מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתן חלב ללא לחליףעידית19/12/2008
ד"ר שלום יש לי תינוק שלא מזמן מלאה לו שנה, רציתי לדעת האם ניתן לתת לו מוצרי חלב ודייסה על בסיס חלב במקום תחליפי חלב? תודה עידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעידית
ד''ר הדר ירדני19/12/2008שלום עידית,
מגיל שנה אין בעיה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול וליחהאדוה19/12/2008
שלום רב בני בן השמונה חודשים סובל משיעול וליחה לאחר כמה נסינות לעשות אנילציה אין שיפור רב הרופא נתן לנו תרופה בשם דנלון בכמות 2.5 CC האם אתם מכירים את התרופה ? זה בסדר לתת לתינוק את התרופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאדוה
ד''ר הדר ירדני19/12/2008שלום אדוה,
אכן תרופה מוכרת למצבים של קוצר נשימה בינוני.
אין בעייה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יונק מספיקאמא טריה19/12/2008
שלום בני בן שלושה שבועות, ואני חוששת שהוא לא יונק מספיק. בשבועיים האחרונים הוא עלה רק 200 גרם (אבל הוא נולד די גדול, ככה שגם עכשיו הוא לא נחשב קטן לגילו), האם זה תקין? ואיך אפשר לגרום לו להעלות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאמא
ד''ר הדר ירדני19/12/2008שלום אמא,
כדאי להרגע (יהיה יותר חלב) ולהמשיך להניק בכיף.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיגת ברזלדנה18/12/2008
בני בן חצי שנה. כשאני נותנת לו ברזל (בבוקר) בד"כ אחרי חצי שעה-שעה הוא עושה קקי - האם זה פוגם בספיגת הברזל בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר הדר ירדני18/12/2008שלום דנה,
סביר להניח שלא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיםשירלי18/12/2008
שלום רב, האם מותר לתת לתינוק בן ארבעה חודשים ושבוע כמה לגימות של מים בתוספת גרגרי שומר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
שירלי18/12/2008שלום, עוד שאלה קטנה האם נורמלי פצעונים אדומים בקרקפת ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני18/12/2008שלום שירלי,
לשאלה הראשונה - לא נראה שיש בעיה.
בקשר לפצעונים בקרקפת יתכן ומדובר בפצעונים שמקורם בזיעה. האם את חובשת לו כובע? בכל מקרה זה מסוג הדברים שטוב מראה עיניים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הדר
שירלי19/12/2008שלום, יש לי כמה שאלות: אני לא חובשת לו כובע ומדוע שאלת? ולא הבנתי את המשפט האחרון "טוב מראה עיניים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני19/12/2008שלום שירלי,
שאלתי על כובע כי אולי הוא מזיע ומכאן התפרחת.
התכוונתי שזה מסוג הדברים שקשה לענות באתר וצריך לראות את הממצא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הדר
שירלי19/12/2008תודה רבה על המענה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטות מרובותחגית18/12/2008
שלום, בתי בת 8 שבועות ובשבוע וחצי האחרונים פולטת המון אחרי כל ארוחה (יונקת משני הצדדים), גם אחרי שעשתה גרפס. בנוסף קשה לה יותר להוציא גרפס ולפעמים היא לא מוציאה. נראה כאילו היא פולטת את כל מה שאכלה.... מה עושים ? כדי להפסיק את הפליטות? איך דואגים שהיא תשמור על משקל תקין ? (עד כה עלתה כ- 200 בחודש). איך ארגיש בטוחה להשכיב אותה לישון? אחרי שהיא נרדמת עלי ואני מעבירה אותה למיטה על הצד היא קמה כי יש לה עוד לפלוט..אני חוששת שהיא תשן כשיש לה עוד פליטה בדרך תודה מראש חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחגית
ד''ר הדר ירדני18/12/2008שלום חגית,
על פי התיאור נראה שיש מקום לבדיקת רופא.
בנוסף - ההמלצה היא להשכיב לישון על הגב עד גיל חצי שנה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חגית19/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת דםרוית18/12/2008
הי, עשינו ספירת דם לבני בן השנה הוא הרגיש לא טוב - היתה לו התקפת סטרידור ובנוסף הוא מצונן. בתוצאות היו שני ערכים מחוץ לתחום - לימפוציטים 48.7% (הטווח 67-77 ) Eosinophils 5.6% (הטווח 0-3) כל שאר הערכים בטווח. מה משמעות ערכים אלה? האם יש סיבה לדאגה או שערכים אלו מחוץ לטווח במצב של כל חולי? תודה מראש, רוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרוית
ד''ר הדר ירדני18/12/2008שלום רוית,
אין סיבה לדאגה התוצאה מראה על מחלה וירלית ונטייה לאלרגיה (אאזינופילים) יתכן שקשור בדלקת בדרכי הנשימה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות לתינוקת יונקתגלית18/12/2008
הבת שלי בת חודשיים וחצי, אני מניקה הנקה מלאה וכבר שבועיים וחצי בערך אין לה יציאה, האם יכול להיות שיש לה עצירות אפילו שהיא רק יונקת. בערב היא מתקשה להרדם ונראה שמציק לה. יש לה גם הרבה גזים והם מאוד מסריחים. האם יש משהו שאפשר לעשות? תודה, גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגלית
ד''ר הדר ירדני18/12/2008שלום גלית,
תינוקות יונקים יכולים לתת יציאה גם פעם בשבוע וזה תקין אם הם מרגישים טוב.
באם אכן לא היתה לה יציאה שבועיים וחצי, זה מחייב בדיקה!
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע קקיחגית17/12/2008
שלום, בתי בת 7.5 שבועות {נולדה לפני הזמן בשבוע 35.3 } אתמול היו לה סימני דם קלים בקקי, במקרה היינו אצל רופא עור ילדים והוא אמר שזה קרוב לודאי מפיסורה והמליץ לשים לה וזלין בפי הטבעת. מאז ששמתי לה אתמול צבע הקקי שלה השתנה והפך לצבע ירוק כהה. יש לציין שהיא ממש סובלת מכאבי בטן עוד לפני הוזלין, מקבלת סמיקול לפני כל ארוחה והקקי שלה בדרך כלל בצבע חרדל ומריח די חזק (יוצאים לה הרבה גזים לפני כן).עד כדי מצב שהיא בקושי נרדמת וממש מתפתלת מכאבים ובוכה המון. האם לדעתך יש סיבה לדאגה (בעקבות שינוי צבע הקקי)?והאם יש צורך לגשת לבדיקה מסויימת? בתודה מראש חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחגית
ד''ר הדר ירדני17/12/2008שלום חגית,
חשוב לדעת ממה ניזונה.
צריך לפנות לרופא הילדים ולבדוק האם קיימת פיסורה או הדימום ממקור אחר.
שינוי הצבע יתכן ומקורו בדימום.
בנוגע לכאבי הבטן כדאי לשקול תכשיר אחר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע קקי- המשך
חגית17/12/2008שלום ד"ר הדר, בתי ניזונה מחלב אם בלבד (הנקה מלאה). היא גם פולטת המון בשבוע האחרון- האם יש קשר לגזים/לפיסורה? תודה רבה חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחגית
ד''ר הדר ירדני17/12/2008שלום חגית,
נראה לי שיש מקום לבדוק את נושא הדם והפליטות. כאבי בטן יכולים להיות חלק מתמונה כללית של אי נוחות במערכת העיכול המתבטאת בפליטות, ואולי יציאה דמית.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חגית18/12/2008תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי בשעות הערבשירלי16/12/2008
שולם רב, יש לי תינוק מאוד מתוק בן 4 חודשים. לצורך העניין יום חמישי שעבר עבר חיסון מחומש שבעקבותיו הוא פיתח חום והיה מאוד נודניק. בתחילת השבוע הילד בשעות הערב פשוט מתחיל להיות נודניק בוכה , צורח, צרחות כאילו הורגים אותו,כאילו משהו מציק לו גם את הגזים הוא סיים כבר לא כואב לו. אתמול בבוקר לקחתי אותו לרופאה היא כמובן בדקה אותו אין לו כלום לא אוזניים, הריאות נקיות היא אמרה לי שהוא מגרד את החניכיים שלו למרות שהיא לא רואה התפתחות בחניכיים שאלתי היא ממה הבכי נובע בשעות הערב הצרחות ההצקה שאין לי מושג מה יש לו? תודה ומקווה שתוכן ההודעה מובן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שירלי16/12/2008שלום, רציתי לציין שביום שבת והיום יום שלישי הוא עשה צואה ירוקה מאוד עם ריח נורמלי מה זה אומר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין פריפל 3
שירלי16/12/2008היי, עוד שאלה קטנה, בני בן ה - 4 חודשים קיבל ויטמין פריפל ומכיוון שויטמין זה סמיך מדי ובהוראות אסור לערבב אז אני מטפטפת את הויטמין על המוצץ ונותנת לו האם זה אפשרי? האם יש מניעה לתת כך לתינוק ויטמין? תודה.
ד''ר הדר ירדני16/12/2008שלום שירלי,
נראה לי שמדובר בכאבי בטן שיגרתיים.
אפשר לנסות לתת תכשיר כנגד כאבים אלו בערבים ולראות.
לא נראה לי שיש בעייה עם הצואה אבל אפשר להראות לרופא דגימה.
אין בעייה בלתת ברזל במוצץ.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מטריד...ל16/12/2008
שלום אני אמא לתינוק בן שנה ושמונה חודשים, תינוק פעיל, חברותי ונבון יש לנו שאלה שמטרידה אותנו בחודשים האחרונים הילד לא מפסיק לגעת באיבר מינו, אנחנו יודעים שזה טבעי ונכון אבל הוא עושה את זה בצורה כל כך אגרסיבית ולדעתי גם כואבת הוא ממש מושך את האיבר ואת שק האשכים עד שלפעמים הוא יוצר לעצמו שריטות קטנות ואדומות בכל הזדמנות שהוא יכול לעשות זאת הוא עושה בכל החתלה, בכל מקלחת אנחנו מנסים להסביר לו שזה כואב ולא נעים אבל הוא מתעקש להמשיך בצורה אגרסיבית מה לעשות?? בעלי טוען שהוא יכול להזיק לעצמו ולאברו... בבקשה, תייעצו לי מה לעשות אני לא רוצה שייגרם כל נזק תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר הדר ירדני16/12/2008שלום,
צריך לראות שאין דבר מה שמציק לו ומגרה את העור וגורם לגירוד.
אם הכול תקין, צריך לדאוג לציפורניים גזורות ולא לדאוג.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בעור תינוק בן 6 חוד' בחזהאלונה16/12/2008
שלום רב, בני בן 6 חוד' והיתחלנו עם מוצקים לפני שבועיים רק דייסות בינתיים, לפני 4 ימים התחלנו עם דייסת שיבולת שועל (OAT) רק שתי כפות בבוקר והשאר זה רק הנקה מלאה. לפני יומיים שמתי לב בנקודות אדומות על עורו, בבית החזה ובטן ומאחורי הבירכיים בשתי הרגליים ומעט בידיים בחלק הפנימי של המרפקים. היום שמתי לב שהנקודות על העור יותר אדומות וניראה שהפריחה מיתגברת (לא שלפוחיות) וניראה שהעור מאוד מגורה, ובנוסף בני מאוד לא נינוח בימים האחרונים, אין סימני מחלה אחרים. רופא הילדים שראה אותו היום אומר שניראה כי זה סוג של אקזמה והמליץ לשים קרם לחות יום יומים ואם לא עובר לשים קרם עם קורטיזון שהוא רשם לי. הוא אומר להמשיך עם הדייסות שכבר נתתי. ממה יכולה לנבוע הפריחה? האם בכל זאת להפסיק עם הדייסות בינתיים? גם את החיסון של 6 חוד' לא נתנו עד שתעבור הפריחה. האם לקחת את בני לרופא עור? רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שאתם אולי ממליצים? אני מאוד רוצה להבין ממה זה נובע ואיך לטפל בדרך הטובה והמהירה ביותר. תודה על עזרתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלונה
ד''ר הדר ירדני16/12/2008שלום אלונה,
לרופא שלכם יש יתרון, הוא רואה את הפריחה.
ישנן סיבות רבות לפריחות בילדים אלרגיה למזון ואקזמה הן חלק מהן.
באם יש חום ואי שקט וסימנים נוספים יתכן ומדובר במחלה וירלית.
אני הייתי מפסיקה את הכלכלה החדשה רק למען הסר ספק
אפשר לפנות לרופא עור
צריך לראות על מנת לתת עיצה חכמה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס אצל תינוקותהדר15/12/2008
שלום רב, רציתי לדעת כיצד ניתן לאתר פסוריאזיס אצל תינוקות? ומה הטיפול המקובל במקרה שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להדר
ד''ר הדר ירדני15/12/2008שלום הדר,
פסוריאזיס היא מחלה סיסטמית המערבת את העור עם הסתמנות אופיינית.
באם עולה חשד, כדאי לפנות לרופא עור ילדים שם גם ינתן הטיפול.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינהלציהתמי15/12/2008
בוקר טוב ד"ר ביתי בת החצי שנה כבר שבוע וחצי מצוננת ומשתעלת הרופא המליץ על אינהלציה עם מי מלח משתמשים כבר 3 ימים אך אין שיפור ואף המצב מחמיר היא אינה ישנה בלילות וכמובן שגם אנחנו לא. הרופא רשם לי גם תרופה פילקה שמה. האם אפשר לקחת ביחד עם האינהלציה ומי המלח את התרופה? או שיש משהו אחר לעשות...היא משתעלת עד מצב שהיא נהיית אדומה ומקיאה חלק מהפעמים כתוצאה מכך. אודה על תשובה מהירה. יום טוב, תמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתמי
ד''ר הדר ירדני15/12/2008שלום תמי,
נשמע כאילו יש מקום לבדיקה חוזרת ואולי "שדרוג" הטיפול.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטותלירון14/12/2008
שלום, בי בן חודש וחצי רק יונק ללא תוספת. לא תמיד עושה גרעפס לאחר הארוחה. לאחרונה התחיל לפלוט הרבה לאחר הארוחה. מה זה אומר? האם שהוא אוכל יותר מידי? האם צריך להציע לו את השד השני לאחר שסיים לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללירון
ד''ר הדר ירדני14/12/2008שלום לירון,
ראשית כדאי לחכות שיעשה גרפס.
דבר שני לאבחין בין פליטה להקאה.
אם פולט אבל רגוע ועולה היטב במשקל, בדרך כלל אין בעייה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)