מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- נפרדתי מבן הזוג בחודש שישישירי14/11/2018
אני בחודש שישי, בן הזוג שלי עזב אותי. מרגישה לבד כל כך ולא מוכנה לגדל את הילד לבד... לא מצליחה לישון, לא מצליחה לאכול, לא נהנית יותר מההריון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוג עזב
ד``ר נועה ברק14/11/2018שלום שירי
אכן חוויה קשה כאשר בן הזוג עוזב בתזמון שכזה.
את נשמעת במשבר ואני ממליצה שתפני לטיפול בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת שהעובר מרגיש את החרדהשיר06/11/2018
אני חושבת שיש לי טוקופוביה, ומה שעוד יותר מפחיד אותי זה שהעובר מרגיש את זה גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העובר מרגיש?
ד``ר נועה ברק11/11/2018שלום שיר
לפי מה שידוע לי לא נמצאו עדויות מחקריות לכך שהעובר מרגיש את חרדת האם. אבל את סובלת וכדאי שתפני לטיפול שיעזור לך להנות מההריון והלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחרדות שההריון שוב לא יקלטאנה04/11/2018
למעלה משנה בטיפולי פוריות, אני עכשיו אחרי החזרה ואני ממש ממש לחוצה ומפחדת ששוב לא יקלט. המצב הנפשי שלי משפיע על הסיכויים? יש כדורי הרגעה טבעיים מומלצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות
ד``ר נועה ברק11/11/2018טיפולי פוריות מלחיצים. יש מרכיב של חוסר וודאות, מקבלים הורמונים שגורמים לרגישות,לא תמיד מצליחים מיד.
המתח ברור. כדורי הרגעה אינם מומלצים כלל.
ממליצה שתנסי פעילותת גופנית מתונה, מדיטציה, נשימות וכו.
אם לא יספיק את יכולה לפנות לטיפול שיעזור לך להתמודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות לקראת ניתוח קיסריחן08/11/2018
אני בהריון עם תאומים, הכינו אותי לקיסרי. אני אחרי שתי לידות רגילות ואני מאוד מפחדת לקראת הניתוח וכל מה שכרוך בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי
ד``ר נועה ברק11/11/2018שלום חן
נראה שאת חוששת מחוסר הוודאות. ממליצה שתדברי עם הרופא שלך ואולי עם נשים נוספות שעברו ניתוח קיסרי
אינפורמציה יכולה להרגיע אןתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת שלא אצליח לאהוב אותהלימור11/11/2018
איבדתי תינוק לפני כמה שנים, עכשיו גילתי שאני בהריון לא מתוכן, לא מרגישה בשלה לתינוק נוסף ואני ממש מפחדת שלא אצליח לאהוב אותה ולהיות אמא כמו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אצליח לאהוב
ד``ר נועה ברק11/11/2018שלום לימור
עברת ארוע לא פשוט ויתכן שאת מגנה על עצמך במנגנון של ניתוק רגשי
אני ממליצה שתפני לטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג רפואי הבקי בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערות של אנשים אחריםעינב31/10/2018
אני משתגעת מזה שאנשים זרים או אפילו מכרים מרשים לעצמם להגיד לכולם את דעתם, כאילו יש להם אסמכתא מקצועית. הרבה אנשים אומרים לי שיש לי בטן קטנה ושזה לא תקין, זה כבר ממש נכנס לי לראש, בבדיקות הכל תקין אבל אני לא מצליחה לשחרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערות
ד``ר נועה ברק11/11/2018שלום עינב
הערות תמיד יהיו . אני מציעה שתתמקדי במה שהרופא שלך אומר ובתוצאות הבדיקות ולא תתני לרעשי רקע להעיב על מצב רוחך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון וחרדות לקראת סוף ההריוןחלי28/10/2018
לאור המצב בארץ אני כל הזמן נכנסת לחרדות, חושבת לאיזה עולם אני מביאה אותה ומצטערת שלא עשיתי הפלה. אני כבר בסוף ההריון, אין דרך חזרה, ואני ממש ממש בחרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד``ר נועה ברק29/10/2018שלום חלי
את נשמעת במצוקה ולכן ממליצה שתפני לטיפול מקצועי בחרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מהחיים של היום שאחרייוליה25/10/2018
בעלי חרדתי, אני דווקא הרגועה מבינינו, אבל הוא כל הזמן לחוץ על מה יקרה ביום שאחרי הלידה ועכשיו גם אני, לא יכולה לשתף אותו כי זה רק יחמיר את המצב שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום שאחרי
ד``ר נועה ברק29/10/2018שלום יוליה
תינוק חדש משנה את הדינמיקה המשפחתית אבל בדרך כלל גורם הרבה אושר יחד עם עבודה קשה..
ממליצה שתדברי עם מישהו קרוב כמו אמא או חברה
ממליצה על הספר לידתה של אם מאת סטרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה לדמיין איך תיראה הלידהאור23/10/2018
בת 37, הריון ראשון, עובר גדול. אני כל הזמן בחששות מהלידה עצמה, בעיקר לאור הגיל שלי ולאור הגודל של העובר, אני כל הזמן מוצאת את עצמי מדמיינת איך תיראה הלידה ואף פעם לא מגיעה לסוף כי אני נכנסת לחרדות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
ד``ר נועה ברק23/10/2018שלום אור
החשש שלך מובן. מצב חדש, יש הרבה בלתי נודע, העובר גדול ועוד סיבות שאולי עולות לך במחשבות.
את יכולה לנסות להתכונן ללידה ע"י קורס הכנה ללידה, שיחה עם אדם קרוב בעל ניסיון או לפנות לטיפול ממוקד שיעזור לך להרגע.
אופציה נוספת ויעילה יכולה להיות לימוד של היפנוזה עצמית. מדובר בתהליך טבעי, לא מסובך ויעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות בהריון בסיכון גבוהשלומית21/10/2018
בהריון רביעי, אמא לילדה ושתי הפלות, האחרונה בשלב מתקדם של ההריון. אני מוגדרת בהריון בסיכון גבוה ואני כל הזמן בחרדות ואני יודעת שזה לא מועיל למצב, אשמח לשמוע מה האפשרויות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון
ד``ר נועה ברק21/10/2018שלום שלומית
מבינה את מצוקתך לאחר היסטוריה לא פשוטה
ממליצה בחום שתפני לטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג רפואי שזאת מומחיותו. השרות ניתן חינם בבתי החולים. דברי עם הרופא המטפל ותקבלי הפנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות מזרוז של הלידהאפי18/10/2018
בהערכות משקל אמרו שהתינוק גדול ושייתכן שאצטרך לעשות זירוז לידה. אני מאוד מאמינה בחוויית הלידה, בלידה טבעית ושהוא צריך לצאת כשהוא מוכן ואני מפחדת שלידה מזורזת תעשה לו טראומה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז
ד``ר נועה ברק18/10/2018שלום אפי
למיטב ידיעתי אין חששש לטראומה נפשית במקרה של זירוז הלידה
לעומת זאת מצוקה בלידה יכולה לסכן את התינוק. ממליצה שתתייעצי עם הרופא שלךותחשבו יחד מה הדבר הבטוח ביותר עבורך ועבור התינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות של מניה דפרסיה בהריוןהילי16/10/2018
יש לי כל הזמן אפס אנד דאונס, רגע אחד אני ממש לחוצה וחרדה ואפילו בדיכאון ורגע אחרי זה אני מאושרת ומתרגשת ובאופוריה. אמרו לי שזה נראה כאילו יש לי מניה דפרסיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניה דפרסיה
ד``ר נועה ברק16/10/2018שלום הילי
שינויים במצבי רוח הם תופעה שכיחה בהריון המיוחסת בין השאר לשינויים הורמונליים.
לעיתים יש בעיות נוספות. ממליצה לך לקרוא מאמר שלי שעלה לאתר לגבי דכאון בהריון ואחרי לידה
אם הסימפטומים מתגברים, פני לרופא לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות לקראת ניסיון שנישירי14/10/2018
בהריון הראשון שלי אבחנו בעיות גנטיות אצל התינוק ונאלצתי לעבור הפלה. אני מאוד רוצה ילדים אבל אני ממש חוששת שזה יקרה בשנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק15/10/2018שלום שירי
אפשר להבין את החשש שלך לאחר שניסיון העבר היה כפי שהיה. ממליצה שתפני לייעוץ כדי להקל על החרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מהבדידות שאחרי הלידהנוף10/10/2018
שמעתי לא פעם שנשים מרגישות בדידות אחרי הלידה, כל היום להיות סגורה בבית עם התינוק. אני אהיה בחופשת לידה בחורף כך שהמצב יהיה חמור כפליים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות לאחר לידה
ד``ר נועה ברק10/10/2018שלום וף
חשוב שתהיה לך קבוצת תמיכה- משפחה, חברות, בן הזוג .
מחקרים מראים כי נשים ללא מעגלי תמיכה חשופות יותר לקשיים רגשיים כמו דכאון וחרדה לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת שבעלי יאהב את הילד יותר מאותיסוניה07/10/2018
אני בהריון ואני ממש מפחדת שבעלי יאהב את הילד יותר משיאהב אותי... זה ממש מטריד אותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאהב את הילד
ד``ר נועה ברק07/10/2018שלום סוניה
החשש שלך שייך לאי הודאות לגבי איך יראו החיים עם תינוק בבית. אני מניחה שמדובר בילד ראשון. ממליצה שתדברי עם בעלך בפתיחות על החששות שלך ותוכלי להרגע
במידה ועדיין תחושי במצוקה, כדאי לפנות לאיש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?