מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת שיער תוצאה קבועה השיער נושר?בן 2330/12/2016
היי אני מעוניין לברר על השתלת שיער
לאחר ההשתלה התוצאה קבוע ?
גם אם השיער נושר אחרי השתלה יצמח חדש כמו התחדשות שיער רגילה כי הזקיק המושתל בריא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 23
ד``ר ברנרדו פינקל31/12/2016לא ממליץ על השתלת שיער עד גיל 25
יש תרופות שיכולות לעצור נשירת שיער
ממליץ על יעוץ אצל רופא המטפל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער -בחירת מקום ביצועמיכאל24/12/2016
אני מתעניין בהשתלת שיער בארץ. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום?
אני זמין בטלפוןתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוכלים
רונן29/12/2016גינזבורג ופינקל ימח שמם נוכלים רמאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה כדאי לעשות השתלת שיער?אוראל17/12/2016
אני שוקל לעשות השתלת שיער.. משהו יוכל להמליץ לי איפה הכי כדי לי לעשות , הבנתי שיש פה בארץ את המרפאה של ד"ר אלכס גינסבורג , האם הוא רופא טוב ויש משהו שיוכל להמליץ לי שעשה הצלו וההשתלה הצליחה תודה אוראל 0509025852
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממליץ כלל.
רוני חתוכה06/11/2017שלום רב
בתחום השתלת שיער בשיטה החדשה אין מספיק ידע הכל כאן יקר ואין מספיק רופאים בתהליך ההשתלה עצמו ולכן אין סיכוי להשתיל כמויות של 5000-7000 בפעם אחת עם רופא אחד ואפילו שני רופאים.
והמטרה בתהליך זה שחווית הטיפול תהיה מהירה מאוד עם כמות נכבדה של שיער.
בארץ אין סיכוי שזה יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער בגבות לעיבוי וקצת למעלה בצד אחדרון03/09/2016
האם ניתן להשתיל מעט מאוד שיער בגבות? האם צריך בכל פעם לספר את השער הזה למקרה שרוצים קצת לעבות את הגבות (אצל גבר)? פעם הקראתי שאחרי כמה שנים השערה "מבינה" שהיא שיערה של גבה ומפסיקה לגדול ללא הפסקה. האם זה נכון והאם זה אפשרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער בגבות לעיבוי וקצת למעלה בצד אחד - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/09/2016שלום רן
כן ניתן להשתיל באיזור הגבות.
כן יש צורך לספר את השיער המושתל הינו שיער צומח.
כן עם הזמן השיער לומד את מקומו החדש.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נכון לגבי כל אזור אחר בגוף?
רון03/09/2016או שזה עובד רק בגבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כאן בשביל לספר את הסיפור שלי
trhe16/09/2016אני עוד אחד שנעשה לו נזק והיחס הכי גרועה שקיבלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף אלך
trhe17/09/2016שמי אריה מוכן להצטרף אלך מתי שתרצה הוא רוצח עם תעודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ברנרדט פינקל
משה15/10/2016גם לי הוא עשה השתלת שיער גרועה ביותר עם צלקת רחבה ובולטת,נקלט בקושי שיער באיזור , התיקון של הנזק שהוא עשה לי היה גדול מנשוא גם כספית וגם נפשית !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך לעדכן
trhe16/09/2016הוא רושם שיער בטוח לכל החיים הנחת יסוד מטעה זאת ההטעיה שדקטור פינקל מטעה את הקליינטים שלו הוא מפרסם את דוד הם שיער למטה ולמה כי השיער למטה הוא לא יכול לסרק את השיער כלפי מעלה כי אז רואים את החתכים זה לא חור זה חתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאים לרופאים
לוי יצחק18/09/2016אריה שלום אנחנו לא מבינים מי הרוצח עם תעודת הרופא ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך לעדכן - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/09/2016אין לי מוסג מי אתה אבל התמונות מדברות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער באיזור צלקת שמקועקע.רון03/09/2016
שלום רב,
לאחר השתלה שצלחה חלקית בכדי לכסות את הצלקת עשיתי שם קעקוע.
כעת אני מעוניין להסיר את הקעקוע ואז להשתיל שם שיער.
האם אפשר להסיר את הקעקוע (הנקודות) עם לייזר ומיד לאחר מכן להשתיל שם שיער? העור לא יהיה פצוע ולא יקלוט את השיער?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער באיזור צלקת שמקועקע. - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/09/2016קשה להמליץ ללא בדיקה אישית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר
רון03/09/2016אז האם להסיר את הקעקוע? אני מפחד שתהיה אח"כ בעיה להשתיל שם ואתקע עם צלקת.
אפשר לקבוע אצלך פגישה? איך אני יכול לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער ד"ר שאלתיאל 2000 שתלים fueרון16/08/2016
שלום רב ,
אני בן 36 ואחרי וסובל מהתקרחות מגיל 19 לערך
אחרי משא לבטים מאוד כבד ואחרי התייעצויות עם מרפאות בחו"ל
בחרתי לבצע את ההשתלה אצל ד"ר שאלתיאל לפני 4 ימים fue 2000 שתלים,
אין לי מושג מה יהיה בעתיד ....מה שבטוח אני בידיים טובות !
אבל הרופא מדהים ישר הגון אכיפתי
הטיפול לא כואב למרות שפחדתי פחד מוות
צוות מקסים ,הוא חייג מהנייד האישי שלו שאל לשלומי דאג לי אמיתי
ולטעמי זה משהו שיקר מפז
לידיעתכם
מבטיח לעלות תמונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לשאול אותך כמה שאלות אחי.
יוני21/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער במקום מפרצים נסיגת שיערדן14/08/2016
שלום למומחה, בשנה האחרונה יש לי מפרצים שגדלים, רוצה לברר האם כדאי לעבור השתלה רק במפרצים או לחכות להתקרחות בכל הראש. חשוב לומר שבשאר האיזורים יש לי שיער צפוף יחסית.
אבל אבי קירח.
אשמח גם לדעת מאיפה לוקחים את השיער.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער במקום מפרצים נסיגת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל24/08/2016שלום דן
מתחת לגיל 25 לא ממליץ השתלת שיער
ממליץ על בדיקה לפני ביצוע כל פעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא ענו לי גבר בן 25 ממש רוצה מענה לגבי מינוקסידילללא שם09/08/2016
אני מישתמש במינוקסידיל 5 כבר חודש ושלושה שבועות
אך עדין במיקלחת בחפיפה יש לי נשירת שיער
מתי התחיל לראות "את הפירות " מהשימוש בחומר
אני מתמיד כל יום פעמיים ביום לפתוח שבילי שיער להתיז את החונר
ביסודיות
באיזור המיפרצים שמתי לב לפלומה ובמיסגרת השיער יש שיערות קצרות
זה שיער חדש ? שצומח במקום מה שנשר ?
מתי השיער אמור להפסיק לנשור ולהתחזק
וצריך כל החיים לצרוך מינוקסי כדי לשמור על השיער מלא וארוך ?
כמובן שאם היו תוצאות בהחלט שווה לשמר את זה עם המוצר
ענו לי בבקשה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ענו לי גבר בן 25 ממש רוצה מענה לגבי מינוקסידיל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/08/2016שלום
אין תרופה שמצמיח שיער
מינוסידיל או פרופסיה יכול לישמור על שיער קיים
יש להשתמש בתרופה לפחות 6 חודשים כדאי לראות תוצאות
תמיד בהשגחת רופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלות על השתלת שיער בשיטת FUEיוני08/08/2016
שלום ד"ר.
האם בהשתלת שיער בשיטת FUE הזקיקים שמוציאים מהאיזור התורם יצמחו שם שוב? או שהאיזור התורם יהיה יותר דליל?
2)אפשר להגיע בהשתלת שיער לצפיפות טובה יחסית? מבלי להשאר עם השתלת שיער כמו של יורם שפטל? חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות על השתלת שיער בשיטת FUE - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל08/08/2016שלום יוני
בשיטת FUE יש דילול של החלק התורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר בן 24 יש לי כמה שאלות + תמונה של מצב השיערללא שם04/08/2016
אני מישתמש במינוקסידיל 5 כבר חודש ושלושה שבועות
אך עדין במיקלחת בחפיפה יש לי נשירת שיער
מתי התחיל לראות "את הפירות " מהשימוש בחומר
אני מתמיד כל יום פעמיים ביום לפתוח שבילי שיער להתיז את החונר
ביסודיות
באיזור המיפרצים שמתי לב לפלומה ובמיסגרת השיער יש שיערות קצרות
זה שיער חדש ? שצומח במקום מה שנשר ?
מתי השיער אמור להפסיק לנשור ולהתחזק
וצריך כל החיים לצרוך מינוקסי כדי לשמור על השיער מלא וארוך ?
כמובן שאם היו תוצאות בהחלט שווה לשמר את זה עם המוצר
ענו לי בבקשה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להוסיף תמונה של השיער
ללא שם04/08/2016היי אני מוסיף כאן תמונה של מצב השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער FUE - אבל מזה LATTICE?רמי25/06/2016
שלום.
אני גר בסין קרוב ל10 שנים והחלתי לעשות השתלת שיער. ביקרתי במקום שנראה לי אמין מאוד ואיכותי. אחרי איבחון יצא שאני צריך בסביבות 1500 סיבים בכיפת הראש.
הם הציעו לי 2 אפשרויות
1. FUE
2. FUE LATTICE
הם המליצו בחום על האפשרות השניה שיקרה פי 2! מהאפשרות הראשונה- רציתי לדעת קודם מזה LATTICE? האם אני באמת צריך את זה? האם זה באמת שווה את המחיר הגבוהה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער FUE - אבל מזה LATTICE? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל26/06/2016זאת שיטה של Yong Wo סוג של סריגה
אני ממליץ שיסבירו לך במקום את השיטה
בגדול אין הבדל גדול השיטת ה FUE
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם הסבירו
רמי26/06/2016הם הסבירו.
בגדול אז ביזבוז כסף ואפשר לעשות FUE רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם הסבירו - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל26/06/2016FUE היא שיטה טובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור היקר יש לי שאלה לגבי מינוקסידיל אמח שתחזיר לי תשובהללא שם22/06/2016
התחלתי בהמלצת רופא עור שימוש במינוקסידיל
כדי לעצור נשירה ולחזק שורשים
ויש לי נשירה מוגברת זה בגלל שאני בתחילת הטיפול ?
כי קראתי שבהתחלה 2-6 שבועות קיימת נשירה ואחרי זה
מפסיק וצומח חדש ברמת כך ?
כלומר זה אומר שאני מגיב טוב לטיפןל ? תודה ואשמח לתשובה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור היקר יש לי שאלה לגבי מינוקסידיל אמח שתחזיר לי תשובה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/06/2016שלום ללא שם
בכל נכון
הטיפול הוא לפחות 6 חודשים לראות תוצאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער לבחור בן 21 - מאוד מטריד אותומרב18/06/2016
שלום,
לבני בן ה21 יש דלילות רצינית בחלק הקדמי של הראש עד לקודקוד. מאוד מטריד אותו.
האם אפשרי לעשות השתלת שיער בגיל כזה? האם לאחר השתלה אין סיכוי שהשיער ינשור שוב?כי הרי מדובר בגנים. אצלנו זה משפחתי. האם יש השלכות/סיכונים בהשתלת שיער? יש צורך בכדורים? אשמח להבהרות בנושא. זה די חדש לי...כל טוב,מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער לבחור בן 21 - מאוד מטריד אותו - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/06/2016שלום
לא ממליץ השתלת שיער בגיל צעיר
ממליץ על טיפול תרופתי (מינוקסידיל או פרופסיה)
ליתיעץ עם רופא\ה המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוף לחוץ מתוסכל ולא יודע מה לעשותללא שם31/05/2016
לדוקטור שלןם רב אני בחור בן עשרים בריא
וכבר חודש שיש לי תופעה מוזרה של נשירת שיער
גם בעורף גם בצידי הראש ובבלורית
כך שלא קשור לאורכי השיער כל השיער נושר
בכרית בבוקר אני רואה הרבה שיער קצר מהעורף
אני מיסתרק אז שיער ארוך יותר של הבלורית או מעביר יד
על השיער אז כל נגיעה יש לי ביד 5-6 שיערות
ואני לא מבין מה הסיבה בדיקות דם יצא תקין אין חסרים של ויטמינים
אז מה לעזזל קורה לי אני כל כך מפחד להיתקרח לאבא שלי יש מיפרצים בלבד
ואין לי בעיה עם זה רק לא קרחת אני ממש רוצה את השיער שלי
מה שכן יחסית מרגיע אותי זה ששמתי לב שבמיסגרת השיער במצח יש לי שיער קצר ושאני פותח שביל בשיער יש שיערות קצרות עומדות
מדובר ב"שיער חדש" - צמיחה חדשה כלומר הנשירה נורמאלית ומחליפה אותה שיערה חדשה ? אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף דחוף לחוץ מתוסכל ולא יודע מה לעשות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל01/06/2016שלום
ממליץ על בדיקה ע"י רופא\ה עור ולישקול טיפול בפרופסיה או מינוקסידיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור שלום רב אשמח שתענה על שאלתי בקשר למינוקסיחסוי18/05/2016
אבא שלי קנה לי מינוקסי בשם
נוקסידיל 5 של חברת לייף
וכתוב למטה מינוקסידיל 5 תמיסה לטיפול הצמחת שיער
לגברים . שימוש על הקרקפת
האם להשתמש ולהיות רגוע זה כמו המינוקסי הרגיל
פשוט אני מיסתכל על האריזה שנראת שונה לי
שהמשווק זה חברת לייף אותם מרכיבים יש גם בנוקסידיל של לייף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור שלום רב אשמח שתענה על שאלתי בקשר למינוקסי - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/05/2016שלום חסוי
אין הבדל
2 חברות שונות עם אותו מוצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)