מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער לבן בגיל צעירגדי14/10/2013
שלום אני בן 24 ולאחרונה שמתי לבן לשיערות בודדות מאחורי מאחורי הראש מול קן האוזניים.
רציתי דעת האם השיער הלבן שצומח הוא יהיה לבן לתמיד או שזה יכול להיות גם זמני או תקופת מעבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן בגיל צעיר - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל14/10/2013שלום גדי
השיער הלבן שצומח הוא יהיה לבן לתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא
גדי29/10/2013האם יש קשר בין מתח נפשי וסטרס להופעת שיער לבן בטרם עת?
או שזהו רק מיתוס שאין לו שום קשר למציאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל31/10/2013יש קשר בין מתח נפשי ושיער לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת שיערגדי02/10/2013
רציתי לדעת אם תוספת שיער עם הקליפסים בקדמת הראש ברוב שעות היום גורמת השפעה לא טובה על השיער הקיים בקרקפת? אם כן איזו השפעה שלילית? יש לציין שאני מוריד אותה כל ערב לפני השינה וחופף את השיער בקרקפת כל ערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/10/2013שלום גדי
אני אישית לא אוהב תוספות לא עם הדבקות ולא עם קליפסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקיון הקרקפת וסוג שמפוגדי11/09/2013
רציתי לשאול למה חשוב שהקרקפת תהיה נקייה כל הזמן?
ובאיזה שמפו מומלץ להשתמש או שזה לא משנה ואפשר להשתמש בכל שמפו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקיון הקרקפת וסוג שמפו - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/10/2013שלום גדי
ביגלל כל הפרשות שיש בעור הקרקפת
לא חשוב איזה שמפו. אבל תמיד טוב לשאול את רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער לתיקון כיוון הצמיחהמושיק02/08/2013
שלום רב,
שמי מושיק , בן 20 ויש לי בעיה שמלווה אותי כל חיי והייתי מוכן לעשות הכל בכדי להיפטר ממנה. השיער שלי בסדר גמור, אין שום סימנים של התקרחות אבל יש איתו בעיה מעצבנת. מקדימה, באזור ה״פוני״, יש לי מין ״מערבולת״ כזו, אשר גורמת לכך שחלק מהפוני יורד למטה והחלק הדני עולה למעלה. זה ניראה ממש רע וכל הזמן אני צריך להשקיע את זמני בשימוש בוקסים ודומיהם על מנת לטשטש את זה.
מרגיש שזה פוגע לי בדימוי העצמי וגם מעוניין להפסיק להתעסק עם השיער כל הזמן.
רציתי לשאול כאן האם יש איזושהי דרך לבצע השתלה באיזור(איזור יחסית קטן) , ובעצם להשתמש בשיער עצמו ופשוט להשתיל אותו מחדש בכיוון הרצוי.
אשמח מאוד לתשובה חיובית, כי הבעיה הזו מעצבנת אותי כל חיי ואשמח מאוד לשים לה סוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער לתיקון כיוון הצמיחה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל02/08/2013היי מושיק
חושב שדיברנו בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער סינטטי שאלה חשובהיניב23/07/2013
אני סובל מהתקרחות בקו הקידמי של השיער בארך 2 ס״מ כבר אבד לי האיזור ריק משיער אני באמת שוקל לעבור השתלת שיער וכמובן שלא בשיטה שמשאיר. צלקת .. אבל הפחד שלי כרגע זה שחקרתי על השתלות כל כך הרבה בשנה האחרונה וגם על השתלות בחול ובאמת שלא יצא לי ליראות אנשים שנימצאים במצב התקרחות דומה לשלי שקיבלו תוצאות טיבעיות עם צפיפות כל כך טובה שאי אפשר לזהות שהיית השתלת שיער
לעולם לא יהיה אפשרי להגיע לרמת צפיפות גבוה ולמראה טבעי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער סינטטי שאלה חשובה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל23/07/2013שלום רב
אתה צודק שצפיפות של השתלת שיער לא דומה לצפיפות של שיער טיבעי מלא.
צריך להבין שגם לא מומלץ לצופף השתלים יותר מדי כי אז יכול להיות בעיה של הספקת דם ונקבל צמיחה לא מסודרת בכלל למרות שמבחינת טכנית יש היום אפשרות לצופף.
אם רוצים להגיע לצפיפות טובה וקרובה לטיבעי עוברים השתלה וחוזרים אחרי הצמיחה
להשתיל ,להשלים ולצופף יותר באותו איזור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער סינטטייניב19/07/2013
שלום אני בן 20 אני סובל מהתקרחות באיזור המיפרצים ובאמצע המצח מגיל 17 ..אני מסתובב היום עם יחידת שיער ואחרי שלוש שנים הבנתי שזה ממש לא הפיתרון זאת הרגשה ממש מזוייפת וממש לא נוחה יצא לי לקרוא בשנה האחרונה המון על השתלות שיער ועל שיטות ההשתלה יצא לי ליקרוא גם על השתלת שיער סינטטי בציפוי קולגן כך שהגוף לא דוחה את השיערה יש רשת עולמית בשם אקסדורם שעוסקת בזה אבל לא בארץ לפי מה שהבנתי ..השאלה שליי היא האם קיים בארץ מרכז רפואי שמתעסק בהשתלות שיער סינטטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער סינטטי - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל19/07/2013שלום רב
היו מרכזים בארץ שעסקו בשיער סינטטי .לא כל כך הצליחה השיטה (הרבה תלונות) ואז סגרו.
היום השיער סינטטי באיכות יותר טובה אבל זה עוד לא שיטה מושלמת כי כל הבעיות עם השיער הזה באות עם הזמן.
אם התקרחות שלך באיזור מפרצים אתה יכול לבדוק שיטת FUE שלא משאירה אחורה צלקת. טיפול קל שיכול לכסות שטח ההתקרחות שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער סינטטי - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל14/08/2013שלום רב
מדובר בחברת שמבצעת השתלות שיער בשיטת FUE זאת אומרת שלוקחים
אחורה שיער -שיער בלי לחתוך ולכן זה לא משאיר אחורה צלקת.
אבל יש עוד רופאים בארץ שעושים אותה שיטה עם אותם כליםץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר ברנרדו פינקלגיא14/07/2013
שלום ד"ר
יש לי צלקת של השתלת שיער ואני מעוניין לטשטש אותה ע"י השתלת FUE וע"י מיקרופגמנטציה .
אני רוצה לעשות קודם כל את המיקרופיגמנטציה על הצלקת ואחרי זה להשתיל על הצלקת בFUE
שאלתי היא - כמה זמן צריך לחכות אחרי המיקרופיגמנטציה בשביל לעשות את ההשתלה (FUE) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרופגמנטציה
ד``ר ברנרדו פינקל15/07/2013שלום גיא
במרפאתי מבצים פעולת המיקרופגמנטציה, לאחר כשבוע יש אפשרות לבצע השתלת שיער. (אם ויש צורך לאחר המיקרופגמנטציה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פינקלמני13/07/2013
שלום. שמי מני. אני בן 55.
אני מעוניין לעבור השתלת שיער ,
סובל כבר הרבה זמן מבעיות אורולוגיות, כמו דלקות חוזרות, צריבות בקצה הפין, השתנות דחופות. משתמש בדואדרט.
האם ניתן לבצע השתלת שיער במצבי , האם יש קשר ?
האם כדאי להתייעץ עם האורולוג שלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל14/07/2013שלום מני
אין קשר בין הבעיה אורולוגית שלך לנשירת שיער
ממליץ בירור אצל רופא האורולוג. בירוור אבן בדרכי השתן ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פינקלגדי11/07/2013
ד"ר פינקל שלום
אני מעוננין לעשות אצלך השתלת שיער בFUE ורציתי לשאול כמה זמן לאחר ההשתלה ניתן לחפוף את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FUE
ד``ר ברנרדו פינקל11/07/2013שלום גדי
לאחר 2-3 ימים ניתן לחפוף את הקרקפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ר שלום שאלתיאלויקטור03/07/2013
אני ירושלמי ואני מעוניין לעבור השתלת שיער FUE
האם ההשתלה שאתה מבצע מתבצעת בירושלים בסניף בגבעת שאול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד''ר שלום שאלתיאל - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל03/07/2013שלום רב
בגבעת שאול אבדוק את המצב נותן לך הסברים אבל הטיפול עצמו מתבצע במגדלי עזריאלי בתל אביב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר שלום שאלתיאל - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל03/07/2013שלום רב
בגבעת שאול אבדוק את המצב נותן לך הסברים אבל הטיפול עצמו מתבצע במגדלי עזריאלי בתל אביב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבותיפה20/06/2013
שלום,\
אני לבורנטית מעבדה ולפני כמה שנים חרכתי את הגבות ומאז אין לי כמעט שיער גבות. האם ניתן להשתיל שיער גבות ואם כן - האם הן צומחות כמו גבות רגילות ודורשות טיפוח או שאפשר להשתיל את השיער על פי צורת הגבה שאבחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל20/06/2013שלום רב
כדי להשתיל גבות משתמשים בשיער של אחורי הראש.מנסים לגבי השתלת גבות לבחור השיער הכי דק מאחורי הראש כדי שיהיה דומה לשיער הדק של הגבות הטביעות.
