מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- בעיית התמודדות עם הגוף המשתנהדורין23/12/2018
אני בהריון שני, שבוע 24. בהריון הראשון בקושי עליתי במשקל וחזרתי לעצמי ממש מהר. בהריון הזה הכל שונה והגוף שלי ממש משתנה ואני בכלל לא מכירה את עצמי... אני שונאת איך שאני נראית, בגדים יושבים עלי מוזר ואני מרגישה רע עם עצמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגוף משתנה
ד``ר נועה ברק24/12/2018שלום דורין
אכן בהריון הגוף מתעגל ומשתנה ולעיתים קשה להתרגל לשינויים שמתרחשים . בדרך כלל הגוף חוזר למימדיו הטבעיים לאחר הלידה כך שהשינוי הוא זמני. פעילות גופנית מותאמת להריון יכולה לעזור.
אם את מרגיה עדיין במצוקה סביב הנושא ממליצה שתפני לפסיכולוגית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מהבדיקות במהלך ההריוןיולי20/12/2018
אני מפחדת מכל הבדיקות שעושים במהלך ההריון, כל הזמן מפחדת שאקבל תוצאות רעות או שהבדיקות עצמן יעשו איזה נזק לעובר. אני יודעת שזה חלק מהתהליך ושעדיף לבדוק הכל אבל זה ממש מכניס אותי לחרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פח מבדיקות
ד``ר נועה ברק20/12/2018שלום יולי
את מתארת תופעה שנקראת חרדת ברעאות המאופיינת בדאגנות מתמדת לגבי נושאים בריאותיים.
טיפול CBT הוא הטיפול המועדף בבעיה זו. חפשי מטפל באזור מגורייך או דרך קופת החולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה שנגמרו החיים שליהדסה18/12/2018
אני בת 22, התחתנתי לפני שנה. לא תכננו להיכנס להריון עד שאסיים את הלימודים שלי אבל קרה מה שקרה ועכשיו אני בהריון... לא רציתי להיות בהריון בכזה שלב של החיים שלי ואני מרגישה שעכשיו החיים שלי נגמרו. לא אוכל לסיים את הלימודים כמו שצריך ואני לא יודעת מה יהיה אחרי שהתינוק ייוולד... במקום לשמוח אני ממש עצובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגמרו לי החיים
ד``ר נועה ברק18/12/2018שלום הדסה
מבינה את מצוקתך. אם את מרגישה מדוכאת פני לרופא שלך ותחליטו כיצד לטפל, תרופתית , שיחתית או שניהם.
אל תחכי. הזמן אינו פותר את הבעיה. רק פעולה מצידך תעזור לך
מוזמנת לקרוא את המאמר שעלה כאן באתר על דכאון וחרדה בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורות משותפת עם זוג גייזדגנית16/12/2018
התחלתי בהליך של הורות משותפת עם זוג גייז, יש עוד כמה חודשים עד הלידה אבל נראה שהיחסים ביניהם מאוד לא יציבים ואני מאוד חוששת על ההשפעות שזה יהיה על המשך ההריון ועוד יותר מה יהיה אחרי הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורות משותפת
ד``ר נועה ברק16/12/2018שלום דגנית
אפשר להבין שחוסר הוודאות לגבי עתיד הזוגיות מאיים עליך
ממליצה שתדברי איתם, תשתפי בחשש שלך ותגיעו להבנה
במידה ולא, תשקלי טיפול איתם או בעצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדים בהריון מתרומת ביציתנעמי13/12/2018
אני בהריון מתרומת ביצית ועולים לי חששות על הילד שיוולד, שלא יהיה דומה לי ולא יחשיב אותי כאמא שלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית
ד``ר נועה ברק13/12/2018שלום נעמי
תרומת ביצית היא נושא מורכב אצל הרבה אמהות מכיוון שיש כאן גנים של אישה אחרת. ממליצה לך לדבר עם איש מקצוע.
לגבי אהבה, הילד יראה בך אמא גם אם אינכם דומים פיזית וכמובן שיאהב אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בהפתעה בגיל מבוגרזיוית11/12/2018
בת 42, יש לי כבר ארבעה ילדים וממש לא חשבתי שיהיו לי עוד ילדים וקרה הדבר ואני שוב בהריון. זה ממש מלחיץ אותי כי זה לא מתוכנן ואני לא מוכנה לזה לא מבחינת הבית ולא מבחינת החיים שלי כרגע ואני מרגישה מיואשת, אפילו חשבתי על הפלה אבל בעלי לא מוכן לחשוב על זה אפילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מאוחר
ד``ר נועה ברק11/12/2018שלום זיוית
את מציגה דילמה אמיתית. ממליצה שתפני עם בעלך לייעוץ זוגי אפילו חד פעמי ותגיעו להסכמה לגבי ההחלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם עשיתי את הבחירה הנכונהמירי09/12/2018
אני בהריון מתרומת זרע, ועכשיו אני פתאום לא בטוחה שעשיתי את הבחירה הנכונה ולא חיכיתי למצוא מישהו... אני בחרדות ולחצים כל הזמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה נכונה
ד``ר נועה ברק10/12/2018שלום מירי
אני משערת שחשבת לא מעט לפני שהחלטת ללכת על תרומת זרע.
אולי את יכולה לסמוך על שיקול הדעת שלך. חששות ופחדים הם נורמליים.
במידה ותרצי את יכולה לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך לעבד את הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות שהולכים וגוברים לקראת הלידהמירב04/12/2018
אני לקראת לידה, כבר מתחילת ההריון היו לי קשיים וחששות ופחדים שרק הולכים וגוברים לקראת הלידה עצמה, חשבתי שזה יעבור עד עכשיו.. מה אפשר לעשות כדי להגיע רגועה ללידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשות ופחדים
ד``ר נועה ברק04/12/2018שלום מירב
לא ציינת איזה חששות, אבל חשש מסוים הוא טבעי. מדובר בארוע משמעותי, יש הרבה חוסר וודאות סביב הלידה, שומעים כל מיני סיפורים.
את יכולה לקרוא על הלידה, לדבר עם אמא או אדם קרוב, או לפנות לייעוץ שיתן לך כלים להתמודדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לדמיון מודרך לקראת לידהאתי02/12/2018
אני מאוד לחוצה לקראת הלידה, הבנתי שיש שיטות לדמיון מודרך שעושות הכנה טובה ללידה וגם בלידה עצמה. יש איזו שיטה מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימיון מודרך
ד``ר נועה ברק03/12/2018שלום אתי
מומלץ מאוד לפנות לאיש מקצוע שיוכל לבנות את תוכן הדימיון המודרך בהתאם לצרכייך.
יש ברשת תסריטים שונים אך הם כלליים ולאו דוקא מותאמים לכל אחת באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבים לא פוסקים בהריוןקובי29/11/2018
מאז שאשתי גילתה שהיא בהריון היא לא מפסיקה לריב עם העולם, לא רק איתי גם עם המשפחה שלה עם חברות שלה, בעבודה לא טוב לה... אני חושב שהיא בלחץ נפשי שהיא לא מודה בו או משהו כזה, איך אני יכול לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבים
ד``ר נועה ברק29/11/2018שלום קובי
אחת הדרכים לעזור לזוגתך היא לשקף לה את המצב ולהציע לה דרכים להרגע כגון פעילות גופנית מותאמת להריון, נשימות, שיחה עם חברה קרובה.
אם כל אלו לא יספיקו כדאי לפנות לייעוץ מקצועי שיתן לה כלים להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שני הגיע במפתיעמוריה27/11/2018
גיליתי שאני בהריון, עוד לא עברה שנה מהלידה הראשונה ועוד לא ממש הסתגלתי למצב החדש, עכשיו אני ממש לחוצה מילד נוסף, אפילו נכנסתי להתקף חרדה אחרי שגילתי... איך מתגברים על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מפתיע
ד``ר נועה ברק27/11/2018שלום מוריה
בהנחה שאת רוצה יותר מילד אחד,את יכולה לראות בהריון כמתנה ולזכור שאין זמן מושלם להריון .סביר שהתינוק החדש יסב לך אושר.
אם יש בעיות בזוגיות או בעיות אחרות היכולות להעיב ממליצה שתפני לייעוץ. לגביהחרדות, דברי עם חברות, תאתגרי את המחשבות השליליות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלומות חוזרים על הפלהרובי22/11/2018
בהריון, שבוע 10. יש לי חלומות חוזרים על הפלות, כל פעם משהו אחר... במהלך היום אני בסדר אבל החלומות האלה מאוד מטרידים אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות
ד``ר נועה ברק26/11/2018החלומות יכולים להיות ביטוי לחרדה
ממליצה לפנות לייעוץ כדי לבדוק מה פשר החלומות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי כוח לאף אחד, גם לא לתינוקחנה25/11/2018
ילדתי לפני שבועיים, מהרגע שחזרתי הביתה מבית החולים אין לי כוח לאף אחד ולשום דבר, אפילו לא לתינוק שלי. כל מה שאני רוצה זה לישון, מרגישה שאני כבר לא אני ושאין דרך חזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כוח
ד``ר נועה ברק26/11/2018שלום חנה
יתכן ואת סובלת מדכאון לאחר לידה.
פני לטיפול בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים קיצוניים במצב הרוחמורן20/11/2018
אני יודעת ששינויים הורמונליים הם בלתי נמנעים בהריון, אבל אני מרגישה שהשינויים שלי קיצוניים יותר. בבדיקות הכל תקין, אז זה בטוח נפשי. אני נתקפת חרדות ומשתחררת מהן ונכנסת לסוג של אופוריה. זה לא היה ככה לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויי מצב רוח
ד``ר נועה ברק20/11/2018שלום שרון
יתכן ופיתחת הפרעת חרדה בהריון. ממליצה לך לקרוא את אמאמר שעלה כאן באתר על דכאון וחרדה בהריון. בנוסף, כדאי לפנות לגורם מקצועי לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וכדורים נגד דיכאוןתהל18/11/2018
מותר לקחת כדורים נגד דיכאון בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות בהריון
ד``ר נועה ברק18/11/2018שלו תהל
בהחלט אפשר בחלק מהמקרים
מממליצה שתדברי עם הרופא שלך ותכנסי לאתר של משרד הבריאות שם תקבלי אינפורמציה מדויקת לגבי ההמלצות התרופתיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?