שאלה פוליפ

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שאלה פוליפ
    רבקה
    27/07/2011

שלום אני בת 31, חודשיים בנסיונות כניסה להריון, מחזוק סדיר ביותר. כמה ימים אחרונים כאבי בטן ודימומים קלים (בעיקר אחרי ספורט). הלכתי לרופא נשים והוא ראה באולטראסואנד פוליפ בגודל של 1.4. הוא הציע לי לנסות להמשיך להיכנס להריון בחודשיים הקרובים ובמידה ולא אכנס אז להוציא את הפוליפ. השאלה שלי- האם כדאי להוציא את הפוליפ במיידית בהנחה שיש לי אי נוחות בבטן ודימומים. ובנוסף- במידה וכן אצליח להיכנס להריון עם נוכחות הפוליפ האם הוא לא יסכ את העובר אשמח לתשובה... בנוסף כמה זמן מהוצאת הפוליפ ניתן להמשיך לנסות להיכנס להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה פוליפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה פוליפ - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    27/07/2011

אין לשאלתך תשובהה חד משמעית עליה ניתן להשיב על סמך נתוני אלה. בכל מקרה יש הצדקה לשק הוצאת המוחי מאחר ומדובר בפעולה פשוטה יחסית. פרופ. תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה פוליפ - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    27/07/2011

אין לשאלתך תשובה חד משמעית עליה ניתן להשיב על סמך נתוני אלה. בכל מקרה יש הצדקה לשקול הוצאת הפוליפ מאחר ומדובר בפעולה פשוטה יחסית. פרופ. תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו