מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהירות לא לעשות השתלת שיער בארץ אפילו בחינםאלמוני16/05/2016
הרופאים פה הם ברמה נמוכה ורק מחפשים פראיירים כמוני שאכלו אותה בגדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תספורת לאחר השתלת שיעראבי11/01/2016
לד"ר פינקל או ד"ר שאלתיאל אשמח לתשובה. שלושה שבועות לאחר השתלת שיער FUE האם אני יכול לגלח את הראש על 0 במכונה או בסכין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת לאחר השתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל12/01/2016שלום אבי
אין סיבה לא להסתפר לאחר 3 שבועות מהפעולה
יום נפלא
דר פינקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דר פינקללולה02/12/2015
האם מחקת את ההודעה שכתבתי?
שאלתי ברצינות מה עלות מינימאלית של ההליך
שאלה פשוטה.
אני יכולה להבין מכך שאתה לא נחמד במיוחד ולא רוצה לעבוד.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2015שלום לולה
בתאריך 28-11 קיבלת תשובה לא נמחק כלום
עדיין את מוזמנת לבדיקה ללא התחייבות
שיהיה לך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער בגבותלולה28/11/2015
שלום, יש לי גבות טובות ללא קרחות ואני צעירה אבל רוצה לשפר את המראה, לעבות אותן ובעיקר להוסיף עוד מעט שיער בחלק העליון. כמה טיפול כזה יכול לעלות אם מדובר בהשתלת מעט שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער בגבות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל29/11/2015שלום לולה
חייב בדיקה לראות על מה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובכל זאת
לולה29/11/2015אפשר לדעת מה יכול להיות עלות של הליך מינמאלי? כדי לדעת אם זה משהו שאני יכולה להרשות לעצמי כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונה...
לולה01/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לנשירת שיער בקודקודיוסי26/11/2015
שלום לכולם, האמת שבחיים לא הייתה לי דילמה כזאת שאני מקריח או משהו כזה אבל לאחרונה שמתי לב כשאני מתקלח נושרות לי שיערות וגם על הכרית שאני קם בבוקר.
וגם בנוסף, כמו שאתם רואים בתמונות הבעיה היחידה שלי היא במרכז השיער [בקודקוד] יש לי מין ''חור כזה'' האם זה התקרחות או פשוט צמיחה הפוכה? תודה לעוזרים.
אגב, אם זה קשור אני מסרק את השיער לצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לנשירת שיער בקודקוד - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל29/11/2015שלום יוסי
לא מצליח לפתוח את התמונות
שלח בווטספ או בדיקה במרפאתי ללא היתחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיעריעקב05/09/2015
שלום,
אני בן 24 והשבוע התעניינתי לגבי השתלת שיער. נאמר לי שאני לא יכול לעבור השתלת שיער מכיוון שהשיער שלי גם באזור התורם דליל.
מה עוד ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל06/09/2015שלום יעקב
יש טיפול תרופתי, כמו פרופסיה או מינוקסידיל
ממליץ להיתיעץ עם רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלילות באזור פרונטאלי של הראשיפעת29/08/2015
שלום רב,
אני בת 47 עם היתקרחות מקדימה ודלילות שיער(זה גם תורשתי), אחרי ירידה של 30 ק"ג במישקל לפני 3 שנים אבל ההיתקרחות היתה עוד קודם והיום החמירה.
ניסיתי מינוקסי וגם טופלתי בברזל ללא הטבה
האם אתם עושים השתלת שיער לנשים עם דלילות מקדימה?אשמח לתשובה חיובית , כמו גם לקבל מחיר ולמי פונים
פעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלילות באזור פרונטאלי של הראש - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל31/08/2015בוקר טוב
כן, עושים השתלת שיער לנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיערעידן23/08/2015
שלום רב.
אני בן 27 מצב התורשה מצד האמא גרוע ביותר כולם קרחות מגיל 18 אצל אבא שיער דליל גיל 57.
יש לי בעיה שאני שרוט ברמה נפשית על השיער כל היום בוחן מדבר ומסתכל על כל בור שיש לי, אם תראה את השיער שלי אתה תטען שהוא מלא אך בעין מקצועית אתה תראה בקדימה יש לי בורות קטנים כמו נאמר של לחץ נקודות שלא גדל שיער ואם אני מסרק את השיער אחורה ומבתכל עם אור בכלל אני יראה זאת (בעין מקצועית), בקצור הייתי מעוניין לעשות השתלה, בקדימה של הראש ועל צלקת מאחורה הייתי מעריך את זה בהשתלה של 50 שיערות גג האם אתה תבצע לי זאת? כמה יעלה בערך( אנינ יודע שמחיר תלוי בהרבה גורמים? האם זה יכול לגרום נזק לשיער הקיים? בקצור אני ממש חשוב לי ההשתלה הזאת מה תוכל לענות לי על כך .
*משתמש קיים רק במסכת הלייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל24/08/2015שלום עידן
ממליץ על בדיקה אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות השתלות של היוםעומרי20/08/2015
ד"ר שלום
האם איכות השתלות השיער כיום טובה יותר מהשתלות של לפני 4 שנים?
דברים השתנו בידע ובטכנולוגיה? או ששום דבר לא השתנה וההשתלות הן בדיוק אותו הדבר כמו לפני כמה שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות השתלות של היום - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל24/08/2015שלום עומרי
כיום השיטות הן:
Trichophytic Closure technique
FUE
השתלה בזקיקים בודדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לשמשאבי03/08/2015
שלום ד"ר
לאחר השתלה באילו שעות מותר לצאת החוצה ללא כובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לשמש - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/08/2015שלום אבי
רק לאחר שהאודם נהלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיעראילן29/06/2015
דר פינקל שלום, עם איזה קוטר של מחט עושים את החורים על מנת להכניס את השיער המושתל? והאם הקוטר משתנה לפי גודל השתל? כלומר מקדימה קוטר קטן לשיערות הבודדות ומאחורה הקוטר גדול יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל30/06/2015שלום אילן
קוטר המחט הינו בין 0.5 ל- 1.2 סמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי לאחר השתלהשלום19/06/2015
האם ד״ר אתה ממליץ על מינוקסי לאחר ההשתלה ? האם ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר? ואם אתה ממליץ אז כמה זמן לאחר ההשתלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי לאחר השתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל20/06/2015מימוקסידיל הינה תרופה טובה לשמירת שיער קיים
יש להשתמך יום יום פעמיים ביום לפחות 6 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלילות בשיער הסמוך להשתלהשלום16/06/2015
בנוסף ד״ר האם אתה ממליץ על שימוש במינוקסי ע״מ להאיץ את תהליך ההשתלה? האם אתה ממליץ על שימוש במינוקסי לאחר ההשתלה?האם ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר של ההשתלה אם משתמשים במינוקסי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלילות בשיער הסמוך להשתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/06/2015כן זה נפוץ והצמיחה מתחילה לאחר כחודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלילות בשיער הסמוך להשתלהשלום16/06/2015
שלום ד״ר
רציתי לדעת אם זה נפוץ לאחר השתלת שיער לחוות סוג של דלילות בשיער הסמוך להשתלה ...(shockloss) ובמידה אם מצב זה נפוץ תוך כמה זמן מאז ההשתלה השיער הסמוך להשתלה יחזור להיות צפוף כמו לפניה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלילות בשיער הסמוך להשתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/06/2015כן זה נפוץ והצמיחה מתחילה לאחר כחודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהיצחק07/05/2015
תודה על המענה המהיר ורציתי רק להוסיף שהשיטה שבה הוצע לי ההשתלה הינה שיטת NHI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל08/05/2015
NHI (Natural Hair Implant)
זה רק שם, השיטה הינה FUE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)