מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרטים לגבי תהליך השתלת שיערגיא שלתיאל הלוי23/11/2017
הי יש לי שיער דליל ואני כבר שנים מחפס לעשות השתלה.
מה הפרוצדורה האם זה בטוח ? כמה זמן לוקח ? אני מאוד לחוץ מזה ? שמעתי מחברים שאתה מספר 1 בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה23/11/2017שיער דליל תמיד ניתן לכסות אבל חשוב מאוד האיזור התורם.
איזור תורם צריך להיות חזק וצפוף ורק לפי זה קובעים לך את כמות השתלים ומידת הכיסוי.
הפרוצדורה מאוד ידידותית הזריקות לא סימפטיות אבל לא נורא 5 דקות וכל האיזור רדום וללא כאבים כלל.
והתהליך הינו כ-7 שעות לערך ובדרך כלל גם חד פעמי תלוי בשטח ההתקרחות.
האמת שזה מלחיץ למי שלא מבין בתחום ולא הגיע לייעוץ אבל אין כלל ממה לחשוש אחרי שמגיעים לייעוץ ומקבלים את המידע הנכון והאמיתי כלפי כל אחד ואחד.
אתה מוזמן ליצור איתנו קשר בטלפון המוצג שלנו בפורום ונשמח להיות לעזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות להשתלת שיער אזוריתויקטור21/11/2017
הייתה לי מחלת עור על הקרקפת שעשתה לי קרחות באזורים קטנים בראש. שי אפשרות לעשות השתלת שיער אזורית רק בנקודות האלה? יהיה אפשר לקחת שיער להשתלה משיער הראש האמיתי שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה23/11/2017האם מחלת העור שלך נקראת אלופציה ארטה?
יש מקרים שהשיער חוזר לגדול חזרה אך במקרה שזה נשאר כך רק אז ניתן לטפל בזה נקודתית.
חסרים פרטים מדוייקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלה שיער בשני מפגשיםאליהו18/11/2017
שלום אני בן 30 עברתי השתלת שיער חלקית של 4100 זקיקים, אני אמור לעבור עוד אחת כבעוד 6 חודשים.רציתי לדעת האם השתלת שיער באמת תפתור את בעיית ההתקרחות שלי כי אני הבנתי שהשיער ממשיך מפסיק לסוג אחורה רק לקראת גיל 45? תודה עשיתי רק בחלק הקידמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עשיתי
Eli20/11/2017לא עשיתי דרך רוני, רופא אחר גם מטורקיה דר סרקן דורמטולוג מומחה של 20 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלי
רוני חתוכה23/11/2017אתה מוזמן להגיע אלינו לייעוץ ולקבל חוות דעת נוספת בנושא שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזותרפיה לטיפול נגד התקרחותירון16/11/2017
האם טיפולי מזותרפיה יעילים נגד התקרחות ונשירת שיער? איך זה עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה16/11/2017טיפולי מזוטרפיה אכן יעילים לעכב נשירת שיער ואם מפסיקים הכל חוזר לקדמותו ככה שלעולם לא נגיע לתוצאות מלאות ומושלמות כמו השתלת שיער ולצמיתות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער לא בראשסקרן14/11/2017
האם יש אפשרות להשתלת שיער באזורים אחרים בגוף מלבד הראש?
רוני חתוכה14/11/2017ניתן לבצע השתלת זקן ואיזורים מצולקים בגוף...ועוד...אם תהיה יותר ספציפי התשובה תהיה יותר ממוקדת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה14/11/2017ניתן לבצע השתלת זקן ואיזורים מצולקים בגוף...ועוד...אם תהיה יותר ספציפי התשובה תהיה יותר ממוקדת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלי שיער יכולים לנשור?מרון12/11/2017
איך פועל העניין של השתלת שיער? האם הם יכולים לנשור וצריך לעשות השתלה מחודשת או שברגע שעושים את זה פעם אחת זה לתמיד?
רוני חתוכה12/11/2017השתלת שיער זהו טיפול מורכב שמחייב התמחות למראה טיבעי לגמרי.
מה שהושתל נשאר לתמיד.
סוד ההצלחה בנושא הינו האבחון וכמות השיער שניתן לקבל מאיזור תורם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מצלקת אחרי השתלהאליהו09/11/2017
הבנתי שהשתלת שיער יכולה להותיר אחריה צלקת גדולה ומכוערת. האם יש אמת בדבר? יש דרך לטשטש את הצלקת או למנוע אותה מלכתחילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער ללא צלקות
רוני חתוכה09/11/2017שלום אליהו, בשיטה הישנה אכן היו חותכים רצועת עור מהאזור האחורי של הראש, והיתה נשארת צלקת מכוערת.
בעשור האחרון רווחת שיטה שנקראת FUE שבה נשאבים הזקיקים אחד-אחד מאותו איזור, לא חותכים את העור ולא נשארת צלקת. ההחלמה מהירה יותר ולא נראה שבוצע בו הליך חודרני.
מוזמן להגיע למפגש בו תקבל הסבר מעמיק בנושא. השאר הודעה במייל של הפורום ויצרו איתך קשר לגבי מועד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור...
רוני חתוכה12/11/2017תמיד היו ותמיד יהיו כמוך....מקווה שתמצא לך חיים ומאחל לך רק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה לוקחים את השיער להשתלה?דודו07/11/2017
אני מתחיל להקריח וחושב על השתלת שיער, לפני שאני נכנס לשיטות ולעלויות רציתי קודם כך לדעת מאיפה לוקחים את השיער המושתל, זה נכון שלוקחים את זה משער הערווה? אם זה נכון אז איך זה הופך להיות באותו המרקם והצורה של שיער הראש הטבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דודו
רוני חתוכה08/11/2017בתחום השתלת השיער יש התמחויות לפי אופי ההתקרחות השיטה בטובה והנפוצה ביותר היא שיטת ה FUE והשיער בשיטה נלקח מהעורף כשחילוץ השיער לא משאיר צלקות או תפרים או סימנים וכו'.
לעיתים ניתן לשלב השתלת שיער גם מהזקן שפזיולוגית זהו אותו השיער.
לקביעת ייעוץ תוכל ליצור קשר בפרטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקורות השיער שנלקח להשתלהיאיר29/10/2017
שלום לרופאים
האם ניתן לקחת שיער להשתלה בראש גם מהידיים ומהרגליים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער גוף
ד``ר ברנרדו פינקל31/10/2017שלום יאיר
ניתן לבצע השתלת שיער גוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת FUE - שלב נורווד בהתקרחותרונן04/10/2017
שלום רב, מאיזה שלב נורווד בהתקרחות אין טעם לעבור השתלת שיער בשיטת FUE אין לי עניין להראות כמו שיח קוצני.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FUE
ד``ר ברנרדו פינקל31/10/2017שלום רונן
אם יש שיער תורם טוב אז בכל שלב זה אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער קרקפת שומניתרמי22/09/2017
שלום למומחים, האם זה נכון שסיכויי הצלחה של השתלת שיער בקרקפת שומנית הם יותר נמוכים?
האם לקרקפת שומנית יש שיטת השתלת שיער שונה או יותר מתאימה?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רמי
רוני חתוכה08/11/2017השתלת שיער מתבצעת על כל סוגי שיער ולא משנה אם הקרקפת היא שומנית או לא השיער נטמע פנימה ועובר את כל התהליכים שצריך לעבור עד לצמיחתו.
חוץ מזה שאתה חייב לחפוף כל יום לאחר 10 ימים מיום ההשתלה כך שאין בעיה כלל.
תוכל לקבוע פגישת ייעוץ בפרטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער ערווה בראשדניאל18/09/2017
שלום. אם ניתן לקחת שיער מעל איבר המין ולהשתיל בראש בקרחת? והאם לשיער הזה
יש יכולת לא לנשור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאל
רוני חתוכה08/11/2017בהחלט שניתן לבצע השתלת שיער אך הנראות לא תהיה נאותה ואסתטית מאחר ופזיולוגית זהו שיער שונה לגמרי.
גם לא תמיד יש מי שמסכים לעשות זאת אבל תמיד ניתן לבדוק מי עושה זאת...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת FUE - האם במקום הזקיקים שמוציאים צומחים חדשים?אלכס17/09/2017
הבנתי שמוציאים ממש שיער, השאלה האם צומח שיער חדש במקום?
שאלה נוספת, האם אפשר לקחת שיער מהזקן או מהערווה שם יש לי שיער עבה
ולא אכפת לי שלא יגדל שם.
אני באמת שוקל לעשות השתלה.
תודה על התשובה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים חדשים...
רוני חתוכה05/11/2017שלום רב
כשמוציאים זקיקים מהאיזור האחורי לוקחים שיער באופן כללי ולכן לא יורגש חוסר אם יקחו שיער בצורה נכונה וכללית.
השיער לא חוזר לגדול חזרה.
בדרך כלל ניתן לקחת שיער מהזקן כי פיזיולוגית הוא אותו שיער של הראש.
ניתן להוציא מכל מקום בגוף אך לא מומלץ כלל כי צריך להתאים טקסטורה לטקסטורה אך אין מגבלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי השתלת FUE ויש ריבוע דלילדודי22/05/2017
שלום, עשיתי את ההשתלה FUE אך נשאר לי ריבוע מאחורי הראש מאוד דליל כך שאם אעשה גלח על 0 אני אראה את הריבוע וזה מאוד מפריע לי, האם יש כאן מישהו שעבר מקרה דומה ועשה הדמיית שיער על הריבוע? תודה. (התמונה היא לצורך המחשה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוע דליל
רוני חתוכה05/11/2017שלום רב
מתי עברת את השתלת השיער???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער המשך לשאלה הקודמת עוד משהובן 2331/12/2016
אמרת שאתה לא ממליץ על השתלה מתחת לגיל 25
מהי הסיבה ?
ומתי אני יודע שאני יכול לעשות השתלה כלומר איך יודעים שמצב ההקרחה קבוע ואחרי השתלה לא יתחיל נשירה ממקום אחר ?
כלומר משהו השתיל מפרצים אבל פתאום התחיל קרחת במקום אחר
אז מתי יודעים שהמצב הגיע למצב יציב מבחינת מראה השיער כדי להשתיל ולמלא את החסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 23
ד``ר ברנרדו פינקל01/01/2017רק לאחר בדיקה אפשר לקבוע בארך מתי ממליץ על השתלת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)