2 חוות דעת שונות

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• 2 חוות דעת שונות
    סימה
    03/08/2011

אני בת 38.5 .לפני כשנה פניתי למרכז רפואי רבין ושם הוחלט לא לעשות שום פעולה פולשנית לגבי השרירנים, בגלל גילי המתקדם ובגלל שאמי וסבתי סיימו המחזור בגיל מוקדם יחסית. והומלץ, שאגיע אחת לארבעה חודשים לעשות סונר.
    היות ולא הייתי שקטה, פניתי היום לבית חולים שיבא לקבלת חוות דעת שנייה.
    ושם נאמר לי, שעלי לעבור היסטרוסקפיה איבחונית ואחר כך אמ אה ריי ואייפוס, ובשום אופן לא להשאיר את השרירנים, כי הם גדלים ואחד מהם אפילו גדול מכדור טניס.
    ועכשו, באיזו דעה אבחר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 חוות דעת שונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 חוות דעת שונות - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    03/08/2011

איך אפשר לתת תשובה לשאלה כאשר לא ידוע מה היה גודל השרירנים לפני שנה? מה קרה במעקב שהומלץ לך לעשות כל 4 חדשים, שהרי המעקב נועד למנוע הזנחה ואת מתארת עכשיו מצב של שנה לאחר מכן ללא התייחסות למה קרה מאז, וגם לא מה גודלו היום לפי שיבא. שרירן בגודל כדור טניס בגיל זה הוא שרירן קטן יחסית, והיסטרוסקופיה איבחונית עושים רק כאשר בבדיקת אולטרהסאונד יש ממצא המחשיד לקירבה לרירית הרחם. לסיכום, אינך נותנת שום פרט רלוונטי ונראה כי את מחפשת בכל מחיר סתירה בין הדעות השונות ללא כל הצדקה, וללא שנראה שיש סתירה כלל.
    פרופ' תדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 חוות דעת שונות - תגובה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    04/08/2011

ומה שיותר חשוב... זה ממה את סובלת? אם בכלל? הטיפול בשרירני רחם הוא מגוון ומומלץ על פי מגוון של מרכיבים. אין בכוונתי לחוות דיעה על בסיס מידע דל זה על מי? למה? וכמה?
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו