מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בצואה אצל התינוקתמרי08/12/2008
שלום רב, בתי התינוקת בת 3 חודשים. לפני שבועיים וחצי עשתה חיסון נגד נגיף הרוטה (וכן חיסון מחומש וחיסון פרבנר). מאז היו לה הרבה שלשולים לסרוגין, ואתמול ראיתי כי בצואה שלה, שהיתה אגב נוזלית, ישנם נימי דם קטנים. בתי לא מראה סימנים של חולי, אך אינה שקטה. העניין מדאיג אותי מאד. האם זה נורמלי שיש לתינוקת דם בצואה? האם זה קשור לחיסון נגד הרוטה? האם עלי לגשת איתה לרופא? אנא תשובתכם בהקדם. יום טוב, מרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למרי
ד''ר הדר ירדני10/12/2008שלום מרי,
קרוב לוודא שעקב השלשול הרב נגרם קרע קטן באזור פי הטבעת וה מה שגורם לדימום.
בכל מקרה מומלץ להראות את הילדה ואת החיתול לרופא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות האוכליוליה08/12/2008
שלום!!! תינו ק בן חודשיים וחצי אוכל כל 2.5-3 שעות (רק ביום, בלילה זה כל 4.5 שעות) אוכל בין 90-130 מ"ל חלב אם. האם הכמויות טובות לגילו ואיך אפשר לדעת כמה הוא צריך לאכול ביום? משקלו 5560. נולד 3260.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליוליה
ד''ר הדר ירדני10/12/2008שלום יוליה,
על פי המשקל נראה כי עולה היטב.
בגילו צריך לאכול 120 מ"ל לק"ג ליום. כלומר בערך 660 מ"ל ליום.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה ויראלית - תינוקת בת חצי שנהליעד08/12/2008
ביתי(6 חודשים+) חולה מיום חמישי - חום , שיעול , נזלת מבדיקה אצל רופאת הילדים נתגלו אפטות בשקד ביצענו ספירת דם אשר יצאה תקינה ומשטח גרון שעדיין לא קיבלנו את תוצאות הבדיקה. לדעת רופאת הילדים מדובר במחלה ויראלית ולא ניתן לעשות דבר מלבד אקמול להורדת החום. האם לדעתך ניתן להקל עליה בצינון ובשיעול ? שאלה נוספת האם מותר לסחוט תפוזים טריים ולתת לילדה לשתות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליעד
ד''ר הדר ירדני10/12/2008שלום ליעד,
קרוב לוודאי שמדובר במחלה וירלית. לא הייתי מוסיפה דבר לטיפול.
מיץ תפוזים גם צעירה מדי וגם ישרוף.
בברכה הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן חודש וחצימירי07/12/2008
שלום, בני בן ששה שבועות. נולד 3.470 ק"ג ולפני שבוע שקל 4.800 ק"ג. תינוק לא ממש רגוע, עירני מאד ובוכה הרבה.לא ישן יותר משעתיים וחצי ביום או בלילה. הוא ניזון גם מהנקה וגם ממטרנה. אני שוקלת להפסיק להניק כי הוא מאד לא רגוע בזמן ההנקה ולאחריה. מה יכולה להיות הסיבה?(אין לו פטריה על הלשון) לאחר מטרנה הוא בד"כ רגוע. כמה מ"ל הוא אמור לאכול בארוחה? האם פליטות מרובות מראות על אכילת יתר? תודה, מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירי
ד''ר הדר ירדני07/12/2008שלום מירי,
חבל להפסיק הנקה. אולי תפסיקי את התוספת?
במשקל 5 ק"ג אמורים לאכול כ 600 מ"ל ביום.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגלי יציאותחלי07/12/2008
יש לי תינוקת בת 4 חודשים ושבוע...והיא יונקת בלבד. נולדה במשקל 3.450 כעת שוקלת כ-8 ק"ג. מאז שנולדה יש לה כמות יציאות גדולה יכול להגיע ל- 5 פעמים ביום. נאמר לי כי אין זו בעיה היות והיא עולה יפה במשקל. אך זה ממש מפריע בלילה זה מה שמעיר אותה . אתמול ינקה ב 20:30 עשתה קקי הלכה לישון התעוררה ב 00:30 ינקה עשתה שוב קקי (וכמות רצינית ל קצת....) חזרה לישון התעוררה שוב ב - 5:30 ינקה ו....שוב קקי. אני ממש מיואשת. אני בקושי ישנה כל ההתעוררויות האלה ממש הורגות אותי כי עד שאני חוזרת לישון אני שוב קמה. מה ניתן לעשות אם בכלל ? והאם נשמע תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיה
ד''ר הדר ירדני07/12/2008שלום מיה,
תינוק אמור להכפיל את משקל הלידה בגיל 5-6 חודשים ולשלשו בגיל שנה!
היא עלתה המון במשקל!
אין כל סיבה להניק כל כך הרבה פעמים בלילה ובטח לא בעלייה כזאת גדולה במשקל.
אפשר לגשת, ללטף, לראות שהכול טוב, להציע מוצץ ולעזוב..
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה במים פושריםליאת07/12/2008
שלום האם זה נורא שעשיתי לביתי אמבטיה במים פושרים בזמן שהיה לה חום כמעט 40. נאמר לי שזה יכול לגרום לבעיות ולא לעשות. אני מקווה שלא נגרם נזק. תודה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאת
ד''ר הדר ירדני07/12/2008שלום ליאת,
אמבטיה במים פושרים - לא קרים, אבל נעימים למגע היא מצוינת. לפחות 20 דקות, כולל הרטבת הראש.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהליאת07/12/2008
שלום רב, כמה זמן האנטיביוטיקה MOXYPEN משפיעה - ביתי בת שנה ו-9 . האם תוך 24 שעות מכיוון שיש לה חום כבר 3 ימים ונתנו לה פעמיים את האנטיביוטיקה ועדיין צריכים להוריד לה את החום עם אקמולי. תודה רבה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאת
ד''ר הדר ירדני07/12/2008שלום ליאת,
מוקסיפן אינה תרופה להורדת חום. מוקסיפן היא אנטיביוטיקה שמטפלת בדלקת. ברגע שהדלקת תחלש או תחלוף, החום ירד.
תני לזה עוד 24 שעות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןיוליה06/12/2008
שלום רב!! רציתי לדעת כמה זמן יכולים להמשך תופעות לוואי לאחר חיסון של חודשיים? יש לציין שעשינו אותו ביום רביעי וישא לאחר החיסון ירד התאבון (אוכל במקום 100-120 רק 60) אזור החיסון תקין? הילד מחייך ויושן בלילה רגיל אך ביום הוא כל הזמן בוכה כמו נודניר. ללא חום. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליוליה
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום יוליה,
נשמע שאין מה לרוץ לבדיקה, אבל אם ימשך עד מחר, כדאי לראות שאין גורם אחר לתלונות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלתלילך05/12/2008
שלום בני בעוד כחמישה ימים ב"ה יהיה בן 7 חודשים. ילד בריא בסהכ ופעלתן. הוא אוכל סימילאק ומעט ירקות ודייסה בינתיים. מה שמטריד אותי היא העובדה שהוא מנוזל כבר שבוע וזה לא עובר. לפני כחודש בערך היה לו שיעול עם ליחה שעבר מעצמו אחרי 5-6 ימים ללא תןפעות אחרות. אחרי שבועיים בערך היו לו חרחורים מהאף ללא נזלת ושמנו לו טיפות מי מלח ואחרי 4 ימים עבר מעצמו ללא תופעות אחרות אבל עכשיו כבר שבוע שיש לו נזלת, ממש נזלת שנוזלת, מה שלא היה לפני. אנחנו שמים שמן אקליפטוס באמבטיה, טיפות מי מלח אבל כלום לא עוזר והוא מחרחר . בנוסף גם החל להשתעל שיעול ללא ליחה. כאילו משהו מציק לו בגרון והוא משתעל לא מעט. מעבק לזה מתנהג רגיל יחסית. אוכל טוב, ישן, אך השינה לא ממש ממש טובה. אני שומעת שהאף והנזלת מפריעים לו... שאלתי האם זה נורמלי שנזלת נמשכת כבר שמונה ימים ולא עוברת? האם כדאי לפנות לרופאה שתשמע את ריאותיו?? ומה עוד ניתן לעשות? תודה לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללילך
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום לילך,
נשמע שאת מתארת נזלת.
בלילה זה קצת יות בעייתי כי הוא גם בולע חלק ממנה וזה מה שמפריע.
אפשר מכשיר אדים, להגביה מעט את הראש בשינה (לא כרית, את כל המזרון), מעט פיזיוטרפיה נשימתית לפני השינה - לתופף בקלילות מהמותניים לכיוון הכתפיים כשהילד שוכב על הרגליים שלך כשהוא עם הגב למעלה.
אם לא עוזר, רופא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המון רוקשירלי05/12/2008
שלום רב , לבני בן ה 4 חודשים יש המון רוק. חברה אמרה לי שבגיל הזה בלוטות הרוק מתפתחות האם זה נכון? והאם יש אפרות לצמיחת שיניים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
שירלי05/12/2008שלום, עוד שאלה קטנה בני שבוע הבא יהיה בן 4 חודשים האם נורמלי שהוא בגילו יישן ביום לפחות 9 פעמים או פחות? כלומר ער שעתיים שעתיים וחצי גג ישן 20 דקות עד חצי שעה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום שירלי,
שיניים מתחילות לבקוע באיזור 5 ח' ויכול להיות שזו הכנה לבקיעה.
בנוגע לשינה בגיל הזה ישנים בערך 15 שעות ביממה. שנת לילה של כתשע שעות ועוד 3 פעמים במשך היום שעתיים. הדפוס שאת מתארת אינו תקין.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה
שירלי06/12/2008לד"ר הדר שלום, אולי הגזמתי שבני ישן 9 פעמים, כי מרוב שהוא ישן הרבה נראה שהוא לא ער כמעט הוא ישן נניח עד 5 פעמים ביום ובלילה ישן 8 עד 9 שעות אך שמתי לב לאחרונה שהוא ישן טוב יותר בעגלה מאשר בעריסה האם זה נורמלי?כלומר בריא לו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום שירלי,
אין בעייה עם שינה בעגלה, אבל הכי נכון ללמד את הילדים שישנים במיטה.
חוסך הרבה בלגנים ועוגמת נפש בעתיד.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינהיעל04/12/2008
יש לי בעיה שנמשכת זה 9 חודשים, מאז בני הקטן נולד לא ישנתי לילה. כאמור הוא בן 9חודשים, לא ישן יום בחייו יותר מ10 דק' ואולי אפילו פחות, מלבד פעמים שישן עלי ממש או ממש צמוד אלי (מה שגורם לגוף תפוס רוב הזמן ועייפות בלתי נסבלת), ניסיתי הכול, סדר יום מאורגן מאוד, ארוחה מקלחת שינה גם ניסיתי הפוך עם שינה טובה בצהריים (טובה הכוונה שהוא ישן צמוד אלי בספה כי אחרת הוא לא מסכים ואם אני קמה שם נגמרת השינה, זה כאילו הוא ישן הכי שטוח בעולם ומרגיש הכול. אני לא יודעת כבר מה לעשות, בבקשה עיזרו לי אני כבר מתמוטטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך.
לילך בקרו-איי04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום אור,
את מתארת מצב לא שגרתי.
אין ספק שאת צריכה עזרה ובניית סדר יום והפרדת כוחות..
אבל קודם צריך לראות שאין בעיה גופנית בריאותית.
נראה לי שנכון לפנות לרופא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לישיבהשושי04/12/2008
בני בן 7.5חודשים מתהפך מהבטן לגב ומהגב לבטן הוא החל לזחול זחילת גחון. לאחרונה שמתי לב שהוא שוכב על הריצפה הוא נתמך על צידו של הגוף ומביא רגל אחת קדימה והוא לא מנסה להתפך אלה לעבור למצב של ישיבה. האם אני חושבת נכון? וכיצד אוכל לעזור לא כן לעבור למצב של ישיבה? תודה שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשושי
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום שושי,
תני לו בקצב שלו.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חירחורים אצל תינוק בן חודשייםiska04/12/2008
החירחורים נשמעים בעיקר במצב שמיה..כאילו האף סתום אבל הוא לא,כי אני נותנת לו מוצץ והוא כן נושם מהאף. זה נשמע כמו ליכה שמטיילת לה בפנים..כי כשהוא משמיע א החרחורים האלה אם מניחים יד על החזה אז ממש מרגישים אותם. זה התחיל להפריע לו בשינה והוא מתעורר הרבה בגלל זה.. בנתיים אני נותנת לו טיפות על בסיס צמחים אקליפטוס ומיי מלח מידי פעם גם מכשיר אדים קרים... אין שיפור. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליסקה
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום יסקה,
נשמע כאילו את נותנת את המקסימום שאפשר.
שווה בדיקת רופא לראות אם יש מקום לאינהלציות או משהו אחר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות הנקה ופצעיםקרן03/12/2008
שלום רב, בתי נולדה לפני חודש וחצי בשבוע ה-38 בגלל IUGR. במשקל 2.200. אני מניקה מזה כשלושה שבועותשהילדה פולטת כמויות בעיקר במצב של שכיבה. הורדנו את כמויות האוכל ועדיין היא ממשיכה לפלוט ואינה רגועה. ביקרנו איתה בחדר מיון ונעשה לה אולטרא סאונד שיצא תקין.אולם הילדה איננה רגועה ולא תמיד זה בגלל הגזים. האם ייתכן שהחלב שהיא מקבלת בהנקה אינו עושה לה טוב? אנחנו מאוד לא שקטים ונודה לך על קבלת התייחסותך לנושא. כמו כן, לידה ייצאנו פיצעונים על הפנים ואיננו יודעים כיצד לטפל בהם. נודה לך מאוד באם תוכלי להשיב לנו בהקדם שכן אנו מאוד מודאגים בתודה ובכבוד רב, קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על הפנים
שרית03/12/2008אלו פצעונים אופיינים לתינוקות יונקים. הם נובעים מהורמונים שאת מפרישה (גם) דרך חלב האם. אין בהם כל סכנה לתינוק. מומלץ להתעסק בהם כמה שפחות. (אני כותבת לא כרופאה, אלא כאמא לשלושה ילדים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן
ד''ר הדר ירדני06/12/2008שלום קרן,
בקשר לפצעים קבלת תשובה יפה משרית.
בקשר לפליטות כדאי לבדוק. אני מבינה שהיצרות שוער נשללה. חשוב אם עולה היטב במשקל, כמה אוכלת, באיזו תדירות. כדאי לפנות עם כל הפרטים האלו לרופא. חלב לא טוב?? ממש לא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיעל03/12/2008
הייתי עם בני בן כמעט שנתיים בבדיקות במסגרת התפתחות הילד בתהש. עברנו את כול הבדיקות ובסוף ביקשו לעשות MRI עם MRS לבדיקה עם יש תהליך של חומר לבן? מזה אומר? האם יש לזה טיפול אם זה באמת מחלה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור
לא ברור לי מה בעיה. אני מבינה שבקשו MRI ראש, אבל חשובה הקליניקה.
לא נראה לי שזה לאתר אלא אם כן יהיה פירוט.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
יעל06/12/2008כמו שאמרתי הוא כבן שנתיים היום. בגיל שנה לערך התחיל ללכת וידע כ20 מילים וצרופי מילים, ואחרי כחודשיים (לאחר מעבר דירה) פתאום הוא חזר לזחילה על 3 רגליים, והמילים נדפו עת עת. חשוב לי לציין שגם נוטלד לו אח קטן תוך כדי, וגם עברנו דירה שוב. הלכתי להתפתחות הילד בגלל הריגרסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור
סביר להניח שלאחר שבדקו אותו רוצים לבצע מספר בדיקות כולל MRI על מנת להיות משוכנעים שהבעייה רק התנהגותית ואין גורם אחר - מחלה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)