מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממכשיר bluetooth מסוגים שוניםגרשון21/11/2016
האם מכשירי הbluetooth שמזמינים באינטרנט (הזולים ביותר) פולטים יותר קרינה או לחלופין הטלפון שממנו משדרים למכשיר פולט יותר קרינה כאשר מדובר במכשיר bluetooth זול מאשר באחד שיותר יקר, כמו למשל כזה שבא מובנה בתוך הרמקול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשירי הבלוטוס קרינה מזערית זניחה, בתנאי שלא הולכים איתם
ד``ר דני וולף23/11/2016כל הזמן על האוזן. הקרינה של הבלוטוס לא תלויה בעוצמת הקרינה של הפלאפון, וזה הטוב בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בגן, האם אפשר להיות רגועה ?ליטל21/11/2016
ערכתי מדידה בגן של הבן שלי. התקבל ערך של 0.1 מילי וואט למטר רבוע. האם תקין ? האם יש השפעות ביולוגיות בערך כזה? תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין מאוד. הגבול 0.1 מיקרוואט\ סמ"ר = 1 מיליואט\מ"ר
ד``ר דני וולף23/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייפד מוטען בחדר,מחכה לתשובה,תודהמאיה20/11/2016
שלום,
ישנתי בחדר כשהאיפד היה מוטען,שכחתי לנתק,
אמנם היה מרחק,אבל זה מסוכן?
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתנה תשובה
ד``ר דני וולף21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפד מוטען בחדר-חוששת מהקרינהמאיה20/11/2016
שלום
אתמול נרדמתי כשהאייפד היה מוטען בחדר,זה אמנם היה קצת רחוק אבל עדיין בחדר,אני חוששת מהקרינה
האם זה מסוכן?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתנה תשובה
ד``ר דני וולף21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאייפד מוטען בחדרמאיה20/11/2016
שלום,
אתמול כשנרדמתי בחדר האייפד היה מוטען,שכחתי לנתק,זה אמנם קצת במרחק מהמיטה,אבל אני לחוצה מהקרינה?
זה באמת מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום סיכון מחשיפה חד פעמית
ד``ר דני וולף21/11/2016מה גם שהיה מרחק של חצי מטר בערך לפי תיאורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מחימום תת רצפתייוסי19/11/2016
היי.. בבית יש לנו חימום תת ריצפתי שעובד על גז. ומתחת לבלטות צינורות מים.האם יש סיכון של קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלא, אבל למה שלא תמדדי
ד``ר דני וולף20/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר דני וולף אבקש את דעתך בתור רופאעמית19/11/2016
היי ..רוצה לברך אתכם על העבודת קודש שאתם עושים. לפני כחודשיים התברר לי שבתי בת ה3 נחשפה לרמות גבוהות בחדרה של קרינה מתדר חשמל 2-3 מיליגאוס בשעות השיא בסתיו ובאביב..ובחורף ובקיץ אני מניחה-5 4 בשעות השיא. ומחצות קצת פחות. בסלון הערכים נמוכים בחצי, אנחנו גרים בדירה 3 שנים מאז שהיא נולדה.לאחר בירור מעמיק התברר שהקרינה מבחוץ וזה כרגע בבדיקות ובטיפול אני מקווה. לאחרונה נורא מטריד אןתי נושא הפוריות האם יכול להיות שהביציות של בתי נפגעו ? אני מאוד מוטרדת ולא רגועה במיוחד בתור אחת שעברה שנים של טיפולים כדי להביא את הילדה הזו...אני ממש בדיכאון ביחוד שבנוסף בסלון קיימת גם קרינת רדיו עד רמה של 0.1 מילי וואט למטר רבוע מאנטנה סלולרית. בנתיים הבת שלי ישנה במסדרון. אשמח לשמוע את דעתך בתור רופא האם יש סיכוי שהקרינה פגעה לה בפוריות ? תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפוריות בטוח שלא נפגעה. גם הקרינה שהיא פחות מ-3 מיליגאוס
ד``ר דני וולף20/11/2016בשעות השיא במשך כמה שעות ממש לא נורא. הילדה לא נפגעה כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לניקוי קרינה מהגוףרוני19/11/2016
האם יש איזו תרופה או תוסף שמנקה קרינה מהגוף ??יש דבר כזה ? האם יש בדיקה שיכולה לראות האם גופנו מושפע מקרינה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לכל השאלות
ד``ר דני וולף20/11/2016נוגדי חמצון טובים לכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על איזה ציר צריך להסתמך בבדיקת קרינהליאורה19/11/2016
שמתי לב כשאני מודדת קרינה lf בציר x הערכים נמוכים בחצי ובציר y הערכים גבוהים יותר ....על איזה ציר אני צריכה להסתמך ? נמדד במכשיר קורנט . ואיזה מכשיר יותר אמין קורנט או המכשיר של מהנדס קרינה שהוזמן מטעם המועצה שלנו ...הערכים אצלו היו נמוכים בחצי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא אם המודד אמין ולא עובד בשביל
ד``ר דני וולף20/11/2016או עם חברה כזו או אחרת.
לגבי המדידה שלך, לקחת את הערך הגבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחברה שמדדה אצלי ד.ג.ש מדידות והנדסה
המשך20/11/2016אם אתה מכיר את החברה הזו ? זו חברה חיצונית שהמעוצה שכרה בכדי לבדוק את הקרינה בישוב כי אנשים התלוננו.איך יתכן שאצלו הערכים בחצי משלי ? הוא טען שהמכשיר שלו בעלות של 4 אלף שח...יכול להיות בגלל שהמכשיר שלי קיבל מכה אז הערכים גבוהים יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת קרינה מעל מיטת תינוקתאתי18/11/2016
חברה השאילה לי מכשיר ונמדד מעל מיטת תינוקת 0.01 מיליוואט למטר מרובע. האם אפשר להיות רגועה ? מה זה אומר שיש קרינה או אין ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט בהחלט כן!!
ד``ר דני וולף20/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קרינה ממעליתאבג18/11/2016
בבניין בו אני עובדת מתקינים כעת מעלית חדשה. החדר שלי בקומת המרתף ומצויי בסמוך לפיר. המעלית אינה מגיעה לקומה בו אני יושבת אבל הפיר שלה בהחלט כן. ישנה קופסאת מתכת בפיר בצד החדר שליי. יש כ30-50 סמ בטון בין הפיר לחדר. האם יש סיבה לחשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנוע שהוא החלק היותר מקרין נמצא בגג
ד``ר דני וולף20/11/2016אין סכנה, אין קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מראוטר אלחוטי בממ"דאור פוגל17/11/2016
ערב טוב.
יש ברשותי ראוטר אלחוטי ואליו מחובר מעין קופסה שחורה של יס. שניהם נמצאים על מדף בגובה של מעט יותר מ-2 מטר בחדר שלי שהוא ממ"ד. הם נמצאים בפינה אחת של החדר שבה גם עמדת המחשב שלי, המיטה שלי היא בפינה שממול.
השאלה היא האם אני נחשף לקרינה ברמה שצריכה להדאיג אותי?
נ.ב: במידת הצורך אוכל לתת פרטים נוספים על הראורט ועל הקופסה של יס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רצוי לישון עם ראוטר בחדר. רצוי לכבות
ד``ר דני וולף18/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה, אולם עדיף לא לישון עם ראוטר
ד``ר דני וולף19/11/2016פועל בחדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כ5 ימים של שינה ליד סלולארי ליד הראש או הגוף זה מסוכן?חיים17/11/2016
ערב טוב בדרל כלל אני מאוד מקפיד על מרחק רב מהנייד בזמן השינה במיוחד ואני גם בדרך כלל מעביר למצב טיסה ליתר ביטחון השבוע יצא שישנתי ליד הנייד בחלק מהימים ליד הראש ובחלק ליד הגוף ממרחק קרוב האם נחשפתי לקרינת הסלולאר בצורה מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זניח. 5 ימים לא יסכנו איש בייחוד לא אם היו
ד``ר דני וולף18/11/201620-30 ס"מ מהנייד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה חד פעמית לא מסוכנת כלל
ד``ר דני וולף19/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי איזוטופים- בלחץ!!!!נטלי17/11/2016
שלום רב !
אמא שלי עברה ביום רביעי בתשע בבוקר 16/11 מיפוי ריאות עם איזוטופים...יש לי שאלה אני מודאגת..אנו רוצים להיפגש לארוחת ערב משותפת והילדים שלי בני 6 ו 8 רוצים לישון אצלה בבית ביום שישי 18/11...האם זה אפשרי? יעברו 48 שע מהבדיקה???
האם זה לא מסוכן כי היא מקרינה ופולטת??
האם הם יכולים לישון אצלה ???
חוששת מאוד
תודה מראש על ההתייחסות
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה בתנאי שינקו היטב
ד``ר דני וולף18/11/2016את כל ההפרשות שלה, מצעים, מגבות, שירותים, אפילו גלילי נייר בשירותים, ובוודאי אסלות, וכלי אוכל שנגעה בהם בימים האחרונים, אפילו אם רק הכניסה את הכלים למדיח בימים האחרונים לשטוף שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה בתנאי שלא יהיו במגע עם ההפרשות שלה
ד``ר דני וולף19/11/2016כלומר, מצעים, שירותים ואחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה לדני וולף היקרליטב17/11/2016
האם אפשר לקבל את המייל שלך ? אני לא מצליחה להעלות לכאן הודעה ארוכה וממש רוצה להתייעץ איתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לכתוב תשובה באתר שלחי שוב
ד``ר דני וולף21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdr.
ד``ר דני וולף21/11/2016wolfd
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברי את כל חלקי המייל כי אחרת לא ניתן לכתוב
ד``ר דני וולף21/11/2016gmail
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdr.wolf
ד``ר דני וולף21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)