מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קופסת חיבורים על הקיר מאחורי המיטה.נתן22/02/2017
דירה שכורה כבר 5 שנים, גיליתי מאחורי גב המיטה שלנו (באיזור בו אנו שמים את הראש, קופסת חיבורים שקועה בתוך הקיר ממנה (על קו אחד עם שרשורים) כנראה יוצאים שקעים בכל החדר (שאינם בשימוש!) ותאורה. בדרך כלל כשאנו במיטה דלוקה טלויזיה ומנורה אחת או שתיים. האם מסוכן שקופסת החיבורים נמצאת מאחורינו? בהנחה שיש רק כרית וקרש מיטה בינינו לבינה ובהנחה שהצריכה היא של טלויזיה ו2 מנורות בלבד? אם כן לאן אוכל להזיז את המיטה? הכבלים עוברים בכל היקף החדר בקיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוב לוודאי שאין בעיה, אבל הטוב ביותר הוא למדוד.
רם דישון22/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן איוורור הנדרש בבית פרטי העשוי כולו מבטון בהיבט גז ראדוןדני קליין20/02/2017
שלום. ד"ר רונימוולף, אשמח אם תוכל להתייחס לנקודות שהעלתי בתשובתי הקודמת. בתודה מראש, דני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איוורור רגיל. נכון שבית \ דירה שבנויים מבלוקים לבנים רמת הקרינה שלהם נמוכה מבית שבנוי מכול סוג של חומר בנייה אחר, בבטון יש כ- 10% אפר פחם שיש בו קרינה מסוימת, בייחוד אם הוא עבה כמו בממ"ד, לבני פומיס נמצאים על סף גבול הקרינה וזה בוודאי לא מוסיף בריאות לעם ישראל, אולם איוורור רגיל מספיק
ד``ר דני וולף22/02/2017איוורור רגיל. נכון שבית \ דירה שבנויים מבלוקים לבנים רמת הקרינה שלהם נמוכה מבית שבנוי מכול סוג של חומר בנייה אחר, בבטון יש כ- 10% אפר פחם שיש בו קרינה מסוימת, בייחוד אם הוא עבה כמו בממ"ד, לבני פומיס נמצאים על סף גבול הקרינה וזה בוודאי לא מוסיף בריאות לעם ישראל, אולם איוורור רגיל מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה קרובה לדירה מושכרתשרה19/02/2017
שלום, אנחנו רוצים לשכור דירה, ליד הדירה יש קופת חולים שעליה סוג של אנטנה (מצורפת תמונה), אני לא יודעת אם היא נחשבת אנטנה סלולרית משום שהיא נראית קטנה מאוד וגם לא מופיעה כאנטנה סלולרית במפה הממשלתית, אך רציתי לשאול האם יש בעיה עם אנטנה כזו? יכול להיות שזה מה שנקרא מתקן גישה אלחוטי?
עוד שאלה, במפה הממשלתית לאנטנות סלולריות ראיתי שהאנטנה הסלולרית הכי קרובה לדירה נמצאת במרחק 230 מטרים, האם זהו מרחק בטוח?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה יותר מקרוב
שרה19/02/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זו אינה אנטנה סלולרית. נראית כמו אנטנה של מכשירי קשר. בררי בקופת חולים מה זה בדיוק.
רם דישון19/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי ואם אר איי - סיכוני קרינהרון19/02/2017
אני צריך לעשות 2 בדיקות לעמוד שידרה צוארי ולמותני הקופה אישרה לי רק בדיקת אם אר איי אחת שזה לעמוד שידרה צוארי למותני אצטרך לעשות סי טי מה אתם לפי הבנתכם הייתם ממליצים לי מבחינת קרינ לעשות אחת אם אר איי ואחת סיטי או כבר לעשות את 2הבדיקות בסיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף אחת MRI ואחת CT.
רם דישון19/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לעשות אם אר איי ולאחר מכן סיטי באותו יום כי עד כמה ש
רון20/02/2017לאאחר שראיתי שהתשובה שלך לעשות בדיקה אחת אם אר איי ושניה סיטי מכיון שקיבלתי אישור רק לבדיקה אחת באם אר איי האם אפשר לעשות את 2 הבדיקות בהבדל של שעתיים כי עד כמה שידוע לי מזריקים באם אר איי גדילונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר אבל למה צריך?
ד``ר דני וולף22/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבדיקת סיטי ואם אר איים מבקש שדר וולף יענה לי
רון22/02/2017אני ביקשתי לדעת אני צריך לעשות 2בדיקות לעמוד שידר צוארי ולעמוד שידרה מותני קיבלתי אישור רק לבדיקת אם אר איי צוארי ואת השניה לעשות סיטי השאלה שלי האם לעשות כבר את 2הבדיקות בסיטי וליגמור אם זה או לעשות אחת שאישרו לי באם אראיי ואחת בסיטי ובכמה ימים הבדל לעשות אחת אם אר איי ואחת סיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית ישן האם אפשר להיותרננה18/02/2017
שלום אנחנו זוג צעיר שרוצים להשכיר דירה ישנה בת 65 האם יש משהו שאנו צריכים להיזהר מבחינת ליקדוח לדפוק פטיש וליתלות תמונה מדפים מבחינת האם יש יותר קרינה ביגלל היות הבית בן 65 אזבסט למשל והאם אנו יכולים להיות רגועים גם מבחינת תינוק בן חודש בבית כזה ישן
תשובות.
רם דישון19/02/20171. אתם רוצים לשכור ולא להשכיר.
2. אזבסט אינו קורן כלל.
3. ניתן לקדוח באזבסט (למרות שקשה לי להאמין שיש בדירה קירות אזבסט). יש לדאוג לאטום את הקדח עם מרק או גומי סיליקוני, ליתר בטחון.
4. אינני רואה כל סיכון לתינוק בבית ישן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו רוצים להשכיר דירה ////////////
רננה19/02/2017אנו רוצים להשכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבעיה בעברית.
רם דישון19/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידת הקרינה מלוין תקשורת ומwifiנאור18/02/2017
בקומה מעל ביתי קים בית עסק.ובו מספר מחשבים(10)
האם הwifiמקרין לביתי דרך הקירות?
האם אנטנה (צלחת) לקליטת שידורי טלויזיה יכולה להקרין האנטנה על הגג בקומה שניה ואני גרה בקומה ראשונה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילי לשתי השאלות. צלחת של יס לא מקרינה כלל רק קולטת. ראוטר לא יקרין מקומה לקומה דרך הקירות
ד``ר דני וולף18/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למשיב
נאור18/02/2017לד"ר וולף
תודה על תשובתך המהירה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-שבר במסך סלולרי ועצמת קרינהשואלת17/02/2017
שלום,
האם מכשיר סלולרי שהיה ללא מגן מסך ונפל, וכתוצאה מכך נסדק המסך פולט קרינה רבה יותר מאשר מכשיר ללא שברים במסך? האם שבר במסך גורם לפליטת קרינה בעצמה חזקה יותר מהמכשיר הסלולרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין קשר בין המסך לעוצמת הקרינה.
רם דישון18/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממטען של מחשב ניידנועה17/02/2017
שלום רב,
רציתי לשאול האם כמה קרינה נפלטת ממטען של מחשב נייד? אני שוהה ליד כמה מטענים כאלה מכמה עמדות עבודה במשרד בו אני עובדת, במשך כ-9 שעות ביום.
בנוסף- האם לקרינה כזו יש השפעה בזמן הריון על העובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה המרחק של הקרוב ביותר?
רם דישון18/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פחות מחצי מטר
נועה19/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הייתי מרחיק אותו למרחק של מטר עם כבל מאריך.
רם דישון19/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוחה שאפשר..
נועה20/02/2017זה מחשב נייד, אז המטען שלו פשוט מתחבר למחשב ויש מרחק מסוים של הכבל וזהו.. את החיבור לחשמל אפשר להאריך אבל השאלה האם הסוללה (המלבנית) שנמצאת על הכבל של המחשב הנייד גם מקרינה?
ה״דבר המלבני״ איננו הסוללה אלא המטען, והוא זה שקורן.
רם דישון21/02/2017בדרך כלל אורך הכבל מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצבת מקרר ומקפיא (שניים נפרדים) בתכנון הביתחיים17/02/2017
אני מתכנן דירה חדשה והצבה של מוצרי החשמל.
אני מצרף תמונה בה הצבתי את המקרר ואת המקפיא (אלה שני מוצרים נפרדים).
הם מוצבים ליד המעבר, ליד הכניסה לחדר הורים וליד שולחן אוכל (לא יומיומי).
{הקיר בין המקרר והמקפיא לבין השולחן זה קיר של 7 ס"מ ולא 10 ס"מ}
מה דעתכם לעניין הקרינה?
אין בעיה.
רם דישון18/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפליקציה למדידת מרחק מאנטנהאיתי15/02/2017
מוזמנים לבדוק את המרחק שלכם מאנטנות סלולריות הקרובות למיקומכם באפליקציה שבניתי לאנדרואיד:
תשובה.
רם דישון16/02/2017עוצמת הקרינה שאתה מביא באפליקציה חסרת משמעות לחלוטין, ועלולה רק להטעות. חבל שלא התיעצת עם איש מקצוע לפני שהפצת את האפליקציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לאנטנה על גג הבניין שבו אני גרהג15/02/2017
שלום,
לא מזמן עברתי לגור בדירה חדשה, בניין בן 8 קומות כאשר הגג כביכול שייך לדיירת אחת בקומה העליונה(יש בקומה 4 דיירים(... מוועד הבית הבנו שהיא לא נותנת רשות להיכנס לאף איד גם אם צריך לבדוק למשל לוויני yes כשהייתה תקלה...
שאלה ראשונה היא האם יש חוק כזה שאוסר כל הדיירים בבניין להיכנס לגג לצורך בדיקות תקלות וכו?
דבר שני אני מעלה חשש שיש על גג זה אנטנה סלולרית של פרטנר, כי אני למשל בפרטנר ובסביבה וקרוב לשכונה אין אנטנה של פרטנר ולעומת זאת הקליטה שלי תמיד על מלא שזה נשמע לי מאד מוזר... אני גרה בקומה 6.
השאלה היא, יש מצבים שקיימת אנטנה שלא קיימת במפת אנטנות באתר לאיכות הסביבה ולא מוכרת להם בכתובת הזו? יש סיכוי שהדיירת אכן יכלה לשים אנטנה על ידי חברת סלולר בסתר?
שאלה אחרונה, במקרה ויש סיכוי לאנטנה בלתי חוקית ולא ידוע כל ידי משרד להגנת הסביבה, מה ניתן לעשות? איך אפשר לדרוש מהסיירת לבדוק את הגג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למיטב ידיעתי אין ואסור שתהיה אנטנה שלא ידועה למשרד להגנת הסביבה.
רם דישון16/02/2017קשה לי להאמין שחברה סלולרית תסתכן בהתקנה פיראטית.
כל יתר השאלות- מחוץ לתחום הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומרים שאסור לישון עם סלולארי מוטעןיוגב15/02/2017
מה מקרין, המטען או המכשיר?
שניהם.
רם דישון15/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלישה בנייד בווי פיישירה14/02/2017
שלום!
יש לי טלפון נייד חדש (סמרטפון S5 ) בנתיים לא סידרתי לעצמי חבילת גלישה ושאני רוצה להתחבר לאינטרנט אני מתחברת בווי פיי (בעיקר בבית) ובחוץ לפעמים יש רשתות כמובן...רציתי לדעת האם זה עדיף או משנה בכלל איך אני מתחברת, האם זה מסוכן שהוי פיי פתוח אצלי בבית בסלולרי כל היום הטלפון לא צמוד אליי בדרך כלל ממרחק של חצי מטר ממני בדרך כלל.ושאני בחוץ ולא משתמשת בו הוא בתיק ולא עליי.אז מה עדיף גלישה סלולרית תמידית או חיבור לווי פיי מתי שאני צריכה?
תודה מראש!
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הוא לא צמוד אליך- אין הבדל משמעותי.
רם דישון14/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה הנצפית מחלון גבוה יותראבנר14/02/2017
במרחק של כ-250 מביתי ישנו תורן אנטנות שניתן לראות מחלון חדרי השינה (מצורפות תמונות של התורן מקרוב ומחלון הבית).
אני מעריך שמדובר באנטנות שפועלות בהספק גבוה שכן הן משרתות איזור תעשייה ומסחר הומה הנמצא בסמוך. מצד שני, להערכתי,
ישנם לפחות 8 מטרים (אבל אולי יותר) בקו אנכי בין גובה הדירה וראש האנטנה. קראתי שאנטנות משדרות בקן אופקי הנוטה מעט כלפי הקרקע. האם הבדלי הגובה (החלון גבוה יותר) מייתרים כל טעם לחשוש למרות שיש קו ראייה ברור אל האנטנה מן החלון, או שהייתם ממליצים לבצע מדידה בכל אופן?