השיער צומח ונגבות ניראות טיביעות אחרי הטיפולץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת גבות
טובה24/06/2013מה המחיר המירבי שיכולים להגיע בהשתלת גבות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת גבות - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל24/06/2013שלום רב
המחיר הוא 9500 ש"ח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער-לייזר קומפניאא04/06/2013
רציתי לשאול מה ההבדל בשיטה הזאת מהשיטה הרגילה של השתלת שיער(לא ההשתלה שלוקחים חתיכה שלמה של עור)..האם זה כמו ההשתלה שלוקחים זקיק זקיק..האם המכון הזה מוכר וידוע?מה ההבדל בשיטת לייזר? מצורף קישור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער-לייזר קומפני - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל20/06/2013שלום רב
מדובר בשיטת FUE שלוקחים אחורה שתלים אחד אחד מבלי לחתוך חתיכה.לייזר קומפני ממשתמשת במחטים בקותר 0.5 ממ עד 0.8 ממ כמו רופאים אחרים.
אין שום דבר מיוחד בשיטה שלהם חוץ מהשם NHI.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער-שאלה לד"ר ברננד פינקלאא31/05/2013
שלום אני בן 28, אני מטופל קרוב ל 10 שנים עם פרופסיה מינוקסי קצף..השיער די במצב סביר ושומר על עצמו מלבד תקופות מעבר שסובל מנשירה חזקה..השיער שלי די דליל אבל אין ממש קרחות גלויות..פשוט רואים דלילות ואת הקרקפת..האם במצב כזה ניתן לבצע השתלה על מנת למלא את השיער בכול מיני מקומות? אני מעוניין בשיטה של לקיחת שערות בודדות ולא חתיכה מאחורה..שמעתי כול מיני דעות חלוקות שאומרות שכן..וחלק אומרים שאי אפשר לבצע במצב שאין קרחת מלאה מחשש לפגיעה בשיער קיים? האם למצב של דלילות אין פתרון מלבד טופיק וכאלה???
אם אפשר תשובה מפורטת..תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער-שאלה לד"ר ברננד פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל02/06/2013שלום יוסי
צריך לראות על איזה דלילות מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת זיפים בצד שמאל לאחר הקרנותאלי19/05/2013
שלום לך
בעבר התייעצתי איתך לגבי השתלת זיפי זקן בצד שמאל של פני זהו איזור שעבר הקרנות חזקות לפני כמה שנים והוא אדמומי ללא שיער זקן
בנוסף ביצעתי הזרקות שומן כדי שהאזור יהיה פחות שקוע בעקבות הניתוחים שהיו לי
שאלתי היא האם זה אפשרי לבצע השתלה
מהיכן לוקחים את השיער והיכן הוא אמור להתפס כי אזור מוקרן נחשב לאזור מת
ואני רוצה להתקדם עם זה ולהגיע אליך כמה פחות או יותר עולה דבר כזה לחלק מן הפנים
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת זיפים בצד שמאל לאחר הקרנות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל23/05/2013שלום אלי
צריך לבדוק את האיזור לפני שנותנים תשובה לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד לעשות השתלת שיערגיא כהן11/05/2013
רציתי לדעת האם השתלת בfut מותירה צלקת שנראית לעין אם יש לי שיער לא קשר אלא לפחות 3 סנטימטר אורך בארך... והאם כדאי לעשות בכלל השתלה או שכל ההשתלות נראות מלאכותיות ולא מספקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד לעשות השתלת שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל12/05/2013שלום רב
במידה ויש שיער אחורה לא רואים בכלל את הצלקת.
באיזור המושתל השיער נראה טיבעי לחלותין אומנם קצת דליל בהשוואה עם השיער הקיים אבל משנה באופן דרמטי את מראה הפנים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)