שרירן גדול

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירן גדול
    אושרת
    03/09/2011

שלום,
    ב 2009 התלוננתי על כאב והרופאה לא שלחה אותי לדופלר אגן , במאי השנה נשלחתי לראשונה ונמצא שרירן בגודל 8 ס"מ הרופאה לא ממש נתנה לי אופציות אלא הפנתה אותי לחוות דעת נוספת שרצתה (בשבילה הייתי צריכה לחכות 3 חודשים) בנתיים השרירן גדל והגיע ל 12ס"מ גודל רחם 49*54*59 מ"מ שררן בקיר הקדמי אקזופיטי גדול 9*11ס"מ זרימות דם רגילות בהיקף השרירן רירית הרחם עובי 4.7 מ"מ סדירה השחלות נצפו והן בסדר.השרירן לוחץ על שלפוחית השתן ונאמר לי שאהיה חייבת ניתוח הכולל פתיחת.בטן . בימים האחרונים יש לי כאבי בטן בלתי פוסקים + נמצא דם בשתן + דקירות בגב התחתון
    שאלותי
    1. האם לדם לכאבי הגב והבטן יכול להיות קשר לשרירן ?
    2. האם אני חייבת ניתוח ( השרירן יושב על עלה)
    3. אני רווקה ללא ילדים האם יש סיכון להביא ילדים האם אני צריכה להיות בבדיקות וכל כמה זמן ?
    4. אני ספורטאית וכמה זמן עד שאוכל לחזור לפעילות ספורט מאומצת?
    אשמח לקבל כל מידה נוסף אני מבוטחת של מכבי וכרגע מחפשת מנתח

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן גדול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן גדול - תגובה

ד''ר חן גולדשמיט
    03/09/2011

אושרת שלום
    עם שרירן בגודל של 12 ס"מ ועם התלונות שלך ייתכן שניתוח זה הדבר המומלץ. לאחר חודש וחצי הניתוח תוכלי כבר לחזור בהדרגה לפעילות ספורטיבית.
    בהצלחה
    ד"ר גולדשמיט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח מיומה

רינת
    08/09/2011

היי
    מזדהה איתך לפני כחודש עברתי ניתוח להסרה מיומה כ- 12 ס"מ שישיבה על עלה.
    הניתוח היה בפתיחת בטן. עצתי לך אל תחכי תעשי את זה כמה שיותר מהר. אני עשיתי את זה בפרטי ולא חיכתי הרבה בתור אלא מיד.
    יש דברים שאססור לדחות החלמה לא קלה אבל להיות אחרי ובלי המיומה זאת הרגשה ששוה את הכל.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו