מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם שיער מחושמל גורם לנשירה?נאוה14/02/2018
שלום,
האם שיער מחושמל גורם לנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה19/02/2018אין כל קשר!!!
נשירה היא עניין גנטי ונובעת כמו כן מבעיות הורמונליות ובריאותיות ואפילו מלחץ נפשי.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרויות טיפול בנשירת שיעריוסי11/02/2018
חוץ מהשתלה, האם יש עוד אפשרויות לטיפול בהתקרחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה19/02/2018בוודאי שיש אך זה יוצר שיעבוד והוצאת כסף רב תמיד.
ואם אתה מפסיק אז הכל חוזר חזרה...להמשיך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי השתלהדני08/02/2018
כמה זמן אחרי השתלה מתחילה הצמיחה של השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה10/02/2018השיער מתחיל לצמוח לאחר כ-חודשיים וחצי שלושה חודשים מיום ההשתלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער בחוץ לארץדוד02/02/2018
אני בן 45 מקריח מפרצים מאוד גדולים . יש אפשרות להשתלה חלקית של כ300-400 שתלים רק כדי להקטין את המפרצים ? יש לי שיער דליל מאוד ואני לא מעונין בשיער מלא לגמרי אלא בשיפור קטן של מראה השיער חוץ מזה אין לי שיער בעורף אך חוץ מהמפרצים יש שיער מלא
רוני חתוכה07/02/2018אין כל בעיה למלא את השיער בכל כמות שתחפוץ ובניראות טבעית לגמרי...אתה מוזמן לייעוץ בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין השתלות שיער בישראל?דוד30/01/2018
שלום רוני, ראיתי שאתה מלווה מטופלים להשתלות בטורקיה. למה דווקא שם? אין השתלות בישראל?
רוני חתוכה30/01/2018ישנם השתלות שיער בישראל, אך מבלי לפגוע הנסיון כאן מאוד דל יקר מאוד, וכמות השיער שמקבלים כאן הוא לא רק דל אלא גם לא מקצועי כמו בטורקיה.
תחום השיער בטורקיה הוא מהטובים בעולם ובנושא הזה לא מתפשרים.
כמו כן בתחום הזה יש התמחויות וחייבים להבין ולתת לכל מטופל פיתרון לפי אופי הבעיה כך שאין רופא לכולם אלא רופאים לפי מצב נתון לתוצאה הטובה שניתן לקבל.
ולשם אני מלווה מטופלים ומתאים את הרופא אליהם.
בקיצור שם זה הטופ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות של עישון והשתלת שיעריואל28/01/2018
ראיתי שכתבת פה שעישון יכול לגרום לתופעות לוואי בהשתלת שיער? מה זאת אומרת? מה הקשר בין הדברים?
רוני חתוכה28/01/2018ידוע שעישון הוא מזיק לבריאות והוא מעכב החלמה בכל תחום רפואי ולכן כשמבצעים השתלת שיער מומלץ לא לעשן חודש אחרי הטיפול מאחר ושיער זקוק לחמצן והחלמה מהירה באיזור תורם וזהו רק אחד מהדברים שאסור לעשות לאחר השתלת שיער...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים ותופעות לוואי בהשתלת שיערעמי25/01/2018
אני חושב על השתלה ורציתי לדעת מה הסיכונים ותופעות הלוואי הכרוכות בתהליך?
רוני חתוכה26/01/2018בהליך עצמו אין סיכונים ואין תופעות לוואי כלל בתנאי שמגייים לרופא הנכון מבחינת ניקיון וסטריליות אבל בעיקרון אין בעיה כלל.
חשוב מאוד לבחור ברופא הנכון מבחינת מקסימום שתלים.
מוזמן לייעוץ ולהצטרף אלינו ואיתנו בפברואר להשתלת שיער.
בכל אופן בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תופעות לוואי
רוני חתוכה27/01/2018הניתוח הוא טיפול שיטחי אבל אם אדם מעשן או נמצא בלחץ נפשי או שהוא לאחר השתלת שיער מסתפר או לא נח מספיק או לא לוקח את התרופות לפי ההוראות או עושה ספורט בניגוד להוראות ועוד...אז מן הסתם השתלת השיער עלולה להיות לא משהו כלל...ולכן יש להשמע עפ"י כל הכללים שהינם פשוטים אך חשובים מאוד להצלחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על השתלות שיעריורם18/01/2018
הייתי רוצה לדעת מהן השיטות המתקדמות ביותר להשתלה ובמה כרוך ההליך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה20/01/2018השיטה הטובה ביותר להשתלת שיער מושלמת היא fue (חילוץ זקיקי שיער אחת אחת).
לא כאבים צלקות או סימנים.
הטיפול נערך ע" רופאים וטכנאים וכל התהליך הוא כ6-7 שעות.
התהליך הוא ידידותי קל וניתן לחזור לשיגרה במהירות.
נשמח באם תגיע לייעוץ לפרטים נוספים ספציפיים אליך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתנהג שיער מושתל?גלעד16/01/2018
רציתי לדעת, האם שיער מושתל הופך לבן? הוא ממשיך לצמוח ואפשר להסתפר? אפשר לצבוע את השיער?
רוני חתוכה17/01/2018שיער מושתל מתחיל לצמוח לאחר 3 חודשים והשיער הופך אט אט להיות ולהיראות כחלק מהשיער הטיבעי שלך.
השיער כמו כל שיער צומח, מסתפרים כרגיל וניתן לצבוע ללא כל בעיה.
כמובן שצבע ניתן לצבוע את השיער לאחר כ- 7 חודשים מיום ההשתלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו מומלץ לנשירת שיערגונן14/01/2018
בן 28, התחלה של נשירת שיער עוד אין מפרצים. האם יש שמפו מומלץ או תכשיר אחר שיכול לעכב את הנשירה או למנוע אותה?
רוני חתוכה14/01/2018יש מגוון רחב של סוגי שמפו נגד נשירה שהם רק חלק מהטיפול לעיכוב הנשירה.
חשוב לעשות בדיקות דם ולוודא שהכל תקין.
לאחר מכן ניתן להשתמש במולטיויטמין בשם ביוטין ובמקביל להשתמש גם בשמפו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל ונשירה מסיביתדניאלה11/01/2018
יש לי שיער דליל מאוד ונשירה מסיבית, אני לא מתקרחת אבל עדיין חוששת למצב השיער שלי. מה אני יכולה לעשות בעניין?
רוני חתוכה11/01/2018ראשית צריכים לדעת את גילך...
כמה זמן המצב הוא כזה?
האם את אוכלת טוב?
מתי עשית בדיקת דם?
האם את נוטלת תרופות?
האם את בלחץ נפשי בחייך?
נשירת שיער נובעת מעוד מצבים הורמונליים שמתגברים עקב נראות שיערך ולכן חשוב ללכת ולהבדק אצל מומחה עור ורק אז להסיק מסקנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה סוג שיער משתילים?עובד07/01/2018
בהשתלת שיער, איזה שיער משתילים? האם זה נכון שמשתילים שיער מהגוף? מאיזה חלק בגוף? יש אפשרות להשתיל שיער סינטטי או שיער ראש של מישהו אחר?
רוני חתוכה07/01/2018השתלת שיער מתבצעת בטיפול בהרדמה מקומית השיער התורם הוא מהחלק האחורי של הראש (עורף).
ניתן גם לקחת שיער מהזקן.
יש שיטה שאפשר לבצע השתלת שיער סינטטי אך אם גוזרים הוא לא גדל שוב לכן צריך להיזהר.
אם מושכים חזק הוא יוצא...
לא ניתן לקחת שיער ממישהו אחר כי הגוף דוחה זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיה לא עובדת עלייאיתי03/01/2018
היי,
אני בן 23, התחלתי להבחין בנשירת שיער קלה בסביבות גיל 18, ולפני שנתיים התחלתי לקחת פרופסיה על מנת לטפל בה.
אלא רק נמשכת והשיער שלי נעשה דליל יותר ויותר.
הבנתי שהסיכויים שפרופסיה לא תעבוד הינם אפסיים, אז מה יכול לגרום לכך שעליי היא לא עובדת? מה אוכל לעשות על מנת לסייע לטיפול?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה03/01/2018תוכל לעכב זאת עם זריקת prp כל 3 חודשים למשך שנה עם כדורי ביוטין שזהו ויטמין לשיער ושילוב של שניהם יעשו את העבודה אך לא יחזירו את המראה של פעם..פשוט המראה הנוכחי יישתפר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירה חמורה וקשקשים בקרקפתשירנ01/01/2018
יש לי נשירה חמורה וקשקשים בקרקפת ןבגבות מסבוריאה דרמטיטיס.אני רוצה להסוות אותה.מה השיטות לעשןת הלחמה .הדבקה .השתלה.פיאה נוכרית.בלי שיפגע בשיער שנשאר.האם להשתמש בשמן קיק לגבות ולריסים? אני נראית זוועה ומרגישה חולה ומכוערת והבטחון שלי בתחתונים.אני ממש מיואשת החיים שלי נהרסו בעקבות המראה.קיבלתי טיפות ושמפו שלא עוזרים.ואף מחמיר.לא עשיתי בדיקות דם.אבל אני רוצה פיתרון מיידי לצאת מהבית בלי כובע ובחושך כמן חולת סרטן.הצילו.למה זה מגיע לי???? זה עינוי.אני בדיכאון.לא רוצה לראות אנשים
רוני חתוכה03/01/2018האם נפגשת עם רופא עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על מינוקסי ופרופורסיהשון דיילן31/12/2017
איך מינוקסי מצמיח שיער? כלומר אם מינוקסי מצמיח שיער למה אנשים עוברים השתלת שיער? האם גם פרופורביה מצמיח שיער? האם למישהו שלוקח כדורים למיקטל ורספרידל מותר לקחת פרופורסיה? רוצה לקחת פרופורסחה ומפחד שיהיה לי ירידה בחשק המיני ודיכאון - אלו אנשים נמצאים בסיכון לחטוף את התופעת לוואי הזאת? הבנתי שגם כאלה שהפסיקו עם פרופורסיה עדיין לא מצליחים להגיע לזיקפה. זה נכוו שפחות מ1% יש תופעת לוואי של ירידה בחשק המיני מפרופורסיה? כלומר חצי אחוז מתוך 100%
רוני חתוכה03/01/2018ראשית חייב לציין שמינוקסי לא מצמיח שיער אלא מעכב נשירת שיער.
פרופסיה הינו כדור שבמקרים מסויימים אף מצמיח שיער אך מדכא את החשק המיני...
אך החיסרון של שתי האלטרנטיבות הוא שאם מפסיקים הכל חוזר בחזרה ואף יותר גרוע.
השתלת שיער זהו פיתרון הטוב ביותר כשהשיער צומח לכל החיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)