אי ספיקת דם במיומה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת דם במיומה
    קרולין
    17/07/2011

ד"ר שלום רב, לפני מס' שנים הוצאו לי 22 שרירנים בפתיחת בטן , מאז לאחר 4 שנים יש לי 4 שרירנים. כיום אני סובלת מכאב חד יש לי שרירן אני לא יודעת לתאר את מיקומו אבל הוא נמצא בסוף הנרתיק סוף צוואר הרחם? ! נמסר לי היום מרופא בי"ח שלשרירן זה אן ספיקת דם והוא נמצא בתהליך כלשהוא רק שלא הבנתי מה קורה לשרירן שאין לו ספיקת דם? לאחר 10 ימים של טיפול אנטיביויטי 3 פעמים ביום היום נתן לי כדור שנקרא נקסין למשך כ3 ימים 3 פעמים ביום,זה מספיק??? ומה הסיכוי שיפסיקו הכאבים האיומים?

אשמח לתשובתך ,קרולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ספיקת דם במיומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת דם במיומה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    17/07/2011

אין מושג לרופאי הנקרא "אי ספיקת דם למיומה" ולכן לא ניתן להשיב לשאלתך. מה הקשר בין התסמינים שאת מתארת לשרירן? קשה לדעת ועליך לסמוך על הרופא שנתן לך את הטיפול בתקווה שיעזור.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה

קרולין
    17/07/2011

ד"ר יכול להיום שאני מתבלבלת ושזה אי זרימת דם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    17/07/2011

יתכן,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה

קרולין
    18/07/2011

ד"ר סליחה שאני משגעת ,

רשמת לי יתכן, אז היתכן אומר שיש מושג כזה"אי זרימת דם " ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    18/07/2011

אין מושג רפואי כזה, אך יש מצבים בהם אין מספיק אספקת דם לשרירן וזה קורה בדרך כלל במהלך היריון. ומאחר ולמיטב הבנתי אינך בהיריון אזי לא נראה לי שיש קשר בין הדברים, ו/או חוסר הקשר שתואר בתשובה קודמת שלי לשאלתך. מאד יכול להיות שהיו מספר דברים אשר נאמרו ע"י הרופא שלך אשר לא הובנו במדויק ולכן חלק משאלתך מתקבל כלא מובן.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו