מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיר השתלהיצחק06/05/2015
שלום רציתי לשאול לגבי הצעה שקיבלתי על השתלת 3000 שיערות המחיר של 25וחצי אלף
האם זה מחיר סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר השתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל07/05/2015בשיטה “Tricophytic Donor Closure”. זה יקר
בשיטה FUE לא ניתן לבצע השתלה של 3000 שתילים בישיבה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר השתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל07/05/2015בשיטה “Tricophytic Donor Closure”. זה יקר
בשיטה FUE לא ניתן לבצע השתלה של 3000 שתילים בישיבה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער ?יפה זינגר22/02/2015
שלום רב,
בני בן ה-27 סובל מהתקרחות בקודקוד ובקדמת השיער. רופא עור שאליו פנה טען שאין פתרון, וכי הפתרונות בשוק אינם יעילים. הוא (וכמובן גם אני ובעלי) מיואשים. אתמול הודיע לנו כי הוא מתכוון לגלח את כל שיער ראשו.
ברצוני לציין כי פעם הוא כבר עשה זאת (כתחפושת לפורים), וכי הוא נראה רע מאד עם ראש מגולח (עם שיער הוא בחור נאה). בנוסף לכך, אציין כי הוא עדיין רווק, ואני חוששת כי יקשה עליו להינשא במצב כזה.
שאלתי: האם קיימת דרך לפתור את הבעיה? כדורים שונים איני רוצה שייקח בשל הסכנות הטמונות בהן. האם השתלת שיער תפתור את הבעיה? האם אין כל סכנה בהשתלה כזו?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
א22/02/2015השתלת שיער היא אופציה רק שלא להעיז לבצע תהליך כזה בארץ....אחרת תשלמו ביוקר לכל החיים...ואני מתכוון לכל המנתחים בתחום שנמצאים בארץ....להתרחק כמו מאש......עברתי כזה תהליך....בקפריסין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/03/2015שלום א
אין לך מוסג על השתלות שיער או טיפולים אחרים
שמעת על רפואה מרפא לתושבי חוץ?
מכל הארצות באים לישראל לטיפולי שונים כלל השתלות שיער
אז אני שואל אותך: האם הרפואה לא מיתקדמת בישראל?
רופאים מקפריסין למדו את השיטות להשתלת שיער בישראל לידיעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער ? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/03/2015שלום יפה
דבר ראשון זה שהבן רוצא השתלת שיער לא את ולא בעלך עם כל הכבוד
מוזמנים ליעוץ ללא התחיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער
יפה זינגר30/09/2015שלום רב,
בני בשלב זה אינו מעוניין בכך משום שלדעתו לא תהיה בכך כל תועלת. אני מנסה לשכנע אותו כבר תקופה ארוכה שהוא טועה, אך כרגע ללא הועיל. אילו היה ניתן לשכנעו שזה הפתרון, הוא היה נותן את הסכמתו. הנשירה גורמת לו לירידה בביטחון העצמי והוא בהחלט היה רוצה לראות עצמו עם שיער מלא כפי שהיה לפני שנים. הוא גם אינו רוצה לגרום לנו להוצאה כספית מיותרת, אף שהוא מודע לכך שאנו מסכימים לכך, וברצון. אשמח לעצה מה לעשות בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל01/10/2015שלום יפה. לא ללחוץ. כאשר זה באמת יפריע הוא יגש ליעוץ לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול הנחוץ הוא לא קוסמטי
ירון30/09/2015זה נשמע מתגובתך שמי שזקוק כאן ליעוץ זה לא בנך אלא את ובעלך. והכוונה ליעוץ פסיכולוגי.
גם אם קרחת זה פחות יפה (וזה תלוי , יש כאלה שזה מתאים להם) זה בטח לא מה שיקבע אם הוא יתחתן או ישאר רווק.
גם מי שהתחתן עם בר רפאלי קרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמהאיתן13/02/2015
היי!
רציתי לדעת במידה ואני עובר השתלה בשיטת f.ue במפרצים לא גדולים לאחר כמה זמן עוברים הסימנים האדומים של ההשתלה או סימנים בכלל?ולאחר כמה זמן גדל השיער המושתל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן החלמה
ד``ר ברנרדו פינקל14/02/2015שלום איתן
לאחר כ- 10 ימים עוברים כל הגלדים או סימנים של ההשתלה
גדלת השיער מתחילה לאחר 3-4 חודשים
שבת שלום
דר פינקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער בארץ ביחס לעולםאיתן09/02/2015
שלום רב !
אני מתעמיין בנוגע להשתלת שיער ואני מעוניין לדעת האם ההשתלת שיער בארץ מפותחת כמו בשאר המדינות המפותחות בעולם. כי למיטב ידיעתי ישנן הרבה המלצות של אנשים על רופאים בחו״ל. בנוסף אני מבקש לדעת האם הטכנולוגיה של היום היא ברמה כזאת שהשתלת שיער נראית כמו שיער שהיה תמיד אצלנו או נראית כהשתלה.
ודבר אחרון האם הטכנולוגיה בעתיד יכולה להשתנות לרמה גבוהה יותר של השתלה
בתודה מראש
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער בארץ ביחס לעולם - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/02/2015שלום איתן
הרפואה בישראל היא אחד המפותחות בעולם
כל רופאה המתעסק בהשתלת שיער למד את השיטות בחו"ל
השתלות בשיטת מיקרו גרפט ניראות טבעי אך לא בצפיפויות כמו שנולדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם
איתן12/02/2015תודה על המענה ד״ר!
אבל איך תסביר שיש אנשים שלא מרוצים מההשתלה/ השתלה לא מצליחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל12/02/2015מספר סיבות.
לדוגמה: ציפיות גדולות.
השתלות מתחת לגיל 25.
ברפואה אין 100% ולפעמים
ולמזלינו הרופאים יש מעט מאוד כישלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל11/11/2015שלום איתן
אין בפואה הצלחות של 100%
אם הציפיות גדולות אז ההשתלה לא צליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי-רמה אחרת לגמרי בחו"ל
רועי11/11/2015בקליניקות ידועות, עשיתי בקפריסין כבר פעמיים(שטח גדול יחסית), תוצאות מדהימות מבחינת איכות, מראה טבעי, אין פלגים וגם טכניקה מיוחדת למיקום השיער בקדמת הראש שנותנת את המראה הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי-רמה אחרת לגמרי בחו"ל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל11/11/2015כל כבוד רועי אני שמח בישבלך
אבל אם הם כל כך טובים למה פעמיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בארץ ביחס לעולם תמונה
איתמר10/08/2016שלום רועי.
תוכל בבקשה להוסיף תמונה שאוכל
לראות את איכות ההשתלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי אני אשמח אם תפרט יותר
גיא26/10/2016אני כבר ממש בדיכאון ואם מה שאתה אומר נכון אני אשמח שתפרט יותר ואף תיצור איתי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער למפרצים קטניםשאול01/02/2015
רציתי לדעת!
אני בן 27 ויש לי קצת מפרצים קטנים.
רציתי לדעת אם השתלת שיער מתאימה במקרים של מפרצים קטנים?
והאם כדאי לעשות עכשיו או לחכות במידה ותהיה נסיגה נוספת בגיל מאוחר יותר(איך אני אוכל לדעת אם אאבד עוד שיער?)
בנוסף רציתי לדעת סדר גודל של מחיר.
בתודה רבה מראש,
שאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער
שאול01/02/2015שולל על הסף פרופסיה וכל שאר התכשירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל02/02/2015אתה גם לא צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער למפרצים קטנים - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל02/02/2015שלום שאול
מפרצים קטנים הם מצב נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרצים קטנים
שאול02/02/2015אם בכל זאת אני מעוניין האם זה אפשרי דוקטור?
ואם כן באזור כזה קטן כמה זה אמור לעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרצים קטנים - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל02/02/2015ללא בדיקה אין בהפשרותי לומר מחיר.
פרט לכך איזה שיטה. כמה שתילים.
אם אתה רוצה אני מוכן לראות אותך ללא התחייבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרצים קטנים
איתן03/02/2015בשיטת f.u.e .. אני לא יודע אבל מהנסיון שלך מפרצים קטנים כמה שתילים צריך וסכום שאתה מעריך שזה יעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות דלילותטל04/01/2015
שלום רב,
הגבות שלי סבירות אולם, יש להן אזורים דלילים שהייתי מאוד מאוד רוצה למלא (במקום לעשות איפור קבוע). עם זאת, ראיתי תמונות בודדות של נשים שעשו השתלת גבות כך שאין לי מושג לגבי הצלחת הטיפול.
האם נראה טבעי? האם התוצאות נשמרות? האם יש סיכוי שלא יצליח? איך אורך השיער בגבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות דלילות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל04/01/2015שלום טל
ממליץ פגישת יעוץ ללא התחיבות לבדיקת מצב הגבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצמחת גבות וריסים
נירה04/08/2015תקשיבי אין הכי בעולם על טבעי תחשבי על זה בטווח הארוך זה הכי טוב לפנים שלך.
יש מוצר חדש שניסיתי שנקרא פול לאשס הוא ברשיון משרד הבריאות וראיתי גם מחקר שלו, אחרי שתנסי אותו שבועיים על הגבות תביני.
המוצר לא יקר עלה לי 400 ש״ח בערך ומספיק ל-4 חודשים לשימוש יומיומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצמחת גבות וריסים
נירה04/08/2015תקשיבי אין הכי בעולם על טבעי תחשבי על זה בטווח הארוך זה הכי טוב לפנים שלך.
יש מוצר חדש שניסיתי שנקרא פול לאשס הוא ברשיון משרד הבריאות וראיתי גם מחקר שלו, אחרי שתנסי אותו שבועיים על הגבות תביני.
המוצר לא יקר עלה לי 400 ש״ח בערך ומספיק ל-4 חודשים לשימוש יומיומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער על עור שעבר טראומהנתיב26/12/2014
שלום, מקווה שזה המקום הנכון לשאול שאלה זו.
מכר שלי הוא בעל שיער ארוך ומלא, לא סובל מהתקרחות בכלל והוא בן 30.
לפני כשבוע הוא עבר תאונת עבודה, שיערו נתפס במנוע ונתלש מהקרקפת, מה שיצר קרע בראשו וניתוק העור מהקרקפת (לא נתלש).
הוא עבר 9 תפרים לסגור את הקרע וניקוז דם מהראש.
אני יודע שעל צלקות לא צומח שיער, אבל האם בכל שאר האיזור שממנו נתלש כל השיער וכנ"ל נותק מהגולגולת יצמח שיער חזרה? או האם בכל איזור זה לא תיהיה צמיחה מחודשת?
תודה מקרב לב על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער על עור שעבר טראומה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל28/12/2014
שלום נתיב
שירגיש טוב החבר
אם השורש בקרקפת היצמח שיער
תמיד יש הופציה להשתלת שיער
וכן אפשר להשתיל שיער בצלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקן דלילמיכאל04/11/2014
לא יודע עד כמה זה קשור לפה אבל, אני "סובל" משיער פנים דליל שלא מאפשר לי לגדל זקן מלא ואני כבר בן 25. אילו פתרונות יש היום לבעיה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקן דליל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל06/11/2014שלום מיכאל
ממליץ על יעוץ עם רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיערעומר25/10/2014
במידה ויש מספיק שיער באיזור התורם, למה עדיין האיזור המושתל יהיה דליל ולא מלא כמו שציינת בתגובות קודמות. בנוסף, במידה ואני סובל מסבוריאה בקרקפת, אפשר לקשר את השיער הדליל והנשירה לסבוריאה באופן ישיר? האם לאחר היעלמות הסבוריאה השיער יחזור לגדול או ששורשי השיערה כבר מתים? קיבלתי טיפות בטאקורטן לטיפול בסבוריאה שלא כזה עוזרות, האם יש תכשיר אחר לטיפול בסבוריאה בקרקפת שאתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל26/10/2014שלום עומר
אני לא רופא עור ולכן אינני יכול להמליץ על טיפול בסבוראה
לא ממליץ השתלת שיער בקרקפת הסובלת מסבוראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייצבות יחסית שאלה לדר פינקלאסף28/09/2014
לדר פינקל שלום...ידוע שבגיל צעיר מתחת ל 25 לא מומלץ לבצע השתלה...האם ידוע מתי יש התייצבות בקצב איבוד השיער על מנת שיהיה מרווח גדול יותר של זמן על מנת שתוצאות הטיפול ישמרו לזמן ארוך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייצבות יחסית שאלה לדר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל29/09/2014שלום אסף
בין גיל 25 ל-30 יש התייצבות יחסית
יכול להשתנות בין אדם לאדם כל אחד מגיב אחרת
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא עור
אסף29/09/2014האם ישנו רופא עור בארץ שיכול לבדוק אותי אישית ולומר לי באיזה מצב אני נמצא? או האם סמוך או קרוב לגיל 40 הפעילות ההורמונאלית מתמתנת ותהליך איבוד השיער מאט ? ראוי לציין שאני בן 37
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא עור - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל30/09/2014אסף
הרפואה בישראל מתקדמת מאוד
יש הרבה רופאי עור נהדרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער ובעיות רפואיות קיימותאדי25/09/2014
אני בן 39 ומעוניי ועבור השתלת שיער באזור הקדמי של הראש יש לי תנאים טובים ( אזור תורם גדול מלא שיער שיער כהה ותספורת קצוצה : שאלתי היא : יש לי קוצר ראייה מאד גבוה בשתי העיניים ( מספרי 15 ו-20) וכמו כן כליות פוליציסטיות ציסטות בכבד ( בשניהם הערכים תקינים בבדיקות דם) וכמו כן אי ספיקה בינונית במסתם מיטראלי שמאלי - האם ההשתלה תהיה בטוחה עבורי או שיכולה לסכן \להחמיר בריאותי ? הבנתי שאחרי השתלת יש ליטול קומדין( מדלל דם) ? האם הוא יכול לסכן בריאותי או שיש תחליף לקומדין לאנשים במצבי הרפואי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער ובעיות רפואיות קיימות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל28/09/2014שלום לויאן
אחת מהתרופות החדשות שמוצעות כתחליף, הנקראת ריברוקסבן (קסרלטו) מייתרת את הצורך בזריקות בתחילת הטיפול, שכן הטיפול ניתן בטבליות דרך הפה.
לאחרונה, נכנסה לסל הבריאות התרופה פרדקסה (הידועה בשם הגנרי דביגטרן)
מציע בכל זאת להתייעץ עם קרידולוג אשר מכיר היטב את בעית לב שלך.
שנה טובה עם הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת FUE לד"ר פנקלבנצי12/09/2014
ד"ר פינקל שלום
האם ניתן לבצע השתלת FUE מבלי להסתפר בכלל לפני ההשתלה?
תודה
( אני לא מעוניין להסתפר בכלל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת FUE לד"ר פנקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל13/09/2014
שלום בנצי
לא ניתן ללא תספורת בחלק התורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פינקלמני18/08/2014
ד"ר פינקל שלום
יש לי צלקת בראש כתוצאה מהשתלת שיער , אני מעוניין לטשטש את הצלקת ע"י השתלת שיער על הצלקת.
גודל הצלקת הוא 13 ס"מ על 3 מ"מ
יש לי מספר שאלות :
1) כמה זקיקי שיער על מנת לטשטש את הצלקת?
2) אני ממש לא רוצה להסתפר לצורך תהליך זה וגם לא לגלח פסים פסים לסרוגין , האם זה אפשרי
3) כמה זמן זה לוקח?
4) האם ניתן לחזור לפעילות שגרתית מיד לאחר הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/08/2014שלום מני
אני צריך לראות את הצלקת בשביל לתת לך תשובה
אתה מוזמן לקליניקה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריטת יתר בגבה ?טל17/08/2014
שלום הייתי רוצה לדעת הייתי אצל מעצבת גבות והיא מרטה לי יותר מידי שערות מגבה שמאלית ורואים קצת קרחת בגבה
האם השיער אמור לחזור לגדול שם ?האם יש משהו לעשות שהשיער יגדל מהר יותר בגבה ?
אודה לעזרתכם
בתודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריטת יתר בגבה ? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל18/08/2014שלום טל
ממליץ על בדיקה לפני שנותנים תשובה
בדרך כלל עם זה היה חד פעמי יהיה צמיחת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשיםרון30/07/2014
שלום,
אני 4 חודשים לאחר השתלה ולאחרונה התחילו לי קצת קשקשים.
הפסקתי לחבוש את הכובע, אולי זה קשור לכך? כי השיער נעשה לי שמנוני.
האם יש לקשקשים השלכות עבור ההשתלה?
אני משתמש ב-2 שמפואים שונים לנשירת שיער.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל30/07/2014שלום רון
ממליץ להתיעץ עם המנתח שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)