מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- פוסט טראומה אחרי הפלהגוני16/08/2018
נאלצתי לעבור הפלה בשלב מאוחר יחסית של ההריון, עכשיו נכנסתי להריון ספונטני ואני ממש בפוסט טראומה, עוד בשבועות ראשונים ומפחדת מהבדיקות ומהתוצאות שלהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסט טראומה
ד``ר נועה ברק20/08/2018שלום גוני
פוסט טראומה הינה מצב נפשי מורכב וסבוך שמתפתח אצל 20%מהאוכלוסיה בעקבות חשיפה לארוע מאיים ומסכן חיים.
אם אובחנת כפוסט טראומטית או אם את חוששת שיש לך הפרעה כזאת, פני בדחיפות לטיפול פסיכולוגי. בעיות מסוג זה אינן נפתרות באופן ספונטני והזמן שחולף עלול להחמיר את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה לא סדירה וסיוטים בהריוןשירן19/08/2018
נכנסת לשביעי, כבר כמה שבועות לא ישנה טוב ומתעוררת ומסיוטים, לא זוכרת מה חולמת רק יודעת שקמה ברע ומיוזעת ומתקשה לחזור לישון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוטים
ד``ר נועה ברק20/08/2018שלום שירן
יכולות להיות מספר סיבות לשינה טרופה וסיוטים. לעיתים מדובר בחרדה, לעיתים בטראומות עבר .בכל מקרה ממליצה שתפני לייעוץ כדי לפתור את הבעיה ולישון בשקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר קבלה של עצמי בהריוןאורית14/08/2018
אני לא מצליחה לקבל את השינויים של הגוף באהבה, לא אוהבת איך שההריון שלי נראה לעומת נשים אחרות שאני רואה, לא מצליחה להכיל את חוסר הנוחות והנראות והכאבים. אני רוצה שההריון הזה יגמר כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה עצמית
ד``ר נועה ברק14/08/2018שלום אורית
בהריון יש הרבה שינויים : גופניים, רגשיים ,משפחתיים וחברתיים. לעיתים קרובות קשה להכיל את כל השינויים שמתרחשים במהירות .
ממליצה לך לדבר עם אדם קרוב, עם הרופא ,או עם איש טיפול כדי לעבד את רגשותייך ולהנות משארית התקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבעלי יש חרדות מההריוןדנית12/08/2018
בעלי ממש חרד לי, לא מוכן לקיים יחסים, כל הזמן דואג למצבי, מה שבהתחלה היה חמוד עכשיו כבר ממש הפך למטרד... אני יודעת שזה מדאגה ומאהבה אבל אני לא יכולה להתמודד עם זה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל חרד
ד``ר נועה ברק12/08/2018שלום דנית
חרדה של בן הזוג היא תופעה שכיחה וניתנת לטיפול בדרך כלל. ממליצה שתפנו לייעוץ או אצל הרופא המטפל שיסביר לבעלך שהריון הוא תהליך טבעי, או לאיש מקצוע טיפולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפנוזה לטיפול בדכדוך הריוןשיראל09/08/2018
אני חושבת שיש לי דכדוך הריון, הבנתי שאת מטפלת בהיפנוזה. זה יכול לעזור לי במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכדוך הריון
ד``ר נועה ברק11/08/2018שלום שיראל
היפנוזה יכולה לעזור לאחר איבחון ובדיקת התאמה. אכן מדובר בטיפול קצר מועד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההריון הפך אותי להיפוכונדריתמיכל05/08/2018
ההריון הפך אותי להיפוכונדרית... זה מטריף אותי ואני יודעת שזה לא מוצדק אבל לא משתחררת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוכונדריה
ד``ר נועה ברק05/08/2018שלום מיכל
יתכן ופיתחת חרדת בריאות הקשורה להריון . מציעה שתפני לאיש מקצוע להתייעצות. זו בעיה נפוצה וניתנת לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי מנטלי להיכנס להריוןענבר31/07/2018
בן זוגי ואני מאוד רוצים ילד אבל יש לי קושי מנטאלי עם המחשבה שיהיה בתוכי משהו חי.. אני יודעת שזה מוזר אבל אני לא יכולה לשחרר את המחשבה הזאת וזה אפילו קצת דוחה אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי מנטלי
ד``ר נועה ברק02/08/2018שלום ענבר
את מתארת פער בין חשיבתך הרציונלית0רוצה ילד) לבין חשיבה לא רציונלית(חשש מהעובדה שיגדל תינוק ברחם שלך)
ממליצה בחום שתפני לאיש מקצוע שיעזור לך לישב את הקונפליקט שבתוכך ולהנות מהריון תקין ורגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה לטוס בחודש חמישיגלי02/08/2018
אני בהריון, צריכה לטוב מטעם העבודה, מאוד מאוד לחוצה מהטיסה ומה יקרה לעובר ואם יקרה משהו כשאהיה בחו"ל ואני לא דוברת את השפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בהריון
ד``ר נועה ברק02/08/2018שלום גלי
החשש שלך טבעי ומובן. הריון הוא מצב שיש בו הרבה איוודאות ולהיות לבד במקום זר בו אינך דוברת את השפה מעורר מחשבות.
ממליצה שאולי תצרפי אליך מישהו שיתן לך תחושת בטחון ואם אין ברירה אלא לטוס לבד, ממליצה שתלמדי מהספר דרכים בהן תוכלי להרגיע את עצמך( נשימות, דיאלוג פנימי מרגיע, תרגילי הרפייה וכו
התייעצות עם איש מקצוע יכולה להועיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות כלכליות לקראת הלידהליז29/07/2018
אנחנו במצב כלכלי לא טוב ואני צריכה ללדת בקרוב ואני ממש חרדה מהמצב הכלכלי, מפחדת שזה מזיק לתינוק על הדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה כלכלית
ד``ר נועה ברק29/07/2018שלום ליז
מבינה שמצוקה כלכלית היא גורם מלחיץ עבורך.
אין צורך שתלחיצי את עצמך עו יותר בכך שתגידי לעצמך שאת פוגעת בעובר.
את סובלת אבל העובר בטוח. תשדלי להרגע במידת האפשר ולאות את הלידה כאתגר ולא כאיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מדיכאון אחרי לידהנטע26/07/2018
הריון שני, בהריון הקודם היתה לי תקופה קצרה של דיכאון, זה היה מאוד קשה ועכשיו עם ילד שני אני ממש מפחדת שיקרה לי שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון אחרי לידה
ד``ר נועה ברק28/07/2018שלום נטע
עקב נסיון העבר מובן שאת חוששת.
מציעה שתפני לאיש מקצוע שיעזור לך להתמודד ולמנוע ככל האפשר את הופעת הדכאון.
יותר פרטים תוכלי למצוא במאמר שלי שיעלה בקרוב באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם לשמור או להפילתהל24/07/2018
היי, אני בת 19 ונכנסתי להריון אני לא יודעת אם אני רוצה לשמור אותו או לא. אני באה מבית מסורתי, אני מפחדת שאם אני אגיד להורים שלי אז הם יכריחו אותי לשמור אבל אני לא יודעת אם אני רוצה... רציתי עוד ללמוד ולעשות דברים ובטח לא כשאני לא נשואה... אני ממש לא יודעת מה לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
ד``ר נועה ברק24/07/2018שלום תהל
אכן דילמה. ממליצה שתפני לאיש מקצוע ותבררי לעומק את ההשלכות לכאן ולכאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת נורא מניתוח קיסרי נוסףיוליה22/07/2018
הלידה הקודמת שלי הייתה בקיסרי, כל ההליך היה נורא, הייתי כמה ימים בבית חולים, זירוזים, פומפות, סיבוכים שונים ומשונים ובסוף קיסרי. לקחתי המון זמן להשתקם ועוד יותר זמן לחזור לעצמי. עכשיו לקראת לידה שנייה, אני פוחדת שלא אוכל לעמוד בזה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מקיסרי
ד``ר נועה ברק22/07/2018שלום יוליה
מובן שאת פוחדת. עברת לידה קשה ולקח לך הרבה זמן להתאושש.
ממליצה מאוד שתדברי עם הרופא שלך ותנסי לדעת יותר על התהליך הצפוי הפעם. כמו כן אולי תשקלי לווי של דולה.
כמובן ששיחה עם איש מקצוע כמו פסיכולוג רפואי יכולה לסייע לך להתגבר על החששות , לתת לך כלים להתמודדות ולהיות נינוחה בלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ נוראי לקראת לידההילה19/07/2018
בלחץ נוראי לקראת לידה שצריכה להיות בשבועות הקרובים אפילו לא יודעת איך להגדיר ממה ולמה, פשוט הכל מהכל... מרגישה אבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ מלידה
ד``ר נועה ברק19/07/2018שלום הילה
לידה היא ארוע מרגש ויכול גם להלחיץ. אבל, חשוב לזכור שמדובר בתהליך טבעי ורוב הלידות מסתיימות בלידת תינוק חמוד.
אםת יכולה לדבר עם אדם קרוב, להעזר בדולה או לפנות לטיפול קצר. היפנוזה היא אחת הדרכים היכולוות לסייע לך לשלוט בחרדות.
ישנן שיטות נוספות שאת יכולה להשתמש בהן. כדאי להתייעץ עם איש מקצוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מסיבוכים ומומים מולדיםנטע-לי17/07/2018
שבוע 10, לפני שקיפות, מאוד חוששת מסיבוכים וממומים ומההחלטות שאני אצטרך לבצע לאחר מכן... רוצה להירגע וליהנות מההריון ולא להיות כל כך לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מסיבוכים
ד``ר נועה ברק17/07/2018שלום נטע-לי
חשש מהלא נודע הוא שכיח.
בני אדם אינם אוהבים מצבי חוסר ודאות. מבינה את חששך אך כרגע זהו חשש דימיוני. איש לא אמר שההריון לא תקין, אין אינדיקציה לכך שיהיו מומים ולכן כדאי להרגע. את יכולה לשוחח עם אדם קרוב, עם הרופא וכו.
במידה ואינך מצליחה להרגע ממליצה שתפני לעזרה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה על טעויות של ההוריםחן15/07/2018
אני לקראת לידה ראשונה ואני מאוד חוששת מההורות, מפחדת לעשות את אותן הטעויות שההורים שלי עשו איתי ועם אחים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהורות שלום חןמובן שתחששי ממה צופן העתיד ואיזה אמא תהיי במיוחד לאור אי הרצון לשחזר את הטעויות של הוריך.את יכולה לקרוא על הנושא או לפנות להדרכת הורים או לפנות לטיפול פסיכולוגי.עצם המודעות שלך היא מבורכת ואני בטוחה שתמצאי את האפיק שיעזור לך להיות אמא טובה.בהצלחה
ד``ר נועה ברק15/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?