מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה התחלה של התקרחות?נ26/12/2017
גם מקדימה התחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה29/12/2017קשה לי להאמין שאתה מתקרח באיזור זה נראה שאתה מאוד צעיר ייתכן ומהפלאש של המצלמה זה רק נראה כך.
מקדימה יש סיכוי שאכן אתה מתקרח כי בדר"כ ע"פי רוב זה מתחיל שם זה מתחיל.
בן כמה אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת התקרחות ופתרונות שיער לנשיםורדה24/12/2017
בגיל המעבר התחילו לי קרחות קטנות שהולכות ומחמירות. איך אפשר למנוע את ההתקרחות ומהם הפתרונות המוצעים לנשים במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה29/12/2017יש כמה פתרונות מיידיים...
יש פיתרון ראשון שניתן לקחת כדור ויטמין שהוא תוסף חשוב למילוי שיער ששמו ביוטין במינון של 5000 mcg פעם אחד ביום לתקופה של שנה. כבר לאחר 3 חודשים רואים שינוי.
פיתרון שני בנוסף מומלץ לעשות זריקת prp שהוא זריקות של הדם שלך לאחר השבחה ישירות לקרקפת (ראי באינטרנט מה הטיפול המדוייק).
טיפול שלישי והנכון ביותר עם תוצאות מובטחות ב-100 אחוזים הינו השתלת שיער נקודתית למילוי השיער ולצמיתות.
לייעוץ בנושא מוזמנת ליצור קשר ולקבוע פגישה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,רציתי לברר לגבי נשירת שיערמיכל21/12/2017
שלום,
סבלתי במשך תקופה ארוכה מנשירה,אני מזה כחצי שנה מטופלת בצמחי מרפא,זה עזר,איך מתחילים לרדת בהדרגתיות?תוך כמה זמן מפסיקים לגמרי?האם הנשירה יכולה לחזור?המטרה של הצמחים זה לעזור ושלא תהיה יותר נשירה,מה זה אומר עם זה חוזר?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה07/01/2018נשירת שיער תמיד תשוב אם לא ממשיכים לטפל יש המון גורמים לנשירת שיער ולכן צריכים לבדוק באופן מקיף את הנשירה שלך וממה היא נובעת בכדי לטפל במצב אחת ולתמיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה האפשרויות להשתלת גבות?שרית21/12/2017
נכוויתי באחת מהגבות שלי והיא כמעט חלקה לחלוטין. האם יש אפשרות להשתלת שיער בגבה ואם כן מאיפה לוקחים את השיער וגם אם אפשר לעצב אותה בצורה מסוימת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת גבות
רוני חתוכה23/12/2017שלום רב
השתלת גבות מאוד נפוצה ומתבצעת לפי האיזור החסר של הגבה הטיבעית ואף מעוצבת לפי דרישה.
את השיער להשתלת גבה לוקחים מן העורף והתהליך הוא קל יחסית וללא כאבים.
מוזמנת לייעוץ בנושא ולהמחשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער לחולה פסוריאזיסאייל19/12/2017
שלום רב, חולה פסוריאזיס עם התקפים גם על הקרקפת. רציתי לדעת אם אני יכול לבצע השתלת שיער באופן בכלל או נגיד רק בתקופות שבהן אין התפרצויות של המחלה?
רוני חתוכה23/12/2017לא ניתן לעשות השתלת שיער במקרה זה אולי שההתקף יחלוף...אם יש לך תמונה של העור במצב טוב לאחר ההתקף שלח אלינו ותקבל תשובה יותר מפורטת במידה וזה יהיה אפשרי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בגיל 50גלי18/12/2017
היי,
מרגישה שיש לי הרבה פחות שיער, במיוחד כשאני אוספת לקוקו ומרגישה את הכמות.
לא יכולה לקחת הורמונים.
לוקחת מולטי ויטמין חודשיים ולא בטוחה אם יש שיפור.
עשיתי בדיקות דם ולא נראית בעיה.
האם מינוקסי עוזר?
מה ניתן לעשות? אני רואה נשים מבוגרות עם קרחות, מדאיג...:(
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה07/01/2018ישנם טיפולים טריקולוגיים שעוזרים עד מאוד.
חפשי בגוגל על טריקולוג ושם בתחום זה ישפרו את שיערך פלאים.
לעומת זאת השתלת שיער זה משהו וודאי ולכל בחיים.
השיקול הוא שלך בלבד.
מוזמנת לייעוץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח לשיער לגדול אחרי השתלה?זאבי17/12/2017
אני חושב על השתלת שיער ורציתי לדעת כמה זמן לוקח לשיער לגדול אחרי השתלה או שישר אחרי ההליך כבר יש שיער?
רוני חתוכה18/12/2017צמיחת השיער לאחר השתלת שיער מתחילה לאחר 3 חודשים וקבלת תוצאה סופית לאחר שנה עד שנה וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות עיבוי לשיער דלילאמה12/12/2017
בת 22, שיער דק ודליל ונשירה מסיבית. רציתי לדעת אם יש אפשרות לעבות את השיער ולהשתיל תוספות קבועות או משהו כזה?
רוני חתוכה13/12/2017בהחלט ניתן לבצע מילוי ועיבוי לתוספות שיער קבועות.
תוכלי להשאיר פרטים במייל או בטלפון ונשוב אלייך בנושא זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של השתלת שיערמיכאל10/12/2017
לאחרונה שיערי החל לנשור. יש לציין כי אני בן ארבעים והייתי רוצה לשמר את מראי הצעיר. מה הפרוצדורה של השתלת השיער והאם ישנן תופעות לואי?
רוני חתוכה13/12/2017השתלת שיער הינו תהליך קוסמטי ללא תופעות לוואי כלל אך חייבים לדעת מה מצב השיער בנראות ובמילוי הנכון.
יש לציין שהשתלת שיער נשארת לצמיתות.
תוכל ליצור עימנו קשר במייל או בטלפון ותקבל את כל המידע הדרוש של כל התהליך כולל המלצות של אנשים עם שיער כשלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי להקריח בגיל צעירנווה03/12/2017
אני בן 24, התחלתי להקריח כבר בגיל ההתבגרות. האם כבר בגילי אפשר לעשות השתלה או שזה מוקדם מדי?
רוני חתוכה07/12/2017הדור הנוכחי הוא דור שמקריח צעיר מידי.
ולכן מאוד תלוי מצב ההתקרחות שלך...אם אתה הקרחת באופן רציני אז זה ניתן אם אתה רק מתחיל המתן מעט.
בכל אופן מתקיימות אצלנו הרצאות עם אנשים המתעניינים בנושא בכל ימי שלישי בתל אביב.
אם אתה רוצה לבוא ולקבל ייעוץ ולשמוע הנושא אתה מוזמן להתקשר אלינו ולקבוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער לנשים עם נשירהאישה28/11/2017
שלום האם השיטה שלכם טובה גם לנשים שיש נשירה ובחלק העליון יש לי דלילות?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה29/11/2017בוודאי...נשירת שיער לנשים אפשרית ללא צורך בגילוח כמו אצל גברים ולמראה רגיל וטיבעי לאחר הניתוח בהתאם לאיזור ההשתלה ולמראה מלא וצפוף וניתן להשתיל עד כ-2500 שתלים באיזור הדליל העליון.
שיטת ההשתלה של נשים נקראת dhi שהינה השתלה ישירה לאיזור הדליל...ושוב...ללא גילוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתל שיער בגיל 45 - מה אחכ האם השיער נשאר?מיקי28/11/2017
רציתי לדעת אם אני עושה השתלת שיער האם השיער הטבעי שלי שנושר האם אני אצטרך לעבור עוד השתלה?
רוני חתוכה29/11/2017בעיקרון בהשתלות שיער נכונות ממלאים את את כל השיער הדליל בין כל השיער הקיים והיכן שיש איזורים ריקים.
בגיל 45 כבר לא יכול לנשור שיער באופן דרסטי ולאחר השתלת שיער מלאה וצפופה לא יהיה שינוי מהותי במראה השיער שלך וכך יישאר לצמיתות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 18, חשש מהתקרחות גנטיתאנונימי26/11/2017
שלום ד"ר,
אני בן 18, ויש לי גנים של התקרחות ( אבא קירח ושני סבים קירחים ). אחי הגדול כבר החל מעט להתקרח . אני חושש שגם לי יקרה, אם כי כרגע המצב נראה בסדר ( שיער שחור לא מלא ולא דליל ).
מספר שאלות:
1.מה אני יכול לעשות כרגע בשביל למנוע את ההתקרחות? משחות/ סבונים מיוחדים?
2. האם התקרחות נובעת מרמת טסטוסטרון גבוהה?
3. האם סירוק השיער באופן קבוע/ הגליל עם הקוצים הקטנים שמזיזים על השיער, יכול לעזור למניעת התקרחות? איזשהו משהו ששמעתי.
תודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה27/11/2017שלום רב
בעיקרון התקרחות כמו שאתה מתאר הינה התקרחות גנטית.
תוכל לעכב נשירת שיער אך לא תוכל למנוע אותה.
אתה תוכל להשתמש במרשם רופא לתרופה שנקראת "פרופסיה" שהינו כדור שעוצר נשירה ולעיתים גם מצמיח שוב את השיער הקיים והדליל.
גש לרופא עור ותקבל פרטים נוספים.
לא עושים השתלת שיער בגילך ואתה צריך רק לשמר אותו כאמור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי מעוניין אבל קצת סקפטימעוניין בהשתלה23/11/2017
היי שמי רפי בן 34 ומעוניין לעשות השתלה אבל סקפתי קצת. יש לי קרחת בפדחת וגם קו השיער נסוג אחורה. מעוניין לדעת פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב רפי
רוני חתוכה27/11/2017ההתקרחות המתוארת הינה קלאסית לתוצאות מושלמות.
חשוב מאוד להבין את השיער התורם שלך ואם השיער שלך הינו צפוף ומלא בצדדים ומאחור אז שיערך יהיה חד משמעית מלא ושופע.
לפרטים נוספים תוכל להשאיר לי פרטים אצלי במייל ותוכל לראות לקוחות רבים שלנו כולל המלצות בנושא זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליחת תמונות להתייעצות בנושאיחיאל23/11/2017
היי רוני דיברנו בעבר חבר שלי עשה אצלך והמליץ לי עליך אני רוצה לשלוח לך תמונות שתייעץ לי אמרו לי שאתה מבין גדול בנושא אז תחזור אליי יש לך את הנייד שלי .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב יחיאל
רוני חתוכה23/11/2017אני זוכר אותך...שלח תמונות למייל הפרטי בפורום או לנייד האישי שלי ואשמח מאוד לחבר אותך לאחת הקליניקות הטובות ולתוצאה המבוקשת...ומשם נמשיך יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)