אולי כדאי לציין שבאחד החדרים ישן ילד בן 5 (האנטנה נצפית משניהם).
בתודה,
אבנר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה מחלון הבית ותיקון קטן
אבנר14/02/2017הכוונה ל-250 מטרים כמובן
הייתי מעדיף למדוד., למרות שנראה שאין בעיה.
רם דישון14/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויפי או סלולר - בזמן גלישה במכשירתמר14/02/2017
שלום רב,
העברנו את כל האינטרנט בבית לקווי.
כרגע הילד מתחיל מידי פעם לגלוש (בצורה מוגבלת ומפוקחת) ולשחק במשחקים שלא במצב טיסה.
השאלה - האם במצב כזה עדיף כן להפעיל את הוויפי לעומת הגלישה הסלולרית מבחינת קרינה?
במידה וכן - יש לנו HOTBOX שמחובר קרוב מאד למחשב.
חשבנו להוציא ממנו או מהמרכזיה חיבור לראוטר שאותו נוכל לשים במרחק של מטר מאיתנו.
האם זה בסדר?
המכשיר שראינו הוא TP-LINK
TL-WR841N או TL-ER841ND.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדרך כלל ויי פיי עדיף. עשוים להיות מקרים (קרוב לאנטנה של המפעיל שלכם)
רם דישון14/02/2017בהם הסלולר יהיה עדיף. קשה מאד לחזות מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלה - לגבי אופי הפתרון
תמר15/02/2017שלום ,
את החלק הראשון של התשובה קיבלתי - כדאי למצוא דרך להפעיל וויפי אחהצ.
לגבי הפתרון עצמו -
האם זה בסדר לחבר באופן קווי ל HOTBOX ראוטר -
של TP-LINK
TL-WR841N או TL-ER841ND ?
האם צריך לבדוק משהו לגבי העוצמה שלו?
או שפתרון עדיך יהיה לנסות להרחיק את ה HOTBOX עצמו מהמחשב ןלהפעיל אצלו את ה וייפי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וודאי שחיבור קוי עדיף, אבל חשוב לוודא שהשידור האלחוטי כבוי.
רם דישון15/02/2017ברגע שהויי פיי כבוי, אין משמעות לעוצמה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה לגבי הפתרון לוויפי?
תמר15/02/2017ביום יום אנחנו משתמשים בחיבור קווי.
אני ארצה לפתוח אחהצ את אופצית הוויפי כשהבן שלי משחק מידי פעם בנייד.
שאלתי היא לגבי השלב בו אנחנו נפתח את אופצית הוויפי -
של TP-LINK
האם צריך לבדוק משהו לגבי העוצמה שלו?
או שפתרון עדיך יהיה לנסות להרחיק את ה HOTBOX עצמו מהמחשב ןלהפעיל אצלו את ה וייפי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ירדתי לסוף דעתך.
רם דישון16/02/2017אין קשר בין חיבור קוי (יש או אין) לבין עוצמת הויי פיי. השידור של הויי פיי קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסביר את עצמי שוב
תמר16/02/2017אנסח את השאלה מחדש כיוון שלא הייתי ברורה.
1. ברור לי שחיבור קווי עדיף . זה מה שאנחנו משתמשים בו .
2. עלה צורך חדש לגלישה בסלולר באופן מבוקר של בני לצורך משחק. לשם כך הבנתי שעדיף שבזמן הגלישה יגלוש דרך הויפי ולא דרך הסלולר.
3. לצורך כך אני רוצה לסדר לי את הויפי בבית .
וכאן מגיעה שאלתי (ל גבי השלב בו אנחנו נפתח את אופצית הוויפי )-
של TP-LINK
האם צריך לבדוק משהו לגבי העוצמה של מכשיר זה?
או שפתרון עדיך יהיה לנסות להרחיק את ה HOTBOX עצמו מהמחשב ןלהפעיל אצלו את ה וייפי?
מקווה שעכשיו אני ברורה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני סבור שאין הבדל. שניהם משדרים באותו הספק בקירוב.
רם דישון16/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)