורידים כולסטרול, הם חסרי סוכר ולכן טובים לחולי סוכרת,
לתינוקות?
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהשירלי17/11/2008
שלום רב, בני בן ה - 3 חודשים ושבוע משקל 6.100 לערך אורך גוף 62 האם נורמלי שבני אוכל כמות של 180 כל ארבע וחצי שעות עד חמש שעות . מס' אורחות ביום 4 עד חמש. האם נורמלי? והאם זה לא הרבה מדי לגילו? תודה ואשמח לתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תזונה
שירלי18/11/2008משהו קטן יש לציין שכשרואים את התינוק שלי אומרקים שהוא ארוך אך לא שמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שירלי18/11/2008שלום רב, בני בן ה - 3 חודשים ושבוע משקל 6.100 לערך אורך גוף 62 האם נורמלי שבני אוכל כמות של 180 כל ארבע וחצי שעות עד חמש שעות . מס' אורחות ביום 4 עד חמש. האם נורמלי? והאם זה לא הרבה מדי לגילו? תודה ואשמח לתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום שירלי,
תינוקות בגיל הזה אמורים לאכול 120 מ"ל לק"ג ליום. על פי חישוב אוכל בדיוק כמות נדרשת. 720 מ"ל ליום.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שירלי20/11/2008שלום ד"ר הדר אז למעשה לפי תשובתך הכמות שבני אוכל היא גדולה? מצפה לתשובה! תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תזונה
שירלי20/11/2008לד"ר הדר, לפי חישוב שלי , אם בני אוכל כמות של 180 מ"ל 4 אורחות ביום זה יוצר בדיוק 720 מ"ל אם הבנתי אותך הכון?! תודה וסליחה על המון שאלות, אני פשוט רוצה לדעת אם אני מאכילה נכון לפי הכמות הנדרשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שירלי22/11/2008לד"ר הדר, לפי חישוב שלי , אם בני אוכל כמות של 180 מ"ל 4 אורחות ביום זה יוצר בדיוק 720 מ"ל אם הבנתי אותך הכון?! תודה וסליחה על המון שאלות, אני פשוט רוצה לדעת אם אני מאכילה נכון לפי הכמות הנדרשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני24/11/2008שלום שירלי,
הוא אוכל כנדרש.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה אצל תינוק בן 5 שבועותיעל17/11/2008
ערב טוב, בני בן ה-5 שבועות סובל מזה זמן מה מקשקשת המלווה באדמומיות נפוחה בין הגבות. על-פי כל התיאורים שקראתי עד כה (וגם בהסתמך על היסטוריה משפחתית של העניין) - נדמה לי כי מדובר בסבוריאה וככל שהימים חולפים נדמה כי זה רק מחמיר (העור באזור זה נראה מעט צהבהב)... הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות על-מנת לטפל בעניין, האם ישנן משחות המומלצות לטיפול בבעיה זו בקרב תינוקות רכים, והאם ידוע ממה הדבר נגרם? תודה... אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר בובי גרוס18/11/2008יש תכשירים רבים תרופתיים וטבעיים לטיפול בסבוריאה.
הייתי מנסה תכשיר טבעי קודם כל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשוליםמאיה17/11/2008
שלום הקטנים כבר בני חצי שנה רק התחילו לאכול מוצקים וכבר משלשלים נראה שבגלל זה? הם מחוסנים לרוטה ועדיין בבית יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לתאומים
ד''ר בובי גרוס18/11/2008השלשולים זה לא מהכלכלה בד"כ. בעונה זו יש המון שילשולים ויראלים דומים לרוטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלתדנה17/11/2008
1. בני בן חמישה חודשים. כשאני קמה אליו בלילה אני שומעת שנשימתו כבדה, מחרחר, כנראה מאף סתום. בכל יום לקראת השינה (לפעמים גם בבוקר) אני טובלת קיסם אוזניים במי מלח ומכניסה מעט לנחיריים ואח"כ מנקה מעט את הנזלת שהתרככה גם עם קיסמים. האם שימוש יומיומי כזה יכול לגרום ליותר נזלת? 2. איך אפשר לעזור לו עם החרחור בזמן השינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית
ד''ר בובי גרוס18/11/2008קיימים בבתי המרקחת השונים תכשירי מי מלח בטיפות או ספיי. זה עדיף מאשר לדחוף מקל לאף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה18/11/2008האם שימוש יומיומי בתרסיס עשוי לגרום ליותר נזלת? מהו משך שימוש סביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה
דנה23/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
ד''ר בובי גרוס24/11/2008מכיוון ומדובר בתרסיס טבעי "מי מלח" אין כל בעיה בשימוש ממושך. זה מוסיף לחות לרירית האף ולא גורם לנזלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגרון ונזלת לתינוקאורלי17/11/2008
שלום רב, הבן שלי נכנס לפני שבועיים בפעם הראשונה לגן ולאחר שלושה ימים קראו לי מהגן בגלל חום גבוה ועל פי הרופא הוא נדבק בוירוס. היה לו דלקת גרון חריפה עם פצעים בגרון וחום גבוה. בגלל דלקת זו הוא שלושה ימים כמעט ולא אכל. לאחר שישה ימים שהרגשתי שהוא החלים החזרתי אותו לגן ומאותו יום יש לו שיעול כרוני ונזלת. ביקרנו אצל רופא אף אוזן גרון ונמסר לי כי גם הפעם זה וירוס וזה יעבור. אני ממש דואגת, הייתכן וירוס למשך שבועיים? כיצד ניתן להקל על בני, הוא ממש סובל, הוא חלש ואני לא רואה את הסוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ד''ר בובי גרוס18/11/2008קיימים אלפים של וירוסים שונים. בד"כ שנה ראשונה בגן מלווה בהדבקה ומחלות ויראליות שונות
רצוי להיות במעקב רופא הילדים במיוחד אם יש חום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי בליעת אניטיביוטיקהאיילת16/11/2008
בני בן שנה וארבעה חודשים. מקבל אנטיביוטיקה לדלקת אוזניים. הוא לא מוכן לבלוע , מוציא החוצה וכמעט מקיא בכל פעם שמכניסים לו אנטיביוטיקה ע"י מזרק או בכל צורה שהיא. האם אפשר להכניס אנטיביוטיקה (מוקסיויט או אופטלגין) לתוך הפורמולה שלו? רק כך הוא מקבל אותה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
ד''ר בובי גרוס18/11/2008מוסיפן אפשר לערבב במטרנה. למה מטרנה בגיל שנה וחודשיים???
אופטלגין זה תכשיר שמעולם לא רשמתי לילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה לאחר מטרנהאפרת16/11/2008
שלום רב, בני בן חודשיים וחצי ושוקל 5.700 ק"ג. אתמול בשעה 21:30 נתתי לו מטרנה 120 מ"ל ובשעה 23:00 הוא קיבל הנקה לפני שינה בסביבות 23:30 התחיל להקיא עד השעה 1:00- 5 הקאות עד שבשתיים האחרונות הוא הקיא נוזל צהבהב!!!. אני רוצה לציין שכבר נתתי לו לפני כשלושה שבועות 60 מ"ל ב16:00 ולא הופיעה תגובה כזו (וגם לפני שבועיים אותה כמות) ההשלמה היתה הנקה. מה זה יכול להיות? לאחר שהקיא אכל כרגיל בהנקה ב-3:00 וב7:00 ולא הופיעו עוד הקאות אלא פליטות קטנות ונורמליות. כרגע הוא נינוח ורגוע וחייכן. האם ייתכן שהעמסתי עליו יותר מידי? ואם כן, למה הוא הקיא כל כך הרבה? תודה רבה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ד''ר בובי גרוס18/11/2008תינוקות מקיאים מכל מיני סיבות יתכן האכלת יתר.
אם זה חוזר אז לרופא הילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינהצביה15/11/2008
שלום, בכמה שכבות בגדים יש להלביש תינוק בן 10 חודשים בלילה כאשר טמפרטורת החדר היא 20-22 מעלות? הוא לא אוהב כאשר מכסים אותו בשמיכה ישר מיתעורר ומתחיל ליבכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביה
ד''ר בובי גרוס18/11/2008אם הטמפרטורה 22 מעלות לא צריך הרבה בגדים בחורפים שלנו.
כעקרון תינוק בגיל 10 חודשים דורש חימום כמוכם. אם קר לכם אז קר לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CT ראש לתינוקת בת 3 שבועותאורלי15/11/2008
שלום, מה הסיכון בביצוע CT ראש בגיל 3 שבועות? מה ההשלכות לעתיד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
ד''ר בובי גרוס15/11/2008בד"כ אין סיכון בביצוע סי טי בגיל זה, אם היה הכרח רפואי בביצוע הבדיקה.
לכל בדיקה יש סיבוכים אבל לוקחים את זה בחשבון בביצוע אם יש הכרח לעשות כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר
ד''ר בובי גרוס15/11/2008בד"כ אין סיכון בביצוע סי טי בגיל זה, אם היה הכרח רפואי בביצוע הבדיקה.
לכל בדיקה יש סיבוכים אבל לוקחים את זה בחשבון בביצוע אם יש הכרח לעשות כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר
לכל בדיקה יש סיבוכים אבל לוקחים את זה בחשבון בביצוע אם יש הכרח לעשות כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)