מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיפוי ריאות עם איזוטופיםנטלי17/11/2016
שלום רב !
אמא שלי עברה ביום רביעי בתשע בבוקר 16/11 מיפוי ריאות עם איזוטופים...יש לי שאלה אני מודאגת..אנו רוצים להיפגש לארוחת ערב משותפת והילדים שלי בני 6 ו 8 רוצים לישון אצלה בבית ביום שישי 18/11...האם זה אפשרי? יעברו 48 שע מהבדיקה???
האם זה לא מסוכן כי היא מקרינה ופולטת??
האם הם יכולים לישון אצלה ???
חוששת מאוד
תודה מראש על ההתייחסות
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן, אולם לא לבוא במגע עם ההפרשות שלה
ד``ר דני וולף20/11/2016סדינים, מגבות, לנקות היטב אסלות, וכיו"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה במפגש עם אדםאייל16/11/2016
היום נפגשתי עם מישהו שהיה אתמול עם מישהי בבדיקת PET CT
האם יש לי סכנה מקרינה מהמפגש הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, יום זה מספיק זמן,
ד``ר דני וולף17/11/2016ובכלל העיקר זה לא לגעת בהפרשות שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? אדם שליווה את הנבדק בבדיקת
מיטל17/11/2016PET CT הוא פולט קרינה אחרי הבדיקה? ברצינות? מה לגבי הנבדק עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב- PET-CT הנבדק חשוף לקרינה רבה
ד``ר דני וולף18/11/2016הן מה- CT הן מהחומר המוזרק. אם לא באים במגע הדוק עם האדם, או נכון יותר עם הפרשותיו אין בעיה לסובבים אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אין בעיה
ד``ר דני וולף19/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל ליד בניין מגוריםמיטל16/11/2016
האם זה תקין לגור בבנין הזה ? שלידו יש עמוד חשמל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהתמונה הזאת אי אפשר להסיק כלום
ד``ר דני וולף17/11/2016זה נראה עמוד חשמל של שהמתח בו לא גבוהה, ואין נתונים על המרחק מהדירה לעמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל ליד בניין מגוריםמיטל15/11/2016
האם העמוד חשמל הזה מסוכן בקרבת הבניין שלידו? האם לא מומלץ לגור בבניין הזה בגלל העמוד חשמל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתנה תשובה
ד``ר דני וולף17/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאמי רשת ומגדילי טווחדנה15/11/2016
שלום. בגלל בעיות קליטה בממ"ד אנחנו שוקלים לשפר את שלום. בגלל בעיות קליטה בממ"ד אנחנו שוקלים לשפר את הקליטה באמצעות מתאם רשת על גבי חשמל (רצוי עם WIFI). הממ"ד משמש גם כחדר לימודים של הילדים. עד כמה הקרינה של מכשירים אלו מסוכנת בפרט לילדים? האם להעדיף מכשיר ללא WIFI או שגם הוא פולט קרינה משמעותית? אודה להתייחסות להבדלי קרינה בין שני סוגי המתאמים ומה עדיף לילדים. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאם רשת לא מקרין כלל
ד``ר דני וולף17/11/2016בתנאי שלא מחובר אליו בקצה ראוטר. ובקיצור, מתאם רשת לא מקרין אם הכול הולך קוי, רק אלחוטי מקרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז השאלה שלי היא כמה מקרין מתאם רשת אחלוטי
דנה17/11/2016(עם WIFI)? מתאם אחד מחובר לראוטר עם כבל רשת. והמתאם השני פשוט מכניסים לשקע חשמל בממ"ד על מנת שניתן יהיה לגלוש ב-WIFI בממ"ד.
האם המתאם בממ"ד פולט קרינה בכמויות גדולות ועדיף לוותר עליו נוכח העובדה כי הממ"ד משמש כחדר לימודים של הילדים? או שאפשר להשתמש? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם רשת אלחוטי
דנה20/11/2016אשמח אם תענו. כנראה השאלה פוספסה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדים וקרינה ממכשירי WIFIדנה15/11/2016
שלום. לכמה שעות/דקות ביום רצוי להגביל את שימוש הילדים במכשירי WIFI למיניהם (טאבלט, טלפון)? עד כמה הקרינה הזו מסוכנת להם? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדברים אלו אין כללים מדויקים ואי אפשר
ד``ר דני וולף16/11/2016לעמוד עם סטופר ולהגיד. WI FI לגלישה לא בעייתי, אם לא מחזיקים את המכשיר ליד האוזן, ומשתדלים להרחיקו חצי מטר מהגוף. כמו כן כדאי לשמור מרחק של מטר לפחות מהראוטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקרינה ממקרוגלדנה12/11/2016
שלום, האם יש בעיה להניח מייבש בקבוקים לתינוק על המיקרוגל? כלומר אני מניחה מגבת על המיקרו ועליו מתקן מייבש בקבןקי תינוק ומוצצים
יש בעיה עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיית קרינה כלל
ד``ר דני וולף14/11/2016הקרינה לא מועברת על ידי שום מדיה. רק שימי לב לא לכסות את פתחי האיוורור של המיקרו עם המגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI וטבעת מסתם האם יש סיכוןדדי11/11/2016
שלום רב,
מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי פורום פעיל אחר שיכול לתת תשובה לשאלתי..
לפני כחמישה חודשים עברתי ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי והותקנה אצלי טבעת אדוורד 5200 עשויה ממתכת. לאחרונה סובל מסימפטומים שונים ונשלחתי לבדיקות MRA head MRI head MRA neck
הבנתי שבטוח מבחינתי לעבור את הבדיקות הללו אבל בכל זאת אני קצת מודאג, האם אין סיכון לטבעת ו-או לתיקון שלי? מה בעצם יכול לקרות כתוצאה מהשדה המגנטי למתכת שבליבי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה באמת לא שייך לפורום.
ד``ר דני וולף12/11/2016החלקים המושתלים ברובם לא מושפעים מהקרינה, אולם רק מי שהתקין את הטבעת יכול לדעת בוודאות, ויש הוראות מדויקות של היצרן אם מותר או אסור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת בהריון, מעבר דרך גלאי בחנות שצפצףל10/11/2016
שלום, אני בהריון שבוע 15, החרדות עובדות שעות נוספות...אני יודעת שזה בטוח בהריון לעבור בגלאים שעומדים בכניסה לחנויות, מה קורה כאשר שכחו להסיר מדבקה וצפצפתי תוך כדי המעבר. כלומר הגלאי זיהה משהו... האם הייתה קרינה אלקטרומגנטית מוגברת בשלב הזה? האם מסוכן לעובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא, המדבקה לא מקרינה וגם הגלאי לא
ד``ר דני וולף12/11/2016אין שום חשש, היריון פורה ומוצלח, ו.... לחשוב על צימרים וטיולים ולא על צרות ומומים. תחשבו טוב - יהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון תיקשורת קטן וארון חשמל קטןיוכבד09/11/2016
רציתי לישאול לגבי ארון תיקשורת וארון חשמל שנימצא בתוך בקחר ופותחים אותם למיקרה הצורך עם דלת מפלסטיק שפותח או סוגר את הארונות כמו שנהוג היום לשים אותם בתוך הבית אצלנו הוא נימתא בתוך מקום שנימצא ממש קרוב לעגלת תחנוק שאנחנו שמים שם בלי התינוק כמובן כשאנחנו לא מישתמשים בעגלה והידית של העגלה נימצאת בנגיעה סמוך לארון החשמל שאלתי האם כשאנו שמים את התינוק שם ונוגעים בידית תוך כדי הליכה יכולה להיות קרינה עלינו ועל התינוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון תקשורת אם הכוונה לכזה שחוטי הטלפון
ד``ר דני וולף10/11/2016והטלוויזיה נמצאים בתוכו, לא מקרין כלל. ואף אם היה מקרין לכמה דקות ביום אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארון חשמל וארון תיקשורת אנסח את שאלתי שוב לא רשמתי כמו שצריך
יוכבד10/11/2016אנחנו גרים בבנין חדש שיש בתוך הדירה ארון לחשמל וארון לתיקשורת אני מצמידה עגלת תינוק ממש צמוד לארונות אלה ללא התינוק שאלתי האם יכולה לעבור קרינה מהארונות לעגלת התינוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה לא עוברת באמצעות שום מדיה
ד``ר דני וולף15/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמזום שלא מפסיק בדירהעדן08/11/2016
שלום,
אנו גרים בדירתנו (קומת קרקע) כשנה. מאז שעברנו לדירה, אני שומעת זמזום/רעש של ויברציות באופן קבוע. הרעש הוא ב2 סוגים: האחד קבוע ותמידי כל הזמן ווווווווווווווווו בסולם נמוך מאוד. השני הוא כמו רטט שמופיע בתדירות של כל כמה שניות מופיע לכמה שניות לא מס' שניות קבוע. את הסוג השני, הרטט, אני אף מסוגלת לחוש כרטט בשכיבה על הכרית במיטה למשל. אציין כי בעלי טוען שאינו שומע דבר, אבל לי יש שמיעה חדה יחסית. שכנה ששוחחתי איתה טוענת שלאחר שהסבתי את תשומת ליבה, היא הבחינה בכך גם. במרחק של 8 מטרים מהבית ניצבים עמודים של קוי טלפון של בזק ומהצד השני של הבית במרחק של כ8 מטרים לערך ניצבים קווי חשמל. לפני כחצי שנה הזמנתח בדיקת קרינת חשמל דרך מלרז. הבדיקה יצאה תקינה. שאלותי:
1- האם הדבר עלול להיות מקור כלשהו של קרינה?
2- האם יש צורך בבדיקת קרינה נוספת מסוג אחר אשר אינו קרינת חשמל? איזה סוגי קרינה נוספות קיימות אשר ניתן למדוד אותן?
3- עוד אפיון נוסף של הרעש, בסוג הרטט השני ( זה שמופיע בתדירות של כל כמה שניות ולא באופן תמידי), בעת הנעה או הזזה של הראש שלי אני מפסיקה לשמוע אותו ואז הוא חוזר. כלומר הזמזום מפסיק וחוזר עם תנועתיות של הראש או לעיתים של היד או כל תנועה אחרת במרחב. לעיתים הזמזום מפסיק וחוזר אם יש רעש קטן לדוג' של הזזת כסא מהשכנים מלמעלה. האם יכול להיות שמדובר בגלי קול לאור הדברים הללו? או שאולי טינטון?
אשמח לתשובתכם, יש תינוקות בבית.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובתכם....
עדן08/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמזום שלא מפסיק בדירה
ד"ר זמיר שליט"א08/11/2016כנראה שאת "שומעת" את השדה המגנטי המושרה מקו החשמל. התופעה מוכרת: יש אנשים שחשים בשדה המגנטי, וזה אינו טינטון. קו הטלפון אינו משרה שדה אלקטרומגנטי כלשהו מחוץ לכבל שלו. שמיעת השדה שלך אינה מעידה על חוש שמיעה טוב, אלא על רגישות מיוחדת לקלוט את תדר השדה. כדאי שתמדדי את עוצמת השדה המגנטי, כדי לדעת אם אינו מסוכן לבריאותך. כי התשובה שקיבלת שהשדה "תקין" לא מספיקה. ניתן לשכור מכשיר ולמדוד לבד. איני יכול להמליץ באתר על חברה שמשכירה מכשירים, אז אנא פני אלי במייל הפרטי שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במיברשת חשמלית ניטענתרונה05/11/2016
האם יש סכנה של קרינה למיברשת חשמלית קרמית שהיא ניתנת ומטעינים אותה והיא נועדה להחליק שיער מסולסל והיא ניטענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר דני וולף08/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר סטרימר יש קרינה?מיכל04/11/2016
שלום רב. האם למכשיר סטרימר המחובר לאינטרנט באמצעות כבל יש קרינה? והאם צריך לשמור מרחק מסויים ממנו לילדים/מבוגרים? והאם לממיר (עידן +) כנ"ל? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר דני וולף08/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה מאחורי מדפסת משרדיתמיטל01/11/2016
האם ישיבה מאחורי מדפסת, כאשר גב המדפסת איפה שחוטי החשמל מתחברים מסוכנת ? גב המדפסת מופנה כלפיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן
ד``ר דני וולף02/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מרמקול בלוטוס ביתיבר30/10/2016
שלום
האם רמקול בלוטוס - הכוונה לרמקול ביתי (לא באוטו) - כזה שמתחברים אליו באמצעות בלוטוס בבית ומשמיעים מוזיקה מהנייד בצורה אלחוטית - האם יש סיכון בריאותי ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון מרמקול זה.
רם דישון30/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה רמקול בלוטוס
בר30/10/2016תודה, אחדד את השאלה, האם רמקול כזה משדר אות בלוטוס כל הזמן, ובקרבה לגוף מזיק כמו טאבלט או מכשיר סלולרי? האם יש צורך לשמור מרחק מסוים ממנו שהוא פועל משדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חשש מקרינה מבלוטוס?
משה30/10/2016יש חשש מקרינה ממכשירי בלוטוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)