מיומה ולידה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה ולידה
    לי
    14/08/2011

בוקר טוב,
    אני בשבוע 13 להריון ראשון, רופא הנשים הבחין במיומה בקיר אחורי, שאלתי האם מיומה מחייבת/ מעלה את הסיכויי ללידה בניתוח קיסרי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה ולידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה ולידה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    14/08/2011

מענה כללי לשאלה כגון זו מחייב פרטים כגון גילך? גודל המיומה? מיקומה בדופן הרחם?
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה ולידה

לי
    14/08/2011

תודה על ההתייחסות המהירה, לשאלותיך אני בת 34 השרירן בגודל 20 מ"מ ונמצא בקיר אחורי. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה ולידה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    14/08/2011

שרירן בגודל זה הוא בד"כ חסר משמעות לגבי היריון. שרירני רחם נוטים לגדול מהר יותר במהלך היריון מאשר ללא היריון, ועדיין, אין סיבה שתהיי מודאגת ממנו. רק לקראת סוף ההיריון ניתן יהיה לאמר מה מידת חשיבותו בהקשר ללידה וקרוב לוודאי שגם אז יהיה חסר משמעות.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו